Слънцезащитен крем за лице - 2

• 91 443
  • 457
  •   1
Отговори
# 330
  • Plovdiv, Bulgaria
Какво мислите за ББ-то Биодерма и на Виши ?? Притеснявам се да не стават на петна, обмислям само него да ползвам лятото.

бб на биодерма е ок, ако ти е подходящ цвета, обаче има 30 фактор, т.е. става за града, но не и за плажа

# 331
  • София, България
Здравейте,
много ще съм благодарна ако ми препоръчате слънцезащитен крем 50ти фактор, от който сте доволни и не е от горната ценова категория. Търся нещо не много скъпо, което според вас върши работа. Скоро ще заминаваме на море, а и двамата сме бели и предвиждам, че ще стане нещо страшно.  Laughing
Днес влязох в един магазин да разгледам, показаха ми буквално над 20 марки, мигах, мигах и излязох.

# 332
Мона Лиза , то всеки ще е доволен от различен вид, понеже хората са с различни кожи. за да избереш твоя, трябва да си добре запозната с вида и състоянието на твоята кожа.

# 333
  • Бургас/Пз
Здравейте,
много ще съм благодарна ако ми препоръчате слънцезащитен крем 50ти фактор, от който сте доволни и не е от горната ценова категория. Търся нещо не много скъпо, което според вас върши работа. Скоро ще заминаваме на море, а и двамата сме бели и предвиждам, че ще стане нещо страшно.  Laughing
Днес влязох в един магазин да разгледам, показаха ми буквално над 20 марки, мигах, мигах и излязох.

От аптечните има много и не са на висока цена. В момента има промоции на различни серии и за в порядъка на 20-25лв. Биодерма, Уриаж, Авен имат какво да предложат съобразно типа кожа на лицето. със сигурност това, което става за теб, ще е подходящо и за мъжа ти, щом сте със сходен тип тен.

# 334
За нас взех Skincode тази година. Тук го намерих много изгодно, 100 мл., т.е. двойна опаковка, на цената на единична Peace хубав е, не оставя бели следи, разнася се лесно, мирише приятно.

# 335
  • София, България
Много ви благодаря! Харесаха ми цените на този Skincode, ще поръчам, че ще ни се наложи яко мазане, заминаваме за Турция, след като цяла зима и пролет не сме си показали божествените тела на слънце изобщо.  Laughing
Мазане и под чадъра. grinning039

# 336
Здравейте мами! Бихте ли ми препоръчали слънцезащитен крем за лицето и някакъв слънцезащитен продукт за тялото на разумна цена. Мъж на 29г, Фототип 4, леко мазна и чувствителна кожа, фактора мисля да е 30. Предварително благодаря bouquet

# 337
  • София
Най- разумните цени с немско качество на нашият пазар са все още на продуктите на ДМ. Балеа. Peace

# 338
  • Бургас/Пз
Здравейте мами! Бихте ли ми препоръчали слънцезащитен крем за лицето и някакъв слънцезащитен продукт за тялото на разумна цена. Мъж на 29г, Фототип 4, леко мазна и чувствителна кожа, фактора мисля да е 30. Предварително благодаря bouquet

Серията SunDance на ДМ - за лице е 4.99лв, за тяло 30 фактор -сухо олио спрей или мляко 8.99лв . Мъжът ми е доволен и от двете.  Peace

# 339
Много благодаря, живи и здрави!

# 340
Не мога да ги открия, ще може ли линкове Simple Smile

# 341
не се предлагат онлайн, влезте в дрогерии ДМ и там ще откриете въпросните продукти

# 342
не се предлагат онлайн, влезте в дрогерии ДМ и там ще откриете въпросните продукти
Мерси, като отида в някой по-голям град ще проверя, че тука нямаме DM Simple Smile

# 343
Каква цена е разумна за теб, за да дадем и други предложения, щом това ти е далеч  Simple Smile

# 344
Каква цена е разумна за теб, за да дадем и други предложения, щом това ти е далеч  Simple Smile
Ами да не е като посочените в предишните коментари по 40лв. едното Simple Smile Възможно най-евтиното, което си върши добре работата и няма вредни съставки. Посочените на ДМ примерно са на приемлива цена Simple Smile Да речем до 20лв, ако е възможно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт