Лидл ::64::

• 86 076
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
защо е неприятно чистенето, загаря и лепне ли? за съдомиялна не става ли? а капака маха ли се?

аз си купих една скара с капак на ронсън, покритието прилича на тефлоново, 2200 вата, пекох яйца и тиквички, нищо не залепна, разглабя се за секунди и дори може да се мие в миялна, ноооо...майка ми я открадна  Laughing мислех да взема лидълската, но ако се мие трудно, ще купя пак ронсън
А може ли да пуснеш линк на тази Ронсън, ако не те затруднява?
И ние сме с Ронсън вече пета година. Доволна съм. Ползвала съм я и вътре в кухнята под аспиратора. Мия я в съдомиялната.
Намерих линк в Технополис, но ми се струва висока цената. Ние я купувахме от МЕТРО и съм я виждала в брошурите ум за по 80 лв.
Даже скарата с мощност 2200 вата като твоята е 145 лв....Скъпичко ми идва, но пък е добре, че се разглобява и мие в съдомиялна

# 406
  • Варна
И ние сме с Ронсън вече пета година. Доволна съм. Ползвала съм я и вътре в кухнята под аспиратора. Мия я в съдомиялната.
Намерих линк в Технополис, но ми се струва висока цената. Ние я купувахме от МЕТРО и съм я виждала в брошурите ум за по 80 лв.
да, за същия ронсън става въпрос. аз като я купих беше в промоция на 109 лева, и отидох в черния петък и ми излезе 98  Mr. Green за 80 лева ако я има ще е още по-добре  Mr. Green
бтв и аз я ползвам под аспиратора, не мирише въобще

# 407
Какво представлява този фъстъчен крем(33% фъстъци), като фъстъчено масло или като течен шоколад е?

# 408
  • София
Здравейте, някой купувал ли си е от термометъра, който от утре на промоция.? Много искам да си взема, но нз колко е надежден Sad
кАжи, чес`но?  hahaha

Не разбрах, кое е толкова смешно  newsm78 Интересувам се какво е мнението за него
Ами, погледни последните 2-3 страници от темата и ще разбереш  Peace

# 409
  • София
Отнесохме се за сандали с щерката,  и се отказахме - тези гладиаторските въобще не си струват 20-те лева, малко и кичозни идват с камъчетата. На платформата изглеждат добре, горната част е плат, но и аз имах такива сандали/не от Лидл/ и подметката се разплете още първата седмица.
Да не сме капо си хапнахме сладолед - пуснали са шоколадовото и ягодовото криспи. Любимите.

За седмицата от 18 май - гръцка седмица  newsm44ще се яде гръцки йогурт на корем Mr. Green и детски дрешки - бермуди, панталонки, полички и тениски.

# 410
  • Варна
и детски дрешки - бермуди, панталонки, полички и тениски.

Аууу, верно ли, ще ги доживеем значи Crazy А забеляза ли за каква възраст ще бъдат?

# 411
  • София
От тези на Лули....нещо си, 4-5 годишни деца бяха на плакатите.

# 412
Какво представлява този фъстъчен крем(33% фъстъци), като фъстъчено масло или като течен шоколад е?
Както има течен шоколад с лешников крем, това е течен шоколад с фъстъчен крем. На мен ми харесва.

# 413
Е намалени са,  явно това са им остатъци, иначе старата им цена си е като тук ..
За тези, които смятат утре да ходят за сандали, вижте на каква цена са в Лидл Германия.  Rolling Eyes

http://www.lidl.de/de/esmara-damen-sandalen/p195577

Харесаха ми бежевите отдясно най-долу, но 20 лв ми се виждат множко...

# 414
  • Stuck in a moment
За тези, които смятат утре да ходят за сандали, вижте на каква цена са в Лидл Германия.  Rolling Eyes

http://www.lidl.de/de/esmara-damen-sandalen/p195577

Харесаха ми бежевите отдясно най-долу, но 20 лв ми се виждат множко...
Вярно е това  Peace 6 лева разлика не е малко. И снимките на немския сайт са много по-подробни.

# 415

За седмицата от 18 май - гръцка седмица  newsm44ще се яде гръцки йогурт на корем Mr. Green и детски дрешки - бермуди, панталонки, полички и тениски.

newsm51

Суууупер

# 416
Дано са същите дрешки от италианския сайт..... Praynig Blush

# 417
Ще вървя за бели сандали аз...днес Mr. Green
Пък ако се разплетат, дано да е в месечния срок  за връщане Peace

# 418
Детските дрешки са съвсем обиконовенни тениски,полички,къси панталонки които са пускали и друг път! Изобщо не мисля,че ще пуснат тук онези хубави детски дрешки от Италианксия сайт Sad Дано поне по натам!!!!!

# 419
  • София
А дали ще има детски сандалаи? Не че не им купих вече от Дайхман, ама ако има и са прилични цени може по едни резервни да им взема.
Аз харесах сандалите на платформа, но белите и бежовите ми се виждат високи, а пък черните дето ми изглеждат по-ниски не ми харесват толкова. Моля, някой ако ходи за сандалите да пише дали черните са по-ниски.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт