Лидл ::64::

• 85 930
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, някой има ли отзиви за термометъра за ухо и чело?
До тук съм разочарована нищо не успях да измеря следвайки указанието.Довечера ММ ще го тества и ако не става го връщам.Пуска сигнал за начало на измерване и след малко угасва ,а стойността си стои една и съща, тази която беше и при включване.Държах до до 3 мн. за да разбера колко му е нужно и нищо.А според указанията трябва да даде два сигнала,че е измерил.Е при мен такива няма.
Голям карък съм, дано не се окаже ,че като с дистанционното съм уцелила дефектна бройка.
И при мен така. И аз нищо не можах да измеря. Дава сигнал при започване на меренето и после нищо - изгасва си. Иначе настроих часа и  датата де. Чудя се аз ли не правя нещо както трябва или си е дефектен нещо. newsm78

# 541
  • София
Страхотен е гръцкия йогурт от 3,99 -мек, нежен сметанов вкус и е на добра цена тук.

# 542
  • Варна
Страхотен е гръцкия йогурт от 3,99 -мек, нежен сметанов вкус и е на добра цена тук.

За какво го ползвате?

# 543

За какво го ползвате?
За ядене явно Grinning

# 544
Странно ми е,защо няма сандалки 28-29 номер.Извадих й сандалите от миналата година,все още стават,но са 27 номер.Според мен ние сме точно за 28,30 ще ни са големи,нищо,че носим 29-30 номер според модела.Явно са уголемени момчешките сандали,аз такива купих такива.

# 545
  • Варна

За какво го ползвате?
За ядене явно Grinning

Хахаха, то това е ясно, но някоя рецептичка не се ли приготвя или така с лъжицата от кофичката и няма спиранееее...

# 546
  • Пловдив
 Ходих одеве до Лидъл.. Че то всичко се е обрало от дрехите. Взех на щерката от белите къси дънкови панталонки 36 номер последните, другите бяха над 40 номер. И един розов топ. А панталоните тип шалвари имаше само черни, които доста прозираха и се отказах.
 А тези късите бюстиета ги загледах - май не се носят като бельо  newsm78

# 547
  • София

За какво го ползвате?
За ядене явно Grinning

Хахаха, то това е ясно, но някоя рецептичка не се ли приготвя или така с лъжицата от кофичката и няма спиранееее...

Точно с голямата лъжица се ползва.  Mr. Green

# 548
Отдавна искам да похваля тези бюстиета на Есмара (не знам сега за кои говорите)
Скрит текст:
За голям бюст си бях взела от китайските безшевни, но изобщо не бях доволна. За това сивото от Лидл дадох преди 2 месеца 13 лв. само да го пробвам и върна, пък то се оказа супер - хем поддържа, хем оформя.
Страхотен  Heart Eyes

Искам нещо да купя на малката, пък то размер 80 няма да има  Twisted Evil

# 549
Шушулче, и на Пещерско шосе има от отварачките, десетина броя. Днес ги видях. Peace Днес пробвах и моята отварачка- ами, страхотна е, отваря (реже) капачето много близо до ръба и наистина после може да се постави отгоре върху консервата и не пада. Simple Smile Една идея повече натиск се изисква, ако сравнявам със сребристите отварачки от преди няколко месеца /когато имаше и преси за чесън/- сребристата отварачка се използва почти без никакъв натиск обаче, тази с лек, т.е. пак е доста добре! Особено ако сравнявам с някои други които съм използвала...
За блендера имаше питане- много добре направен ми се вижда, каната е стъклена, голяма, 550 вата мощност. Ние ще го връщаме, защото майка ми реши, че и е прекалено голям и реално няма да го използва- не сме го пробвали, но имаше положителни отзиви за него. Има хубави противоплъзгащи крачета. Peace
Искам много да похваля сокоизстисквачката! Heart Eyes Прави много бистър сок, отделя си пяната, смила лесно моркови на 1-ва степен, ябълки с обелките- на 2-ра степен. Доста е безшумна, като за подобен уред. Party От 3 не много големи ябълки и 4-5 моркова станаха 900 мл сок, това което остава като отпадък в съответния контейнер е доста "сухо вещество"- сравнявам с това което съм използвала досега. За тази цена е перфектна машинката! Peace Също има хубави противоплъзгащи крачета- тип вендузки са, няма мърдане. hahaha Старата сокоизстисквачка на майка ми шумеше адски силно, Мулинекс за 100 лева, с може би наполовина капацитет за сок и отпадъците които оставаха бяха доста мокри- майка ми освен това нарязваше на дребни кубчета това от което ще прави сок... Stop Единствено не ми допадна огромната кутия- за малко да припадна в магазина като и видях размерите /подведох се по снимката в брошурата Mr. Green /, та се наложи с такси да се прибера. Laughing Взех си и 2 вида от стикерите- с чашите с кафе, и с цветя в саксийки/вази.  Heart Eyes

