Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за предотвратяване на кандидоза по време на бременност?
Какви са процедурите за определяне на състоянието на очите по време на бременност?
Какви са препоръките за бременни жени с очни проблеми като дегенерация на скреж в очите, миопичен конус и натоварване на очите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на кандидоза по време на бременност?
-
Какви са процедурите за определяне на състоянието на очите по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени с очни проблеми като дегенерация на скреж в очите, миопичен конус и натоварване на очите?
За бременни жени с проблеми с очите, дегенерация на скреж в очите и миопичен конус се препоръчва редовен преглед при специалист за наблюдение на състоянието на ретината и предприемане на необходимите лечебни процедури. Важно е да се избягва натоварване на очите, като се спазва лекарската препоръка. Почивката и отдихът са от съществено значение за поддържане на здравето на очите по време на бременност.
-
Какви са препоръките за бременни жени, които изпитват вътрешно и външно напрежение във влагалището?
-
Какви са препоръките за бременни жени, които усещат леки движения на бебето или движенията на бебето?
Даже там имало случай на нормално раждане по-малко от година от предишно секцио!
. Много време ми се стори. Винаги съм изкала деца с малка разлика. Когато минаха 8 месеца попитах един друг лекар кога мога да забременея пак и той каза да мине една година от секциото до забременяване. Е, при нас минаха 11 месеца, но е почти същото. Все пак и аз съм чувала, че при по-малко от две години не дават нормално раждане, но после на едната фетална морфология лекарката ми каза, че в днешно време шевовете така се правят, че като минат 6 месеца всичко е зарастнало и секциото сега изобщо не пречи на семейното планиране, затова се обнадеждих, че има някакъв шанс за естествено раждане. В чужбина знам, че подкрепят повече нормалното раждане, но тук май повече гледат да се презастраховат. Аз обаче преди всичко друго трябва да си прегледам очите, както бяхме обсъждали тук преди време