Отговори
# 435
Моят доки ми каза да не пия витамини ако всичко ми е наред. На една приятелка са й казали също 2 лекаря да ги спре. Та, аз не пия нищо в момента

# 436
  • Драгоман
Като цяло излагането на корема на слънце не е препоръчително, дори и съ слънцезащитен крем.

Да, със сигурност е тАка! Питам понеже планираме ходене на море за няколко дни края на месецаи се чудех за бременната жена има ли някакво значение каква марка ще се използва за слънцезащита, все пак не може без хич Wink

# 437
 Аз ползвам на Себамед 50-ти фактор за мен и за детето. И то за излизания из града, че сега слънцето е много силно. За морето последните години ходим с едни тениски от Декатлон, водят се за сърф, с UV защита. И тримата сме с такива, защото оставаме на плажа и по обяд. Но сега няма да мога да си побера корема в тениската и мисля просто да се показвам на слънце само сутрин и следобед.

# 438
Привет! Някой да се оплаква от болки в опашната кост? Аз от около седмица и нещо при продължително седене съм със страхотни болки и не мога да прекарвам много време в седнало положение, а пък работата ми е такава и няма как.

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 15:14 от Анонимен

# 439
Здравейте,

аз сега започвам да пия едни витамини, защото моята АГ ми препоръча да пия калций, тъй като след раждането е възможен голям срив на имунната система, поради липса на натрупани минерали в организма. За съжаление ми е малко трудно в намирането на подходящи витамини, защото трябва да са за бременни, а те всичките комбинирани за бременни са с йод, който за мен не е препоръчителен и ендокриноложката ми не ми позволява да ги пия, тъй като имам операция на щитовидната жлеза.

За слънцезащитен крем мисля да ползвам и аз 50 фактор, но сигурно на La Roche Posay, от които съм страшно доволна. Те предлагат и кремове за бебета против подсичане и т.н.

# 440
Здравейте, аз съм с термин 26 септември.

# 441
опашната кост не, обаче ако знаете как ми се схваща Д-то  Embarassed и предните пъти, и сега - все в лявата част. щура работа

# 442
Добро утро  ooooh!

И при мен ми се схваща д-то и то в лявата част...ужасно е, на моменти не мога да мръдна  Tired

pregnachik За витамините аз пия Пренетал, но и той е с йод. А питала ли си ендокриноложката ти да ти препоръча някакви витамини?

А как сте относно магнезия? Аз в момента не пия отделно от витамините си, тъй като го има и в тях.

# 443
витамини не пия никакви, според док. имало вероятност много да порастнело бебето от тях, пък и вече се били изписвали само при необходимост не по принцип. Нещо такова разбрах. Следващия път обаче като отида ще попитам за схващането - да взема да пия малко магнезий, защото на моменти съм  Shocked

# 444
като питаш сподели да си знам и аз  Peace

# 445
Тя по скоро ме кара да питам Аг отколкото тя да препоръча. Сега започнах да пия Остеокеър които са с цинк, калций и вит. Д и са подходящи за бременни. Отделно пия магнерот, защото имах чести контракции, т.е. съм на 1500 мг магнезий. Хемоглобинът също ми беше 111 и започнах да пия и желязо на Тот'хема.

# 446
когато е ниско желязото - усещаш ли някакви симптоми - или това се устаноява с изследване само

# 447
При ниско желязо се усеща слабост, умора, а бе кофти е. Изследвайте си желязото.
Аз пия магнезий, и отделно витамини Пренатал. Ще го пия до края явно.
Вчера бях на преглед, бебчо е 712 грама вече, с главата надолу. Всичко ни е ок, но е много поспалив, дано си остане така и като се роди.

# 448
Аз да споделя за магнезия и схващанията - имах крампи на глезените + болки в срамната кост, изписаха ми магне+Б6, пия го вечер,преди лягане, по 1 таблетка. Доволна съм,нямам схващания и спя по-добре.  Peace

# 449
Аз чувствах умаломощение, замайване и умора. Мислех, че е от бременността, но видях, че ми е нисък хемоглобина. Трябваше да пия желязо 10 дни, които вече минаха и след още 5 дни да пусна изследвания за да отчете резултат. Сега се чувствам значително по добре.

Общи условия

Активация на акаунт