Лидл ::64::

• 85 976
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
не, те са горни дрехи , като блузки  Grinning

# 466
Има 2 вида-като блузки и като сутиен Laughing Laughing

# 467
Нашата кафе машина пак отиде на ремонт, след 5 кафета.
Някой да е срещал отварачка за консерви в Пловдив? А другаде? да знам дали да се моля на горещата линия за нея.
Аз снощи си я взех от кичук париж (в Пловдив )стой на стелажите с/у зеленчуците точно зад почвената смес имаше отворена и още 10-12 броя   bouquet

# 468
не, те са горни дрехи , като блузки  Grinning

Как горни дрехи, те са снимани в брошурата до долните гащи Laughing
На мен ми приличат на бельо по-скоро Laughing

Предполагам, на място ще преценя най-добре...

# 469
  • Варна
Някой сеща ли се цената на дисковете за грим каква е?

# 470
  • от Луната
Освен нещо ако не съм се объркала дрешките на Пепъртс са от понеделник и на плаката имаше блузките 2 бр за 9.99лв и късите панталонки на 11лв мисля.
тези са от четвъртък до неделя, моите девойки снощи ходиха и се върнаха разочаровани, че свършили били  Mr. Green а те явно не бяха заредили още тук.
На плакат ги видях от понеделник 18.05 тези дрешки  Mr. Green

# 471
на хартиената брушура от 14-ти, сега го сверих пак.
да бе Mr. Green че и двете на една цена.

# 472

Тюююю, те вярно са два модела тез бюстиета и затова не сме се разбрали Mr. Green
Малко недоразумение, дето се вика Laughing

Аз от тези по-длъжките, като блузки, имам от миналата година, четири общо, но рядко ги нося именно заради липсата на сутиен без презрамки...та затова хвърлих очо на късите Laughing

# 473

Тюююю, те вярно са два модела тез бюстиета и затова не сме се разбрали Mr. Green
Малко недоразумение, дето се вика Laughing

Аз от тези по-длъжките, като блузки, имам от миналата година, четири общо, но рядко ги нося именно заради липсата на сутиен без презрамки...та затова хвърлих очо на късите Laughing
newsm10ехеее...разбрахме се.....типично по женски.... Joy Joy

# 474
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Да попитам: за колко време се зарежда батерията на уреда за прозорци? Остава ми прозорец и 1/2, а се изтощи ... Та, да знам колко да го чакам ...

# 475
Да попитам: за колко време се зарежда батерията на уреда за прозорци? Остава ми прозорец и 1/2, а се изтощи ... Та, да знам колко да го чакам ...
Първо зареждане /което явно вече си направила Laughing/ - 3,5 часа, след това по 2 часа мисля, че беше. Peace
Тези бюстиета тип сутиен имат ли нещо като чашки отвътре? Или са си парче плат+ластик? newsm78 Ако е последното, няма да ми свършат работа. Blush
Отварачки вчера вечерта не видях на Пещерско, дори и при по-старите промоции... newsm78 Но пък може аз да не съм ги забелязала....

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 16:36 от dolce miele

# 476
В брошурата за тази седмица на немския Лидл видях CD-та с рок музика...Дали има някакъв шанс да се появят и тук?  newsm78

# 477
  • софия
Следващата седмица ще е разоряваща за мен. Набелязах почти цялата гръцка седмица.

# 478
Следващата седмица ще е разоряваща за мен. Набелязах почти цялата гръцка седмица.

Къде това?

# 479
  • софия

Къде това?
В Лидл. Гледам хартиената брошура.

Общи условия

Активация на акаунт