Лидл ::64::

• 85 931
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Някой с впечатления за блендера? Никъде в брошурата не прочетох мощността колко е? Като се наспи беба ще отидем да видим. Но да съм подготвена. Заслужава ли си?

Мощността е 550 W
Ще го пробваме довечера като се прибере ММ.

# 526
Взех си и аз разни неща. Топовете от 8.99 тъмно синия и белия, харесват ми, доволна съм, материята е много лека.  Панталон - отидох за сивия, ама детето вика "ооо много е шарен, не ми харесва" Simple Smile) Взех си черния размер L, обаче се чудя дали да го връщам. Нещо ...май е за по високи жени, навсякъде ми се набира прекалено, леко голям ми е, при все , че обикновено нося размер ХЛ. Ще се покажа довечера на мъжа ми да чуя още едно мнение и ще преценявам. Иначе е удобен.
Взех и от мъжките бермуди, преди ги бяха пускали, ще видим ще му станат ли на моя мъж.

За детето много се чудя другата седмица . Размер 110/116 ѝ заспива абсолютно точно, следващия вече ѝ е огромен. Най вероятно ще взема един комплект от три тениски и два чифта панталонки от по малкия размер и ще чакаме да пораснем за по големия Simple Smile Много е голяма разликата между два съседни размера  Peace

# 527
  • Варна
Сутиен взех, но ще го сменям, че ми е широк отдолу-взех 85С, а реално съм за 80С или 75С..

Прерових всички кутии и 75С не открих. Случайно да си видялвидялаа ти, за да отида до друг Лидл?
И моето момче е 29 номер, но сандали няма да взимам. Миналата година му взех за яслата, изпотяваха му се крачетата и на втория ден замирисваха.
С дрешките е същата история, 110-116 са му точно, следващите мнооого големи и се притеснявам малките да не се свият в сушилнята. Май само дребния ще намаже следващия четвъртък.

# 528
Тази сутрин ходих специално за чисто бялата блуза - риза, но нямаше. Имаше само от тъмно синята и бялата със сини ивици. Ножовете ми харесаха, ще ида да взема един по-късно.

# 529
Сутиен взех, но ще го сменям, че ми е широк отдолу-взех 85С, а реално съм за 80С или 75С..

Прерових всички кутии и 75С не открих. Случайно да си видялвидялаа ти, за да отида до друг Лидл?
И моето момче е 29 номер, но сандали няма да взимам. Миналата година му взех за яслата, изпотяваха му се крачетата и на втория ден замирисваха.
С дрешките е същата история, 110-116 са му точно, следващите мнооого големи и се притеснявам малките да не се свият в сушилнята. Май само дребния ще намаже следващия четвъртък.
Точно се чудех за сандалите за малката... Ех...

# 530
Честно казано незнам имаше ли при нас сутиени 75С, но не съм и от София..

И ние сме така с детските дрешки-110/116 са ни таман, 122 са големи доста...

Сандали и без това вече купих аз, та ще пропусна тази година..

# 531
  • Пловдив
Момичета как можахте  #2gunfire да изкупите всички тъмно сини панталонки  Grinning. Днеска средобяд ходих и бяхя останали само от светлите, розовите и белите ама все големи номера.
И да питам имаше намалени и дамски клинове дали сте доволни, защото на мен ми изглеждаха като отрязани малко по-дебели щорапогащници

# 532
  • Бургас
Клиновете за другата седмица от 122 до 152 см ми изглеждат отново като по-дебел чорапогащник.Пък и пише 60 DEN.Дано да греша. Rolling Eyes

# 533
Тези панталонки,отпускат ли се,по-тъмните,доста са стегнати като материя,искам малко да са по-свободни,защото сега са ми като клин,а др.размер беше огромен

# 534
Май няма да се отпуснат много дънковите панталонки, ако за тях е питането.. Thinking Те са и леко ластични все пак..
Аз се вцедих в 38 номер Mr. Green, и то бели, че само бели имаше от моя номер.. Стоят по мен, плътно..

Благодаря на момичето, което похвали резачката за ананас  bouquet Чудна е тая джаджа, изтърбуши ананаса до дъно и до кора Party Определено си заслужава и съм доволна от тази си покупка...  Peace

Керамичната белачка обаче не ме кефи хич с тази подвижна глава Stop Имам керамична за лев, но с неподвижна глава - в пъти по-добре се справя от тази, която е уж ернесто си нещо...И как се работи с тази мърдаща глава се чудя аз Crossing Arms newsm78 Едни картофи ги дъфка, запъва...отварт, язък за хубавия цвят Laughing

# 535
Да,за тях е питането ми,и на мен така ми стоят,еластични са,имам и дънкова пола пак от същата материя и пак от Лидл,не се отпусна стои ми по тялото/след пране самият плат поомекна ,но не се разшири,а тук момичетата казаха че ставали торби.😒

# 536
Да,за тях е питането ми,и на мен така ми стоят,еластични са,имам и дънкова пола пак от същата материя и пак от Лидл,не се отпусна стои ми по тялото/след пране самият плат поомекна ,но не се разшири,а тук момичетата казаха че ставали торби.😒

Ами като ги поносим, ще разберем.. Laughing
Чак пък торби...те са на принципа на ластичните дънки от Лидъл, и на джегинсите, а аз от тях имам над 10.. Mr. Green Някои от тях се поотпуснаха, ама чак на торби не са ми станали.. Не ми се вярва и тези да станат...

# 537
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Тази сутрин ходих специално за чисто бялата блуза - риза, но нямаше.

Ризата много прозира и деколтето е едно високо, даже като го откопчееш.
Някой има ли мнение за тротинетката от 21.05, което пускат? Мисля, че около 8-ми Март пускаха и миналата година? Имам момченце на 2 години към 86 см е, та съм поръчала за него подарък Simple Smile

# 538
  • София
Ходих днес към 10 в Лидл в кв. Изток, уж за панталон...сив или син, но е страшно тясно, няколко жени ровят и се изнервих и нищо не взех  Tired Чудех се за пижамата със синьо долнище с птички, но както казах-изнервих се ибси излязох.
Май ще ходя до Лидл в Люлин или Младост, че са по-големи и често имам път на там

# 539
  • Варна
Отскочих аз до още един Лидл и пак нямаше сутиен 75С. Попитах на касата, отговорът беше, че може би са свършили, може много малко бройки да е имало и за това в 9ч. да е нямало. Е, съвсем пък от нито един цвят да не е останал и всички да носят 75С.  Crazy Та си мисля, че изобщо е нямало.

За кой йогурт се точите от гръдската седмица? Този от 1кг. за 3.99лв. ли?

Сега разгледах хартиената брошура. Момичешките дрешки са толкова цветни и свежи, за момченцата много тъмни, чак се чудя кои да избера.

Общи условия

Активация на акаунт