Лидл ::64::

• 85 949
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,гащеризоните на цена от 12.99 са ги пускали и мин.година,а дали се отпускат?

# 511
  • Варна
Балеринките са от 33 номер, кофти, ние сме 31-32  Confused

Аз ги загледах, че старите от Лидл рязко й омаляха на моята мома, въпреки че са слагани броени пъти и са като нови...
Обаче, пък, ми се видяха малко цигански, като че ли... Наскоро пак имаше подобни и не взехме точно заради това, дано тези ги мяза на нещо.  Confused

# 512
Момичета дрешките от другата седмица за момичеца с размер 86/92 как мислите дали ще станат за 11 месечно бебе ? Чудяе дали да бързма да ходя да ги хвана и дали има смисъл, много са сладурски защо не са пуснали и по малкки размери много ме е яд Sad

# 513
  • София
Колко ти е дълго/високо бебето?

# 514
За дрешките от следващата семица искам да попитам. Размерите само 2 ли са? Моето дете е р-р 98 и ако правилано съм разбрала няма като за него?

# 515
  • София
Не, от 86/92 до 110/116, трябва да има и междинен/междинни ест.

# 516
  • София
За 11-месечно бебе размер 86-92, за да му станат доста едричко трябва да е  newsm78. По скоро за догодина ще са му добре. Моят е на 2г и 7м. и зимата си носеше този размер, а при моите 178см. не бих казала, че е дребен. Heart Eyes

# 517
  • София
За дрешките от следващата семица искам да попитам. Размерите само 2 ли са? Моето дете е р-р 98 и ако правилано съм разбрала няма като за него?
Има размер точно като за вас от 98 до 104, ако не се лъжа  Simple Smile

# 518
Супер, за яслата ми вършат страхотна работа техните дрешки.

# 519
  • София
Някой да е купувал от детските обувки тип балерина и да може да ми каже колко см е стелката на 36-и номер, тъй като удрям на греда с дамските обувки (дори 37-и номер са ми големи), та сега съм хвърлила око на детските?  Laughing
Аз така си взех маратонки/ голям зор/ един номер по-големи и си взех стелка и са ми добре. Но май бяха леко уголемени умброто. Защо не пробваш с допълнителна стелка- просто я сложи в магазина и така премери 37 номер. Thinking

Защото при 37-и номер имам един пръст разстояние между крака и края на обувката  ooooh! Ако бяха съвсем мааалко по-големи можеше и да стане, но в моя случай не ми се вярва. От друга страна се опасявам, че пък 36-и ще са ми малки.  Tired

# 520
  • Варна
Похвалвам сутиена, много добре стои. Тъй като не намерих, а и май няма 75С, взех 80С и ще го закопчавам на последните кукички. От светлите дънкови панталонки също намазах, хубави са. Взех си и увеличително огледало, имах нужда, ще мога да си скубя веждите перфектно.  Joy Мини сладоледчета във финийка, децата ще се радват, и любимите ми чаени бисвити с шоколад, бадев и кокок. Не знам дали за тях се коментираше преди време, но са уникално вкусни.

# 521
На чаршафите пише ранфорс, дали ще са хубава материя, дали мога да се доверя на мъжа си да вземе  newsm78. Все се каня и като ги пипна се отказвам

# 522
Оф, 100 лева хвръкнаха сутринта ooooh!
Бели панталонки къси, 38 номер - исках тъмно сини, но имаше от 40 нагоре..
Взех метални купи, белачка и джаджата за ананас / ананас взех от пикадили, където е на 3лв в момента, а в лидл е 4 и нещо Wink/;

Шарен сив панталон с-ка - материята е ок, прохладно държи, маааалко като че ли са уголемени горе, по-скоро разширени. Той модела е изтърсен де, но аз го вдигам нагоре...и затова за първи път са ми таман отдолу, в смисъл-не са ми дълги Mr. Green /1.60см съм и все подгъвам..../;

Взех и гащеризон сив, с-ка-стана ми, материята е доста стегната, не е лигава, както писа една мацка и сутринта...

Сутиен взех, но ще го сменям, че ми е широк отдолу-взех 85С, а реално съм за 80С или 75С..

Бюстие тип сутиен - със смесени чувства съм, по-скоро ще го връщам май. Има отдолу нещо като вградени чашки, но като цяло преплесква гърдите и нещо...хм, не ме кефи като че ли...

Грабнах и сини дантелени бикини..

За сандалите др.седмица - и на мен ми направи впечетление, че 28-29 номер няма, а детето носи точно този размер..странно :rol

# 523
Отделям в нов пост, че стана дълго..

Термометъра при мен работи и мери. Да не би да не е дръпната лентата под батерийката Thinking

Довечера ще го сверя, но аз имам само електронен, нямам живачен и без това..
Н Sunglassesо мисля да го запазя, 20 лв не е чак толкова скъпо, то електронните са по 6-7 лева..

# 524
Някой с впечатления за блендера? Никъде в брошурата не прочетох мощността колко е? Като се наспи беба ще отидем да видим. Но да съм подготвена. Заслужава ли си?

Общи условия

Активация на акаунт