Отговори
# 450
И аз се оказах с много нисък хемоглобин - 100. След кто започнах да пия Тот'хема в началото бях много по-енергична, но от един момент нататък не се чувствам добре, пак станах отпаднала, често имам усещането, че не ми достига въздух и сутрин съм страшно подпухнала, дори в лице. Днес се уплаших, като се видях.
Изглежда нещо не е наред. Утре пак ще дам урина да видим длаи няма белтък, не много се притеснявам.

# 451
И при мен имаше умора, замаяност и слабост, но се оказа че е от много ниско кръвно, а желязото ми е в норма

А някой знае ли каква е препоръчителната дневна доза за получаване за една бременна?

allana дано всичко да е наред  Praynig само се пази от излишно напрежение и нерви  Peace

# 452
  • София
И аз имам болки в срамната кост вече 2 месеца. Предният път тези болки се появиха чак към края на 8ми месец и се чувствах чудесно като цяло. Сега ми е доста по-тежко.
И аз се чуествам страшно уморена и дори започнах следобедите да спя с малката. Мислех, че умората ми се дължи на това, че постоянно тичам след  нея, защото е много палава. Вчера обаче си правих кръвни изследвания и имам ниски хемоглобин, еритроцити и хематокрит, като хемогглобина ми е 108. Не знам дали да звъня на лекарката или да хапвам храни с повече желязо и да изчакам консултацията другия петък. На предишните изследвания всичко ми беше в нормата и дори стойностите не са се доближавали до минималните. А те бяха преди около 10-11 седмици.

# 453
Allana доколкото съм чела подпухналостта е свързана с някакви бъбречни проблеми. Аз също сякаш чувствам тежест и дискомфорт при уриниране и е възможно да е от желязото.
На мен също хематокритът ми е нисък, както и еритроцитите та затова продължавам да си пия фолиева киселина. По принцип АГ каза, че хемоглобин под 100 е за притеснение.

# 454
Подпухнaлостa може дa се сължи и нa белтък в уринaтa и високо кръвно. Сподели с лекaря ти, зa дa нaпрaвите необходимите изследвaния.

# 455
На мен АГ,ми каза само магнерот 3*2,и неоренал,защото имам цистит който преди 2 месеца се възпали и се наложи и прием на АБ,и сега поддържам с Неоренал.

Хемоглобина ми е 115 и все още не се налага прием на желязо.

За слънцезащита ще използвам Ла рош позе 50 +,и аз съм много доволна от него

# 456
Привет, от началото на седмицата усещам болки ниско долу, и особено ме боли корема когато се движа. Имам час за гинеколог чак на 12 юни. Приятелка каза, че това най- вероятно са контракции и да взимам нош- па. Вие какво бихте ме посъветвали?

# 457
Привет, от началото на седмицата усещам болки ниско долу, и особено ме боли корема когато се движа. Имам час за гинеколог чак на 12 юни. Приятелка каза, че това най- вероятно са контракции и да взимам нош- па. Вие какво бихте ме посъветвали?
Опитай се да се свържеш с доктора си и да си преместиш часа по- скоро

# 458
  • софия
Аз също съм с болки ниско долу в корема , това са контракции поне доктора така ми каза . Пия магнерот и но шпа

# 459
Опитай се да се свържеш с доктора си и да си преместиш часа по- скоро

+1 - позвъни на лекаря ако болките те притесняват много. Ако се случва отвреме-навреме - например веднъж дневно - не го мисли. Но ак ое много редовно, позвъни или отиди на преглед и за съвет. Успех!

# 460
  • Драгоман
  Здравейте! И аз имам болки ниско в кръста, точно над дупето от дясната страна и е много болезнено като легна по гръб  ooooh! Не се търпи и незнам опашна кост ли е тазиобедрена ли е, но е много гадно и си ме боли така от месец  Crazy

# 461
Сутринта след като бяхме интимни с мъжа ми, имах някакво кремаво течение, по-светло от ръждиво. Звъннах на док, казах му че нямам болки, каза да видя и утре как е и да му звънна в понеделник. И ако се появят болки да пия но-шпа. Голям рев му ударих, пих две но-шпа и сега съм ок. Но чак сега започнах да го усещам малко. Още съм притеснена и се чудя дали да ходя на преглед. Мъж ми вика, че няма смисъл, но мен не ме свърта. Иначе течението явно беше еднократно и засега го няма пак. Съвети? Confused

# 462
  • Драгоман
  Здравейте!
Аз да ви се оплача, тази нощ като станах и стъпнах на пода с петата и от нея по костите  та чак до кръста ниско долу една ужасна болка като ток на всяка стъпка  Crazy Едва стигнах до WC и обратно  ooooh! На сутринта го нямаше вече това, но от какво ли е? Дали не ми се прищипва нерв и затова така се получава? Вече за втори път ми се случва.  newsm78

# 463
Звучи ми точно като прищипан нерв  Confused

# 464
Only God can... , не знам какво да те посъветвам,защото на мен това ми е първа бременност, но аз бих отишла на лекар в понеделник.А и щом си го усетила бебчо, макар и малко,всичко е ок. Може да си внушавам,но когато съм притеснена усещам моята принцеса по-слабо и малко. Затова се успокои,всичко е наред, понеделник не е далече, не се притеснявай излишно  Hug (Похвално е за мен, че сте интимни с мъжа ти,ние въпреки коментара на лекаря, че щом бременността протича ок,няма проблем и двамата не смеем   ooooh! )

Женчето12, не знам какво е , но дано да отмине бързо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт