Слънцезащитен крем за лице - 2

• 92 012
  • 457
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря (за Апивита)   bouquet ,питах точно защото цената в Бг е много по-висока отколкото в Гърция и реших,че може да сте открили някой сайт,от който да поръчаме  Simple Smile .
В аптеката ми предложиха Avene Hydrance optimale spf 20 http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=249148  ,аз съм с комбинирана кожа и ми пасна много добре ,но пък слънцезащитния фактор ми е малък.
La Roche Posay Anthelios xl 50+   http://www.beaute-test.com/anthelios_xl_spf_50__creme_fondante_s … a_roche_posay.php   
   а от този крем лицето стои мазно и лъскаво,не е за мен .

# 196
Di™, Foncé, благодаря за подробното инфо относно Апивита. Аз съм леко мургава с жълт подтон и мисля, че ще ми пасне цвета. Чудя се дали е разпространен в аптеките в Гърция. Имам познати, които постоянно ходят до там и мога да им го поръчам.

# 197
Di™, Foncé, благодаря за подробното инфо относно Апивита. Аз съм леко мургава с жълт подтон и мисля, че ще ми пасне цвета. Чудя се дали е разпространен в аптеките в Гърция. Имам познати, които постоянно ходят до там и мога да им го поръчам.
Letsgo  bouquet
Доколкото разбрах, кремът може да бъде закупен в почти всяка аптека. Само цените варират.

# 198
Di™, супер  Hug Дано ми го намерят, че вече ми писна да пълня джобовете на българските спекуланти. То бива надценки, ама чак толкова  ooooh!

# 199
Ами тя марката е гръцка, ще я намериш навсякъде в Гърция. Но надценката наистина е ужасна! То това е 3х, че и повече по-скъпо тук.

# 200
Имам 3 мостри на този крем:
http://apteka.framar.bg/30048374/%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D0%B2%D0%B8% … -50-%D0%BC%D0%BB-
Да видим как ще се справи. Надявам се тази седмица да направя първия плаж за сезона. Ако имате отзиви, споделяйте, че не съм запозната с качеството на марката  Peace

От около седмица, след препоръка на съфорумка в другата тема за кремове, ползвам оцветената версия на Апивита  Peace Много, много съм доволна за момента, изчаквам да събера още малко впечатления преди да споделя подробно  Flutter

Има ли различни цветове или е само един?
Само един цвят е Peace
На първо четене изглежда малко тъмен, но след нанасяне се адаптира към цвета на кожата. Аз съм със светла кожа (Фототип 2: Светла кожа, светла коса и сини очи) и ми е ОК.
Благодаря много! Днес ще нанеса едната мостра. Силно се надявам и на мен да ми допадне Simple Smile

# 201
  • Sofia
На мен оцветения крем на Апивита ми е тъмен Sad Иначе, като консистенция е много приятен  Peace

# 202
  • Berlin
По принцип във Фрамар всичко е доста по-скъпо, но пак има голяма разлика в цената.

# 203
Тази година съм се насочила към NUXE Слънцезащитен лосион за лице и тяло с лосион за след слънце и плажна чанта подарък. А и цените на NUXE слънцезащита са идеални Peace Лосионът го пробвах от мостричка и много ми хареса като консистенция - създава леко и кадифено покритие, без бели следи. Ухае много приятно.

# 204
  • На ръба..
Имате ли отзиви за този крем

# 205
  • София
*DiDora* ,аз си го купих преди няколко дни и съм доволна. При мен не омазнява. Също така и под фондьотена стои добре. Препоръчаха ми го в аптеката. Цената беше около 30лв в аптека Субра.

# 206
  • На ръба..
*DiDora* ,аз си го купих преди няколко дни и съм доволна. При мен не омазнява. Също така и под фондьотена стои добре. Препоръчаха ми го в аптеката. Цената беше около 30лв в аптека Субра.
happymammy, благодаря. А каква е по принцип кожата на лицето ти?

# 207
  • София
Кожата ми е толкова ... особена, че повече няма на къде. На мен ми е необходим висок фактор поради това, че имам витилиго, включително и малко по лицето, също така имам и малко тъмни петна, а също така имам малко фини линии, защото пък съм на 35г, а имам и смесена кожа:)
Специално този крем е подходящ за хора в моето състояние. На мен ми върши отлична работа, аз съм пробвала различни видове, но този е добър наистина.

# 208
  • На ръба..
Кожата ми е толкова ... особена, че повече няма на къде. На мен ми е необходим висок фактор поради това, че имам витилиго, включително и малко по лицето, също така имам и малко тъмни петна, а също така имам малко фини линии, защото пък съм на 35г, а имам и смесена кожа:)
Специално този крем е подходящ за хора в моето състояние. На мен ми върши отлична работа, аз съм пробвала различни видове, но този е добър наистина.
Явно избора ми е ясен, благодаря ти  Hug

# 209
  • София
Най-добре ги попитай за тестер. Така е най-добре. Аз направо го купих. Този крем се препоръчва за хора с по-сериозни нужди от слънчева защита. Изненада ме, че не е никак мазен, не е тежък.

Общи условия

Активация на акаунт