# 550
  • Русе
Аз пък след обяд имах леко пререкание с една касиерка. Бяхме на различно мнение, така да се каже  Mr. Green
Тази сутрин си купих 2 чифта дънкови панталонки № 36 и № 38 с идеята единия да върна по-късно. Може и да е била моя грешката, че ги платих на една касова бележка. Касиерката отказа да ми върне касовата бележка - трябвала и. Казах, че и на мен ми трябва. За какво ми е, след като вече съм преценила кои панталони да върна, другите ще си ги нося. Казах, че може да не са за мен или пък може след известно време да реша, че искам да ги върна. Как така съм щяла да ги върна след като са носени. Попитах кой и е казал, че дънките са носени. Не намирала логика в разсъжденията ми. Отговорих и, че след като политиката на магазина позволява да ги върна в рамките на един месец съм в правото да си искам касовата бележка. И ако на тази касова бележка съм си закупила и ел. уред, например, как ще ми важи гаранцията като не ми я върне. Накрая се съгласи да извика управител, но цялата опашка, състояща се от 2 жени трябвало мен да чака. Аз се дръпнах в страни, тя си обслужи опашката. Дойде управител и каза, че няма проблем, само касиерката трябвало да си напише някакъв протокол или нещо подобно. Изясни ми се каква била цялата работа - на жената не и се пишело. А може и да я хвана яд, защото едно момиче преди мен върна същите панталони № 38.

# 551
Вики, никога не са ми правили подобен проблем, а редовно имам по няколко артикула на една и съща касова бележка. Иначе трябваше сами да се сещат да чукват всяко нещо на отделна бележка- дали хранителен продукт, дреха, уред...нима не може клиентът да размисли по-късно и да върне стока след като политиката на магазина е такава?! Wink Обикновено ми връщат сами касовата бележка, понякога отмятат направо на нея /с химикал/, че 1 брой /или колкото връщам/ е върнат, понякога задраскват продукт /ако съм купила само 1 брой от нещо/. Не съм забелязвала да пишат протоколи... Peace Между другото, ако стоката която се връща е под 10 лв стойност може да се върне и без да се вика управител. Освен когато касиерът не е информиран добре и по принцип си вика управител винаги, Laughing Обаче не ми е ясно как така "цялата опашка" теб чакала, като нищо не им пречи да си обслужват опашката, а клиентът който връща стока да изчака встрани от касата докато дойде управител.... Stop Представям си как взимам 4 блузи, 2 сутиена, 2 панталона, гащеризон и някакъв уред и казвам на касиера да ми чукне всеки артикул на отделна касова бележка.... hahaha Joy

# 552
  • 1st floor
Вчера и аз връщах - записват си номера на касовата бележка и артикула, и после явно нещо си осчетоводяват. Твоята касиерка я е мързяло да пише явно...

# 553
Винаги са ми връщали касовата бележка, дори да не съм я искала - в смисъл на нея няма друга дреха за връщане, освен тази, която в момента връщам Peace

Гръцки йогурт две кофи и сусамов тахан с какао-три буркана Mr. Green Това за др.седмица...

# 554
  • Асеновград
[
Скрит текст:
quote author=иванита link=topic=842436.msg30815836#msg30815836 date=1431627553]
Здравейте, някой има ли отзиви за термометъра за ухо и чело?
До тук съм разочарована нищо не успях да измеря следвайки указанието.Довечера ММ ще го тества и ако не става го връщам.Пуска сигнал за начало на измерване и след малко угасва ,а стойността си стои една и съща, тази която беше и при включване.Държах до до 3 мн. за да разбера колко му е нужно и нищо.А според указанията трябва да даде два сигнала,че е измерил.Е при мен такива няма.
Голям карък съм, дано не се окаже ,че като с дистанционното съм уцелила дефектна бройка.
И при мен така. И аз нищо не можах да измеря. Дава сигнал при започване на меренето и после нищо - изгасва си. Иначе настроих часа и  датата де. Чудя се аз ли не правя нещо както трябва или си е дефектен нещо. newsm78
[/quote]
Нашия работи, открихме,че е нужно да има хубав контакт / най лесно мери на челото между веждите и на слепоочието/ ако детето мръдне не става нищо.В ухото е по трудно там улучва веднъж на 5 мерения.Пробвахме го на двете деца,за малката засега не става тя мърда много и едва веднъж и засече температура.Пробвах го и след като малкия заспа, тук вече +1 дори не усети как му меря температурата.Ще го оставим за мерене когато спят, а будни ли са с който стане  Laughing . Мери много бързо за разлика от електронния детски който имаме за под мишница, там от първия до крайния сигнал минава доста време, при този за около 3 секунди дава резултат.Само не сигнализира за край на измерване както пише в инструкцията има сигнал само за начало. Ако някой друг го е тествал нека да сподели  сигнализира ли за край на измерване.
По мой спомен/ може и да греша/ миналата година бяха в картонени опаковки. Иначе на вид е същия ,май само опаковката е различна.

Общи условия

Активация на акаунт