Отговори
# 465
За болката като прищипан нерв- да не би да са крампи?  Аз получавам почти всяка нощ такива болезнени  схващания и изтръпване в ръцете. Според моят АГ заради високите дози магнезий, които приемам имам недостиг на калций, т.е.  2 елемента се неутрализирали и тези крампи са от това.

# 466
  • Драгоман
  Имала съм крампи и не ми се струва дА е такава болката! То беше само оная нощ, на сутринта нямаше нищо вече, иначе си ме боли ниско кръста от лявата страна като легна по гръб, болката е по-скоро към задника даже, някъде вътре в костите. Странна работа!

# 467
Allana,аз имам същите симптоми като теб,нисък ми е хемоглобина 96 и ми изписаха 5 инжекции витамиб В12 и феро-флогамма 3 по 1,иначе и аз усещам понякога,че все едно въздух не ми достига.Утре съм на преглед да видим бебка,дано всичко е наред.

# 468
Момичета, имайте в предвид, че препаратите с желязо не трябва да се приемат с млечни продукти, защото желязото не се усвоява. 2 часа преди и след прием на желязо не трябва да се приемат млечни продукти и кафе. И аз наскоро го разбрах, ужасно е, но в името на бебетата си заслужава. И моят хемоглобин беше нисък, док ми каза че не трябва да е под 110. Тогава се предприема нещо, иначе не. Резултатът ми от миналия месец е 117.

# 469
Здравейте Майчета!
И аз да се включа в темата.
С термин 7.9.15 сам.
За сега всичко върви наред, Бебо отдавна денси  в корема.
Имам малки притесненя  от около 10 дена.
На няколко пъти ми се появява една тъпа, постоянна  болка ниско  долу. Наподобява предменструална  болка, нещо като скубане, дърпане, тежест ниското.
Понякога продължава по няколко часа и отминава до след няколко дена.
Понеже съм чужбинска мама, тук ми казаха че не е нещо притеснително, най вероятно е от розтягането  на матката.
Някой имал ли е такива синтоми???

# 470
Да ви питам нещо, до вчера бебо беше отдясно на пъпа, там го усещах. Днес обаче е отляво, и въобще не съм усетила кога се е преместил. Случвало ли ви се е? Вече съм в 24-та г.с. и миналата седмица беше 712 грама Laughing

# 471
Моето постоянно се върти. Ритне ме горе в корема и след малко ниско долу. От 1-2 седмици май му е доста тесничко, тъй като доста рита и танцува Simple Smile

# 472
 левият бут и мен ме боли - и през досегашните бременности е било винаги така. ММ смята, че на бебетата им харесвало да са по-близо до сърцето на майката, затова се намъквали по-отляво, за да се чувстват по-спокойни.
Затова притискат нещо и ни боли повече от ляво.

Когато легна по гръб - коремът много ми тежи, все едно някой се е тръшнал отгоре ми. Почвам да не мога да си поема въздух, и пуфтя като парен локомотив. Моят мъж веднага ме сръчква да се завъртя защото го притеснявам като офкам и пуфтясвам.
 Rolling Eyes Rolling Eyes

# 473
Руми,аз затова не лежа по гръб, само като съм на дивана, но тогава съм в полуседнала/легнала положение. А и нали не е добре за бебо да се лежи по гръб  Hug

Иначе и моята принцеса си шава - преди обичаше да е от ляво,сега пък повече от дясно стои Simple Smile в 27-ма седмица съм Wink

# 474
Привет и от мен! Аз ви чета, но не пиша, че нещо тези дни съм изпаднала в една депресия и общо взето всичко ми е антипатично. Все още ходя на работа, много ми тежи вече, а лошото е, че нямам възможност да изляза нито в болничен, нито в отпуска. И пак ме почнаха както при предната бременност ранните контракции, като походя известно време и корема ми се втвърдява.  ooooh! Взех си прахчета Диаспорал и да видим дали ще се нормализира положението.
Хубава седмица на всички пожелавам Peace

# 475
И при мен бебчо все шава, рита ме навсякъде, едва ли стои в една поза.. но усещането е много приятно Simple Smile Аз имам ниско кръвно понякога и не се чувствам добре,но с един солен айрян всичко се оправя.. поне болки нямам никакви.На 16-ти съм на преглед, ще видим колко е порастнал.

# 476
  • Ботевград
Привет и тук Simple Smile
На 04.06 бяхме на ЖК..Бебо е 1251грама и с главата нагоре  Laughing Дано се обърне ooooh!
Аз съм вече +11кг до тук и съм в 28г.с
Пуснах антитела и сега ще видим резултатите Wink Другия месец ще пусна изследвания за последно и на 21 излизам в 45 дневния  Heart Eyes

# 477
Здравейте,

и моят бебчо шава мн напоследък, явно вече мн ми тежи, започва да ме боли отляво и отдясно на корема, сякаш мн ми го опъват. А от няколко дни ме рита с всичка сила и ми е още по болезнено. Сега като расте се страхувам че ще има още по голям "тупаник". В четвъртък сме на ЖК и ще видим дали напредваме с килограмите и сме вече в 25 г.с.

# 478
И моята бебка е доста активна тези дни! Flutter Което много ме радва, естествено. Когато имам моменти на затишие и направо почвам да се чудя какво става. Но е много приятно и в същото време разсейващо, като през деня цялото ми коремче трепти и се мърда,  newsm44 хахахаха като се размърда човечето вътре. Нз дали си личи отвън, но аз като я усетя, и както се возя в асансьора, или вървя по коридора, и си се ухилвам, хората сигурно се чудят какво ми става    girluu
Само дето нощем като легна настрани, и сякаш ми тежи на гърдите ли нз, но сутрин много ме стяга гръдния кош, боли ме като дишам. Сигурно е нормално, защото си отшумява през деня.

# 479
Моята лекарка каза , че между 24 и 28 ма седмица ритат най- често , защото им е широко, после нямат толкова място . Ритниците са по- силни и по рядко тогава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт