Отговори
# 480
Аз май също съм с ниско кръвно и много ми заглъхват ушите. По-нагоре прочетох за солен айран - ще опитам и това. Гледам да пия много вода, но и това не винаги помага.
Корема ми е станал огромен - вече ме питаха дали не съм в 9-ти месец. Мамите с втора бременност да кажат - и при вас ли е така.  Не мога да си представя до септември какъв ще стане Shocked Дъщеря ми ми каза, че вече каквото и да облека пъпа и корема не мога да ги скрия. Joy
Хубав ден на всички!

# 481
Здравейте момичета,

Отдавна не съм писала, дано не сте ме забравили  Simple Smile
Вече официално съм в почивка, пуснах си болничен до 45тия ден и да ви кажа се чувствам страхотно.
Наслаждавам си се на почивката пълноценно.
С първата бременност работих до последно, но сега реших да си се отдам на почивка и да си обърна внимание на семейството.

Иначе, всичко е наред около нас. Вече съм в 25гс., и ще ставам мама на юнак  Heart Eyes
Връщам са да изчета какво сте изписали и пак ще се включа  Simple Smile

# 482
Искам да ви попитам дали и на мен ше ми дадат болничен до 45 ден.трябва ли да се явявам на комисия или доктора може да ми даде толко аз сам 26+4дни.

# 483
SGF болничните се издават за най-много 30 календарни дни, т.е. няколко болнични до термина, само не знам лекарите как си правят врътката да е без комисия и без да се влиза в болница за удължаването на болничния. Аз също съм в 25 г.с. и си пуснах болничен, защото чувствам, че имам нужда от от повече почивка.

# 484
На мене попринцип ми каза без физическо и психическо натоварване.и повече лежане.ше попитам като отида на консултация Wink

# 485
Болничен без ЛКК може да бъде издаден за 14 дни, след това задължително е с ЛКК  Peace

# 486
Аз съм точно с 14 първоначално и от другата седмица трябва да ми пуснат за 30, но аз като се преуморя наистина получавам контракции и болки.

# 487
И моят болничен е с ЛКК, няма как да е без.

Момичета, може и вече да сте го обсъждали, но започнахте ли с приготовленията по бебоците.
Аз към момента основно си зяпами и си "заплювам". Доста от нещата ще ползвам от каката, но все пак трябва и да направя покупки.

И още нещо, как сте с почивките по морето, планирали ли сте и горе долу до кога през лятото.

# 488
  • Драгоман
  Здравейте сладурки!  Heart Eyes
И аз съм с втора бременност и корема ми е огромен! Вече 2 пъти външни хора си мислят, че съм в 9ти, а аз съм още в 6ти месец (25г.с.)!  Whistling И наистина е доста по-голям отколкото първия път в този период  Close  А незнам какво ли ще стане в 9тия месец!!!  ooooh! Сигурно ще ме мислят, че съм с близнаци!  Mr. Green А аз стриите не ми се мисли...
За морето вече го планирам да е края на юни, началото на юли, защото после ме притеснява да не тръгна да раждам преждевременно по пътя, че не е много добре от 7ми месец натам дълги пътувания по жегите особено! Другата седмица съм на ЖК и ще ми предпишат лекарства за превантивна мярка да гълтам преди и по време на почивката!  Peace По прогноза го дават добро по морето от 20ти юни натам, така че ще плажуваме скооороо!!!  sun sun help  sport027  grinning039
А моите гърди стават все по-тежки и големи и ще се наложи и нов бански да се купува!  bombs

# 489
Аз ще се размина с морето тази година, защото от дълъг път и претоварване имам болки и контракции, въпреки че пия 1500 мг магнезий на ден, та не бих искала да рискувам. Аз засега не виждам стрии по тялото си, но нали тепърва пердстои да се види, дали ще излязат.

Аз съм с първа бременност и всъщност нямам никаква подготовка за бебе в дома ни. Като погледна колко мн неща ми трябват и как ме карат да си ги взимам чак след като се роди бебо, ми побелява косата. Все пак смятам да се заредя с кошара и комплекти чаршафи, както и количка, комплект за изписване и необходимите принадлежности за болницата. Другото след като си го приберем вкъщи Heart Eyes

Суеверните ми роднини не позволяват да купувам нищо преди да се е родило детето. Като се замисля в чужбина оправят цялата детска стая още преди това, което е логично.

# 490
Ох, интересно суеверните роднини, как ще те спрат да си влезеш вкъщи с покупките  ooooh!
Аз изобщо не се съобразявам с разни суеверия и съм забранила да ми се говорят щуротии. Започнала съм да купувам предимно дрешки. Към момента имам няколко бодита с дълъг ръкав, две с къс, панталонки, гащеризони... Вчера пуснах и поръчка от един немски сайт. Количката съм я избрала, но тя може да почака - не е спешна и няма смисъл да я подмятам вкъщи, а и да тече гаранцията. Легло ще вземем вероятно другия месец, но и за него още се колебая дали да е дървено или от онези сгъваемите...
Не искам да си представям, как излизам от болницата и тепърва трябва да пазарувам. А и в момента ми доставя удоволствие разглеждането и купуването на бебешки неща  Heart Eyes

# 491
Аз също много си разглеждам и си харесват по нещо, за количка изчаквам и аз поради същите причини, без това детето се извежда за разходка чак след 2 седмици. Дай линк на този немски сайт. Хубави ли са цените?

# 492
Аз също съм взела няколко неща, но само защо до сега не ми идваше музата за пазаруване  Mr. Green
С първото си детенце не купих нищо аз от суеверия и в крайна сметка всичко ми купиха други хора по мой списък де, но все пак нямах удоволствието аз да си приготвя, да си избера, да си наглася....онези мънички и сладки дрешки, пеленки, обиколничета.....затова сега ще си избирам аз  Mr. Green Grinning

# 493
  • Ботевград
Аз съм си купила количката още февруари..Леглото е сглобено вече..Дрешки съм накупила не за 1 а за 5 до сега.Другия месец ми остават шишета,козметика,коритце и за друго не се сещам Crazy Такивааа някой друг да ми дава акъли или да ми казва какво да правя без...Всеки си има глава и си преценява все пак  Sunglasses

# 494
Момичета, пак се притесних с това течение моето. По веднъж на ден изтича хем течение, хем обаче е воднисто. Днес ми се случи на обяд, повече не е, но дали не са част от водите? А и бебо спи, и хич не мърда, та и него го мисля. Дали е възможно да са водите или е по-обилно и воднисто течение, как мислите? Миналата седмица бях на консултация, док каза, че водите са ок, но аз отново забравих да му кажа, за това течение. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт