Лидл ::64::

• 86 032
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
ЗДРАВЕЙТЕ,
Споделете мнение за блендерa от 49.99 - 550W,
Благодаря! Хубава вечер!

И аз да се наредя за инфо за блендера  Wink

# 421
За блендера пак да кажа - за цената си е супер. Върши работа като всякакви смутита. Ако ще се блендира нещо без вода - не става, трябва си доста по-мощен. Аз, ако трябва в момента да си купувам бих си взела робота от събота за 80 лв, тъй като освен кана за пюриране може и да меси и ред други неща. Иначе блендера за 50 лв си е добър!
Препоръчвам горещо ножа за ананас. Нарязан с него ананаса има съвсем друг вкус, а и рязането е изключително лесно. Имам такъв от Италия за 8 евро.

# 422
Ot другата седмица ще има детски блузки лупилу за момичета,3бр за 10лв,клинове и сандали не видях на постерите,,но може в брошурата да има.Ще има и блузки папертс,но 2бр мисля за 12лв.Изобщо дочакахме детските дрехи.Но ще съм пас,защото блузите и сандалите ще са ни малки.
Днес си купих намалени домати Кумато,много ми ги хвалят,за първи път купувам.Тарелките от 500гр са на 2лв,а аз ги купих за левче.

# 423
  • Варна
Аз си мисля, че ще има дрешки и за малки и големи деца. На постерите не пише размери, но по дечицата се ориентирах. Ще са от следващия четвъртък.
Взех отварачката за консерви, един защитен спрей да напръскам чадърите и намалени чепи доматки.

# 424
  • София
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=483
Тези ли са дрешките?

# 425
Да докладвам за сандалите - някой пита по-назад, май Дидка-бандитка..От сандалите с плетена платформа, само бежовите са с по-висок ток, а белите и черните са по-ниски. Аз взех бели 38 номер, удобни изглеждат на първо четене Laughing

Равните наистина простеят Rolling Eyes Отказах се от тях.

# 426

Не Tired
Тези италианските са много готини и свежи, но за съжаление тук ще са други..поне според постерите в магазина Peace

# 427
Има ли някой мнение соларната лампа-фенер и радио в едно, с възможност за зареждане и с динамо. И още една екстра, която ме впечатли-може да се зареждат мобилни устройства от нея. Цената е 25 лв., много ниска за да е нещо наистина качествено, но знае ли човек-може и да върши работа.

# 428
  • Варна
Егати, не стига, че ни ги продават на двойни цени, не може ли поне да предлагат и тук хубавите неща? Много ме е яд така...

# 429
  • София-Младост
Егати, не стига, че ни ги продават на двойни цени, не може ли поне да предлагат и тук хубавите неща? Много ме е яд така...
Е къде е двойно, немските сандали са по 9.99, в момента явно на някаква промоция намалени...при нас са 19.99...друг е въпрос стандарт и прочие.

# 430
Е къде е двойно, немските сандали са по 9.99, в момента явно на някаква промоция намалени...при нас са 19.99...друг е въпрос стандарт и прочие.

Идеше реч за детските дрешки.. Laughing

# 431
Има ли някой мнение соларната лампа-фенер и радио в едно, с възможност за зареждане и с динамо. И още една екстра, която ме впечатли-може да се зареждат мобилни устройства от нея. Цената е 25 лв., много ниска за да е нещо наистина качествено, но знае ли човек-може и да върши работа.
Ами аз си го взех този фенер сутринта, струва ми се подходящ ако спре тока или нещо подобно. Още нямам отзиви разбира се.

# 432
  • София
Да докладвам за сандалите - някой пита по-назад, май Дидка-бандитка..От сандалите с плетена платформа, само бежовите са с по-висок ток, а белите и черните са по-ниски. Аз взех бели 38 номер, удобни изглеждат на първо четене Laughing

Равните наистина простеят Rolling Eyes Отказах се от тях.
Благодаря ти! Аз питах, да. Но днес няма да успея да отида, а до утре едва ли ще има. Аз май клоня къв черни, заото бежови имам и то точно с висока платформа и хич не са ми удобни.  Tired

# 433
Ами аз си го взех този фенер сутринта, струва ми се подходящ ако спре тока или нещо подобно. Още нямам отзиви разбира се.
Благодаря!

# 434
Някой има ли мнение за блендера който е на промоция 50 лв. 550W ?

Общи условия

Активация на акаунт