Лидл ::64::

• 86 047
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Да похваля отварачката за консерви -перфектна!Няма режещи ръбове и така отваря кутията,че може да се ползва като временно капаче.
Скрит текст:

Искам и аз такава. Преди колко време е била в каталога?

# 376
  • Варна
Да похваля отварачката за консерви -перфектна!Няма режещи ръбове и така отваря кутията,че може да се ползва като временно капаче.
Скрит текст:

Искам и аз такава. Преди колко време е била в каталога?
В момента, от четвъртък 07.05  Peace

# 377
  • Русе
Преди час в Ловеч имаше отварачки в изобилие.

# 378
На каква цена са тези отварачки, че новата, която купих от Кауфланд, прилича на тази, но не върши никаква работа и пак си карам със старата.

# 379
  • Пловдив
На каква цена са тези отварачки, че новата, която купих от Кауфланд, прилича на тази, но не върши никаква работа и пак си карам със старата.
Цената е 6,99 лв  .

# 380
Благодаря ,mama66!

# 381
  • 1st floor
Гащеризоните от понеделник ли бяха или от четвъртък? Нещо не ми се отваря брошурата и не мога да видя...

# 382
Гащеризоните от понеделник ли бяха или от четвъртък? Нещо не ми се отваря брошурата и не мога да видя...
Четвъртък  bouquet Laughing

# 383
  • 1st floor
Четвъртък  bouquet Laughing
Благодаря! Мисля да отида за един тъмно син  (поне така го видях като цвят).   Grinning И пижамките с къси гащи ми харесаха, нали и те са от тогава или бъркам?

# 384
Моля за мнения за бебешкия термометър.Мерси!

# 385
Ще има термометър за 20лв, някой да го има и да каже отзиви?

# 386
Ще има термометър за 20лв, някой да го има и да каже отзиви?
Ами аз четох и положителни и отрицателни отзиви, но мисля да взема един евентуално да меря Т докато децата спят. Иначе през деня ще меря с друг.

# 387
  • Sofia
Моля за мнения за бебешкия термометър.Мерси!

Преди две страници ти отговориха.

# 388
Здравейте! Помня, че и преди са пускали палатки. Имам нужда от нова, но не знам  дали са качествени. Доволни ли сте?

# 389
Споделете впечатления за дамските маратонки UMBRO.
Удобни ли са за бягане?

Общи условия

Активация на акаунт