Лидл ::64::

• 85 970
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Следващата седмица ще е разоряваща за мен. Набелязах почти цялата гръцка седмица.

Къде това?
В Лидл. Гледам хартиената брошура.

Аз не получавам Sad

# 481
  • софия
Следващата седмица ще е разоряваща за мен. Набелязах почти цялата гръцка седмица.

Къде това?
В Лидл. Гледам хартиената брошура.

Аз не получавам Sad
Утре ще я има в сайта. Ние пазарувахме днес там.

# 482
Благодаря за отговора за отварячката. Кичука ми е далече, както и Пещерско. Вчера нямаше в новия на Източен, както и на Филипово, но ще накарам ММ да попита служителите, може да му изкарат от някъде.

# 483
Преди малко се върнах от Лидл - при нас имаше само няколко стари брошури останали.
 Какви са тез зелени етикети Ново на сладоледите като са си старите видове - има само няколко нови вида. Цените май са нови - повишени .

# 484
  • Бургас
Нагоре ли са цените на сладоледите?Аз вече ядох бадемовия,но мисля ,че си е на същата цена. Rolling Eyes

# 485
Привет! Не следя редовно темата, затова се извинявам предварително ако е коментирано Hug
Имате ли някакви отзиви за сешоара, който е от утре?   bouquet

# 486
Другата седмица има балеринки,сандали и всякакви дрешки за малки и големи.За големите на 18 май,а за малките в четвъртък.

# 487
  • София
Искам да похваля машинката за маникюр. На първо четене се представи отлично.
Сега съм се намазала с доволно мазничък крем и съответно, ноктите и кожичките ми изглеждат идеално. Дано и утре е така  Peace

# 488
  • София
Купихме шарения газеризон на щерката - много е хубав наистина, плътна памучна материя и стои много добре. И рокля искаше - те са с материя и вид на комбинезони. Шарените летни панталони са меки и плътни, черното е лигава и прозираща материя.. Само това имаше извадено от опаковките, другите неща си бяха пакетирани и не мога да кажа как са.
Повдигащ сутиен си купих за мен - много добре стои, с меки, еластични презрамки.

# 489
  • Бургас
Сдобих се с шкафа за баня и с един чифт от пантофките от утрешните промоции Crazy Успях да си натикам копитата в 40/41 и утре ще си пробвам късмета за още едни, че са ми много удобни за щъкане у дома Flutter А шкафове е имало само 3 и добре, че са ги изкарали още тази вечер, че да се уредим, защото предишния път на обяд вече нямаше и щях да разкостя половинЪТ дето се е замотал и не е виснал още от сутринта Twisted Evil Да видим сега дали ще успеем да го префасонираме леко, та да отиде на предвиденото място Praynig

# 490
  • София
Привет! Не следя редовно темата, затова се извинявам предварително ако е коментирано Hug
Имате ли някакви отзиви за сешоара, който е от утре?   bouquet

Прилича ми на този, който купих преди време и не използваме. Много е дълъг и ръката трябва да стои много настрани. Неудобен е при сушене на собствената коса.

# 491

Прилича ми на този, който купих преди време и не използваме. Много е дълъг и ръката трябва да стои много настрани. Неудобен е при сушене на собствената коса.

с всичките големи сешоари трябва да се свикне с големината, проблемът е, когато е тежък, защото много се уморява ръката, но няма инфо като тегло...ако мощността действително е 2200 вата е реплика на Филипс ТермоПротект за никакви пари

Едит: бюстиетата /тези, които са потници/ си ги спомням от предни години, те вътре нямаха ли си "подкрепа" за бюста т.е. вградено бюстие /втори пласт плат + 2 ластика/ ако да бих се възползвала с удоволствие

# 492
Сладоледите Джелатели /поне тези на клечка с бадем, ягодово и шоко криспи/ мисля, че са си на същата цена, не съм се заглеждала много по кутиите сладолед. Иначе действително, че етикетите са зелени "ново", но според мен това е, защото доскоро почти никакви сладоледи нямаше във фризерите и са ги заредили наново за сезона. Mr. Green
Имам подобен сешоар, но на Иметек и е много лек и удобен, прави и косата много хубава заради йонизатора. Този, ако е с йонизатор и е лек предполагам, че ще е удобен /или поне на който е свикнал с подобни размери сешоари/. Peace

# 493
Дами, много благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 494

Едит: бюстиетата /тези, които са потници/ си ги спомням от предни години, те вътре нямаха ли си "подкрепа" за бюста т.е. вградено бюстие /втори пласт плат + 2 ластика/ ако да бих се възползвала с удоволствие

Нямат нищо отдолу..миналогодишните бюстиета, тези незнам. Но старите са просто трико с ластик отгоре, нямат подпора вътрешна.. Peace

Общи условия

Активация на акаунт