Лидл ::64::

• 85 963
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • 1st floor
Купихме шарения газеризон на щерката - много е хубав наистина, плътна памучна материя и стои много добре.
Супер! Мерси за информацията! Пращам щерката да си вземе, но тя иска син. Дали е от същата материя като вашия? Отговарят ли си на номерата?
И пижами ще вземем - розова за мен, синя за нея. Laughing Дано са хубави.

ПП: Гащеризоните са супер, наистина!!! Шарените пише, че няма ХС, а еската е голяма. Пижамите са ми огромни, оставям една за щерката, че е по-едричка от мен  Mr. Green, другата ще връщам. Ще чакам детските от другата седмица, да видим какви ще са...

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 09:26 от НеПоКоРнА

# 496
  • София
Някой да е купувал от детските обувки тип балерина и да може да ми каже колко см е стелката на 36-и номер, тъй като удрям на греда с дамските обувки (дори 37-и номер са ми големи), та сега съм хвърлила око на детските?  Laughing

# 497
  • Русе
Купих си тъмносините дънкови панталонки. № 36 ми залепнаха. Бяха единствени, преобладаваха № 42.
Загледах и тиганите, гевгирите също ми харесаха, а и купите за плодове. Зелените така добре ще ми паснат на новата кухня, но в момента нямам пАри, кухнята "ги изяде"  Laughing

Сладоледите са с етикет "Ново", може би защото са вече под друга марка. Друго обяснение нямам newsm78

Забравих да питам, да ме ориентирате - къде се намира ретро локума? Обиколих сутринта магазина - не го видях.

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 09:42 от viki_1974

# 498
Някой да е купувал от детските обувки тип балерина и да може да ми каже колко см е стелката на 36-и номер, тъй като удрям на греда с дамските обувки (дори 37-и номер са ми големи), та сега съм хвърлила око на детските?  Laughing
Аз така си взех маратонки/ голям зор/ един номер по-големи и си взех стелка и са ми добре. Но май бяха леко уголемени умброто. Защо не пробваш с допълнителна стелка- просто я сложи в магазина и така премери 37 номер. Thinking

# 499
  • Пловдив
Тази сутрин точно в 8 часа бях в магазина и едвам се вредих за едни дънкови панталони.Поне бяха желания цвят -розов и 36-ти размер.
При нас бяха изкарали и от миналогодишните бели,друг син цвят и розово-тип омбре преливащо в бяло.Но от нито едни 36-ти размер.
Грабнах и сешоар.Няма йонизатор,лек ми се вижда (сравнение с моя на Ровента).За тези пари не мога да очаквам кой знае какви резултати,но имах нужда от нов.Поне имаше много бройки.
Момичета как е фъстъчения крем,който в момента е на промоция 1.99 със синя капачка?Вкусен ли е ,става ли за гофрети?Забравих да го купя и сега поне да попитам за отзиви.
Другата седмица дрехите за децата изглеждат страхотни,но до обяд едва ли нещо ще е останало.Затова нищо няма да набелязвам предварително и после да ме е яд,че не съм се вредила.

# 500
  • Асеновград
Нашата кафе машина пак отиде на ремонт, след 5 кафета.
Някой да е срещал отварячка за консерви в Пловдив? А другаде? да знам дали да се моля на горещата линия за нея.
Преди половин час имаше 17бр. в Асеновград, намират се на двуетажните стелажи след цветята,не от страната на плодовете и зеленчуците .Поискай да ти изпратят в удобен за теб магазин.
Взех термометъра сега ще го разучавам,че на първо четене ми показва все едно и също на който и да меря температура. Thinking

# 501
  • София
Ей, най-накрая детски дрешки, на картинка ми харесаха всички тениски и къси панталонки за момчетата...че и пижамките... ще има разорение, ако и на живо са ок.

# 502
  • Варна
Да, и аз се влюбих във всички разцветки тениски, панталонките също харесах, сандалките... какво още беше. И аз ще се разорявам Laughing И мисля, че са като в италианския Лидл. Добре че ги пускат от четвъртък, ще е излязла и следващата брошура, да видим дали няма да пуснат онези сладурски комплекти от потник/тениска, панталонки и шапка.

# 503
  • София

Забравих да питам, да ме ориентирате - къде се намира ретро локума? Обиколих сутринта магазина - не го видях.

При нас беше на щанда с останалите промо продукти от ретро седмицата - перпендикулярно на хладилната с колбасите  Peace

Отзиви за ножовете? Съвсем забравих за тях, а до довечера не се знае какво ще е останало  Thinking

# 504
Здравейте, някой има ли отзиви за термометъра за ухо и чело?http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=22880

# 505
Само да ви кажа че детски сандалки номер 28,29 Няма да има!!!!! Поне така е дадено в брошурата  Sad За малките започва от 23-27,а за големите от 30-35!!! Много ме е яд,защото едвам ги чакахме със малката  и тя е разочарована като й казах че няма да има за нейното краче,тя носи 28-29! Ще има от балеринките,но исках и сандалки! Дано да е някаква печатна грешка!!!

# 506
  • Асеновград
Здравейте, някой има ли отзиви за термометъра за ухо и чело?
До тук съм разочарована нищо не успях да измеря следвайки указанието.Довечера ММ ще го тества и ако не става го връщам.Пуска сигнал за начало на измерване и след малко угасва ,а стойността си стои една и съща, тази която беше и при включване.Държах до до 3 мн. за да разбера колко му е нужно и нищо.А според указанията трябва да даде два сигнала,че е измерил.Е при мен такива няма.
Голям карък съм, дано не се окаже ,че като с дистанционното съм уцелила дефектна бройка.

# 507
Балеринките са от 33 номер, кофти, ние сме 31-32  Confused
Сандалите въобще не ми харесаха.

Ох, влюбих се в чаршафите, но съм сигурна, че няма да се уредя  Cry

# 508
Къде мога да видя детските дрешки?

Редактирам се: Разгледах брошурата, но размерите са за големи дечица, за дребоси до метър ще има ли?

# 509

Общи условия

Активация на акаунт