Лидл ::64::

• 85 970
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, как са летните панталони от вчера ?
Дали има шанс за някакви S-ки днес, в Младост 3 ? Някой ако е видял моля да пише. Мерси много !

# 451
Освен нещо ако не съм се объркала дрешките на Пепъртс са от понеделник и на плаката имаше блузките 2 бр за 9.99лв и късите панталонки на 11лв мисля.
тези са от четвъртък до неделя, моите девойки снощи ходиха и се върнаха разочаровани, че свършили били  Mr. Green а те явно не бяха заредили още тук.

# 452
Здравейте момичета,
гледам че от четвъртък пускат в промоция мебели за баня newsm78 Някой някакви отзиви за мебели от Лидл. Озадачава ме ниската цена - иначе ме грабна много Simple Smile И някой знае ли нещо относно сглобяването им?

# 453
  • София
Здравейте момичета,
гледам че от четвъртък пускат в промоция мебели за баня newsm78 Някой някакви отзиви за мебели от Лидл. Озадачава ме ниската цена - иначе ме грабна много Simple Smile И някой знае ли нещо относно сглобяването им?
Не издържат на влага и вода. Цъфват веднага в малка баня без прозорец.

# 454
Здравейте момичета,

Оф ужас... тъкмо се бях навила да го взема Sad Моята баня е голяма и е с голям прозорец, което пак ме раздвоява Sad

# 455
  • София
Здравейте момичета,

Оф ужас... тъкмо се бях навила да го взема Sad Моята баня е голяма и е с голям прозорец, което пак ме раздвоява Sad
Не трябва да се задържа влага, не трябва да се мокри. Ако изпълниш тези условия, нямаш грижи. Grinning

# 456
Нашата кафе машина пак отиде на ремонт, след 5 кафета.
Някой да е срещал отварячка за консерви в Пловдив? А другаде? да знам дали да се моля на горещата линия за нея.

# 457
  • Варна
Вчера имаше във Варня Възраждане 5-6 броя, взех едната. Пробвах я снощи, чудна е, бързо и лесно се използва.

# 458
Шушулче, на Пещерско шосе със сигурност няма от отварачките, но подобни артикули тук се изчерпват доста бързо /освен ако някой не върне някоя бройка/. Според мен, ако има по-вероятно е да намериш на Филипово или в Кичука, поне аз в тези двата намирам артикули които при нас ги няма отдавна... Peace
Днес взех мед, от любимия ми сладолед на клечка Джелатели с бадеми /супер, заредили са всички видове Heart Eyes/ и едно намалено прошуто Хамон Серано. Twisted Evil Имах и още да пазарувам, но покрай боледуването съм толкова зле, че едва влизам в магазина, камо ли да се мотая дълго и да избирам това-онова. Confused Очертава се да ходя в четвъртък специално за сокоизстисквачката и може би и за блендера /все поръчки ще изпълнявам Laughing /. Мнения за сокоизстисквачката, никой ли не я е купувал??? newsm78

# 459
Някой с отзиви за бюстиетата които ще се продават от утре.Качеството как е ?  bouquet  bouquet Laughing Laughing

# 460
  • Асеновград
Нашата кафе машина пак отиде на ремонт, след 5 кафета.
Някой да е срещал отварячка за консерви в Пловдив? А другаде? да знам дали да се моля на горещата линия за нея.
В понеделник на пещерско имаше поне 20бр. дори една разопакована , използвах да я разгледам, защото при нас нямаше извадена.Но бяха преместени между старите стоки,ако се сещаш там където местят стари промоции и единични бройки.Утре ще погледна в нашия магазин като ходя за термометър, и ще пиша за да поискаш да ти я изтеглят до удобен магазин.Понякога когато не им достига място прибират стоки и ги вадят пак после за да запълнят празни стелажи/така си взех спортен колан,извадиха ми цял кош след като попитах/.

# 461
Някой с отзиви за бюстиетата които ще се продават от утре.Качеството как е ?  bouquet  bouquet Laughing Laughing
Аз имам от тях,купих си преди година,доволна съм...Черното избеля,но няма как...всяка черна дреха с времето и след всичките пранета,през които минава,избелява...Иначе съм доволна,горе ластиката не се разшири,че да ми падат..,но имайте предвид,че като всяка лидълска дреха,размерите са уголемени...,ако носите Л,си вземете М,та и С-ките вижте за всеки случай  Laughing

# 462
Да дам отзив за радиофенера и соларното зарядно - много съм доволна и от двата уреда. Както се подразбира, те са или за къмпинг или за по-екстремни условия, които се надявам да не ползвам често, но въпреки това се радвам, че си ги взех. Загледах и кухненските престилки, но 8 лева за една ми се видя много и не взех.

# 463
Аз имам от тях,купих си преди година,доволна съм...Черното избеля,но няма как...всяка черна дреха с времето и след всичките пранета,през които минава,избелява...Иначе съм доволна,горе ластиката не се разшири,че да ми падат..,но имайте предвид,че като всяка лидълска дреха,размерите са уголемени...,ако носите Л,си вземете М,та и С-ките вижте за всеки случай  Laughing
newsm10благодаря утре ще ги разгледам-виждам на брошурата само 3 цвята-харесах си тъмно синьото бюстие Laughing Laughing

# 464
Тези бюстиета и аз ги загледах, но да попитам - те са като бельо, носят се под дрехата, нали? newsm78
Че имам една рокля без презрамки, мисля да го ползвам вместо сутиен за нея, и за под бюстиета с нормална дължина които са, стават ли също?

Общи условия

Активация на акаунт