Лидл ::64::

• 86 039
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • България
ЗДРАВЕЙТЕ,
Споделете мнение за блендерa от 49.99 - 550W,
Благодаря! Хубава вечер!

# 391
Да дам мнение за скарата-грил. Снощи я изпробвахме с кебапчета, кюфтета, наденици и уши, а на плочата сложих тиквички. Изключително съм доволна, справи се много добре- бързо и с много малко дим. Ползвам я в кухнята под ширма - грил тигана който ползвах преди правеше в пъти повече дим. Мощността и е напълно достатъчна за добро изпичане, а стъкления капак е голям плюс, защото дори и вдигнат пази стената отзад от пръскане. Най-неприятното е чистенето след това, но поне се разглобява лесно.

# 392
  • Бургас
krassi82, благодаря, очаквах с нетърпение отзивите ти!  Hug И аз мислих да използвам грила под аспиратора, ако успея да купя де.

Дъщеря ми каза, че в Лидл София -Студ.град, снощи е имало 6 грила. Явно някъде са презаредили с количествата.

# 393
  • Варна
защо е неприятно чистенето, загаря и лепне ли? за съдомиялна не става ли? а капака маха ли се?

аз си купих една скара с капак на ронсън, покритието прилича на тефлоново, 2200 вата, пекох яйца и тиквички, нищо не залепна, разглабя се за секунди и дори може да се мие в миялна, ноооо...майка ми я открадна  Laughing мислех да взема лидълската, но ако се мие трудно, ще купя пак ронсън

# 394
Не, нищо не залепва и загаря. Плочата прилича на тефлонова, но отдолу е реотана и няма как да се мие под течаща вода или в съдомиялна, а като се пече става мазно и трябва да се почисти с влажна кърпа и става по-бавно. Тавичката в която се събира изтичащата мазнина предполагам може да се мие в миялна, но в нея имаше толкова мазнотия, че сърце не ми даде да я сложа в съдомиялната и си я измих наръка. Разглобява се много лесно и капака също се сваля.

# 395
  • Русе
Споделете впечатления за дамските маратонки UMBRO.
Удобни ли са за бягане?
Че останаха ли някъде от тях? Вчера търсих да ги видя, но в Ловеч имаше само 4-5 чифта мъжки № 45  Crazy

# 396
за дамските маратонки като реших да ги пробвам в магазина останах разочарована, страшно картонени не си заслужават според мен и не си взех

# 397
  • Варна
Не, нищо не залепва и загаря. Плочата прилича на тефлонова, но отдолу е реотана и няма как да се мие под течаща вода или в съдомиялна, а като се пече става мазно и трябва да се почисти с влажна кърпа и става по-бавно. Тавичката в която се събира изтичащата мазнина предполагам може да се мие в миялна, но в нея имаше толкова мазнотия, че сърце не ми даде да я сложа в съдомиялната и си я измих наръка. Разглобява се много лесно и капака също се сваля.
ясно, мерси, значи ще си взема пак ронсън, реотана е вграден вътре в скарата и няма проблем с миенето под течаща вода или съдомиялна

# 398
  • Варна
За тези, които смятат утре да ходят за сандали, вижте на каква цена са в Лидл Германия.  Rolling Eyes

http://www.lidl.de/de/esmara-damen-sandalen/p195577

Харесаха ми бежевите отдясно най-долу, но 20 лв ми се виждат множко...

# 399
Здравейте, някой купувал ли си е от термометъра, който от утре на промоция.? Много искам да си взема, но нз колко е надежден Sad

# 400
защо е неприятно чистенето, загаря и лепне ли? за съдомиялна не става ли? а капака маха ли се?

аз си купих една скара с капак на ронсън, покритието прилича на тефлоново, 2200 вата, пекох яйца и тиквички, нищо не залепна, разглабя се за секунди и дори може да се мие в миялна, ноооо...майка ми я открадна  Laughing мислех да взема лидълската, но ако се мие трудно, ще купя пак ронсън
А може ли да пуснеш линк на тази Ронсън, ако не те затруднява?

# 401
  • София
Здравейте, някой купувал ли си е от термометъра, който от утре на промоция.? Много искам да си взема, но нз колко е надежден Sad
кАжи, чес`но?  hahaha

Скрит текст:

И, аз моля!  Peace

# 402
  • Варна
Да похваля отварачката за консерви -перфектна!Няма режещи ръбове и така отваря кутията,че може да се ползва като временно капаче.
Скрит текст:

Искам и аз такава. Преди колко време е била в каталога?
В момента, от четвъртък 07.05  Peace

Къде съм гледала и аз. Утре ще отида, тъкмо ще видя какво има тази седмица.

# 403
  • Русе

И ние сме с Ронсън вече пета година. Доволна съм. Ползвала съм я и вътре в кухнята под аспиратора. Мия я в съдомиялната.
Намерих линк в Технополис, но ми се струва висока цената. Ние я купувахме от МЕТРО и съм я виждала в брошурите ум за по 80 лв.

# 404
кАжи, чес`но?  hahaha

Не разбрах, кое е толкова смешно  newsm78 Интересувам се какво е мнението за него

Общи условия

Активация на акаунт