Отговори
# 405
  • Драгоман
  Здравейте момичета!  Hug
Весел празник на всички нас и на дечицата ни!!! Много здраве, щастие и  езгрижни игри!!!  newsm68 newsm51  Nature Sunny
За мен днешния празник е двоен, защото преди 2 години слкючихме брак с ММ и се венчахме!  newsm76 txtloves  loveuuu

# 406
  • софия
Здравейте ! Честит празник на всички дечица, 1ви юни е прекрасен ден ! Аз днес бях на консултация , бебето се развива много добре вече сме 26 седмица седалищно е - дано се обърне  Sad иначе продължавам с контракциите .. док каза да продължавам магнезия и вероятно отново в болница ако зачестяват  ooooh!
Хубава седмица на всички   bouquet

# 407
Аз днес бях на консултация , бебето се развива много добре вече сме 26 седмица седалищно е - дано се обърне  Sad
В 26-та седмица поне 60% от бебетата все още са в седалищна позиция. До 30-та намаляват наполовина, а след 32-ра остават едва 4%.
На толкова ранен етап е излишно да се коментира позицията на бебето, то има още много да се върти до 32-та седмица, като шансовете да се завърти както трябва са мнооого големи. Както казах, само 4% от бебетата не се обръщат.
Не се тревожи.

# 408
И аз съм на мнение, че е прекалено рано за притеснения относно позицията на бебето.
В рамките на една седмица бях на ФМ и ЖК. На ФМ беше се излегнал настрани, а на ЖК беше седалищно. Пък и аз го усещам как се върти и преобръща.
В момента бебетата все още имат достатъчно много място за движения и обръщания, така че не се притеснявайте излишно  Peace

# 409
  • софия
Дано се обърне , защото много се страхувам от секциото  Confused

# 410
Аз днес бях на консултация , бебето се развива много добре вече сме 26 седмица седалищно е - дано се обърне  Sad
В 26-та седмица поне 60% от бебетата все още са в седалищна позиция. До 30-та намаляват наполовина, а след 32-ра остават едва 4%.
На толкова ранен етап е излишно да се коментира позицията на бебето, то има още много да се върти до 32-та седмица, като шансовете да се завърти както трябва са мнооого големи. Както казах, само 4% от бебетата не се обръщат.
Не се тревожи.

Hug Благодаря и аз все за това мисля!А ние сме в 23 седмица  hahaha

# 411
Дано се обърне , защото много се страхувам от секциото  Confused
Няма нищо страшно в секциото. Като гледам статистиката по отчетните теми от предишните месеци, процентът на секцио е страшно висок.
Не се притеснявайте, всичко ще е наред!

# 412
Здравейте,

Всяка операция, каквото е и секциото, е свързана с рискове, а и друго е да ти режат тялото. После забрави за плочки на корема Simple Smile Моят младеж също беше седнал в 21 г.с., а после като го гледахме в 22 г.с. беше с главата надолу. Наистина много се въртят бебетата, важното е след 32-ра г.с. вече да е с главата надолу.

# 413
За рисковете сам съгласна,но не мисля че някое мамче ше мисли за плочки.За белега не се притеснявайте момичета.моя корем почти целия е срязан.Но се свиква.  bouquet Мира не се притеснявай ше се обърне.Контракциите са по коварни  bouquet Hug

# 414
Здравейте. За 1-ви път пиша, но ви чета,когато мога Simple Smile Моят термин е за 21.09, има доста време, но за мен поне бременността минава много бързо. Има ли майки от Варна, които са решили вече къде и при кого ще раждат? Винаги оставям всичко за последния момент, затова съм решила поне този път да не го правя и навреме да се ориентирам.

# 415
Е това че сме мамчета не значи че не искаме да изглеждаме добре  Wink

# 416
Да така е права си но ше имаме живи и здрави по важни неща Peace

# 417
А как сте с килограмите? Аз съм +10 Wink в 24 г.с. съм.

# 418
И аз съм 24 г.с. +10 обаче от две седмици си стоя така, да видим занапред Simple Smile

# 419
Здравейте! Отдавна не съм писала, но не исках да ви натоварвам - бременността ми протича доста трудно. Аз съм в 26 г. седмица - килограмите ми са + 1,5 (и то изцяло от последните 2 седмици), което разбира се ме радва защотото съм от лежащите бременни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт