С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 35

• 33 831
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
 wavey  Чудесен ден   wavey

Себи   bouquet   и за видеото с танца на Езги и Джансел   Peace  и за снимките и статията в  Rolling Eyes    http://gecce.com/magazin/haber/cansel-elcinden-salsa-sov  

newsm78   Ако правилно съм разбрала превода на  google  Езги и Джансел са първата и единствена засега уникална танцова двойка за Турция   която днес ще участва днес на Средиземноморския фестивал за латинотанци    

smile3555 Аз съм изумена и очарована от клипчето с невероятно добре изпълненото съчетание на салса от Езги и Джансел което за която и да е спортна двойка /имам преки наблюдения за това  Wink/  е мнооого трудно и почти невъзможно  Naughty с тренировки не само за усвояване на стъпките, но и за подготвяне хореографията на съчетанието за по-малко от 5 дни coolcool

Peace  Но най-удивителното  Grinning  че Езги щастлива и усмихната танцуваше  Peace  и това се вижда много по-добре във това видео  Grinning
https://vine.co/v/eK3xOmVJiu5

Grinning  А с каква радост  Peace  във 2:00 минута на клипа   Laughing  застана пред Джансел за изпълнение на "бис"
след аплодисментите на залата  Peace и според мен Езги по най-трогателен и мил начин  Kissing Heart  поднесе уникална награда на Джансел  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 121
 Grinning  Емоциите на гръцките фенове на Джансел в колаж  Peace   за танца салса с Езги   Party
ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

Rolling Eyes  В очакване съм на по-качествено видео от днешния ден   Heart Eyes Peace
 Hug Hug Hug

# 122
 Rolling Eyes  Още една снимка от заснемането на "Melekleri Taşıyan аdam"  smile3555  със сериозния режисьор Джансел  "зад камерата"  thumbsup

MelekleriTaşıyanAdam @melektasiyan  ·  May 16
@cansellelcin Yönetmen Simple Smile #melekleritaşıyanadam https://instagram.com/p/2vrjlrnYlO/  

Wink  Развълнувани са феновете в очакване на повече информация за филма  Heart Eyes Peace Grinning
candan_cansel @candan_cansel  ·  2h 2 hours ago
Arkadaşlar #melekleritasiyanadam filmimizin sayfalarını  takip edelim lütfen👇

# 123
Добро утро Hug Hug Hug

Дайче Heart Eyes не можем да се оплачем от събития около Джансел  bouquet

Откривам това видео от ранните часове на днешния ден.Доколкото можах да разбера  че е от Леон newsm78

# 124
 wavey  Приятен следобед   wavey

Rolling Eyes  Нова снимка на треньорката по салса Синем  Peace  с нейните "ученици" Джансел и Езги  Heart Eyes  с която им благодари за приятния танц    bouquet
CanselPinarFan @nurcanelcin  10m10 minutes ago
@cansellelcin "Otizm bir eksiklik değil farklılıktır " #otizm @tohumotizm

В превод с  google  :  
sinem2uzun7  Джансел Елчин и Езги, благодаря ви, че имах удоволствието да гледам вашия приятен танц на сцената, за мен е чест да работя с вас. Джансел предизвика възхищение с чувствителността си, това е добросърдечен човек, благодаря ти много. След това, заедно, да кажем, "Моят аутизъм не е липса на разнообразие." @cnslelcn @antalya_med_ldf #limitless

Себи   Hug  това видео на Джансел с колата в Лион...  newsm78  може би и сега е ... във Франция   #Crazy   Heart Eyes
Скрит текст:
Wink  Спомних си, че съм го гледала и наистина  Rolling Eyes в неговия инстаграм е публикувано на 27.12.2013  Grinning
https://instagram.com/cnslelcn/

# 125
 newsm10  Една от най-хубавите снимки от видеото с танца на Езги и Джансел   smile3501  newsm51

smile3555  Оценката за непринуденото щастливо излъчване на Джансел и Езги   newsm74  на което и да е професионално жури в спортните танци непременно ще е най-висока  

# 126

Дайче  Heart Eyes наистина е трудно да се каже на тази снимка кой е по-доволен и щастлив от постигнатото .
smile3508 smile3508 smile3508 и на двамата!

newsm10  Една от най-хубавите снимки от видеото с танца на Езги и Джансел   smile3501  newsm51

smile3555  Оценката за непринуденото щастливо излъчване на Джансел и Езги   newsm74  на което и да е професионално жури в спортните танци непременно ще е най-висока  

# 127
Себи  Peace  

Rolling Eyes  С тази снимка на Джансел и Езги има днес публикация  thumbsup

CanselPinarFan @nurcanelcin  ·  2h 2 hours ago
“@svlocall: @cansellelcin CANSEL ELÇİN VE DANS PARTNERİ EZGİ, OTİZMİ SAHNEDE ALT ETTİ! | Gazetepress
http://www.gazetepress.com/2015/05/18/cansel-elcin-ve-dans-partn … sahnede-alt-etti/

Ще сложа в спойлер  само част от по-разбираемия превод на  google  в която пише за Езги
Скрит текст:
Ранното диагностициране на аутизъм може да преодолее много препятствия, благодарение на интензивното специално образование и Езги Чакмак е добър пример за шест години обучение в Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu. Избягвайки контакт с очите е периодът, в който Езги започва обучение, често плаче и избухва, не може да построи правилно изречение .... и с ограничен речников запас. В края на интензивното обучение /....    newsm78 Embarassed/  може да прави математически изчисления, както и на уроци по пиано и продължава образованието си като студент на непълно работно време в държавно училище с мейнстрийминг.

# 128
Дайче Hug  нашето момче освен салса обича и високите скорости-да видим-

https://t.co/VSWuicpbx8

https://t.co/KtJytsawaP

# 129
 wavey wavey wavey

Себи   Hug 

# 130

Вярвайте ми търся непрекъснато нещо ново за Джансел , но той май доста ни даде за последните дни.
Благодаря  му за САЛСА ШОУТО!
Беше прекрасен и даде надежда . Браво ! smile3508 smile3508 smile3508

И това е ново за мен Laughing.

# 131
# 132

Ха , ето го и събитието Laughing

# 133
Себи   Hug  ново е   bouquet
 Rolling Eyes
И това е ново за мен Laughing.

Rolling Eyes  Днес 19 май в Турция е "Ден на младежта и спорта"   това го разбрах от руските фенове   bouquet  дори е бил и неработен ден  Party а Джансел е поспортувал на тенис кортовете topka
Цитат
diziturk-Турецкие сериалы и фильмы ✔

Today at 4:16 pm
Сегодня, 19 мая, в Турции празднуется день молодёжи и спорта, являющийся национальным праздником. Ещё с прошлого века, он отмечается с большим размахом.

Также, в этот день родился и основатель праздника - бывший президент Турции Мустафа Кемаль Ататюрк. Именно он, 19 Мая 1919 года, объявил повсеместную мобилизацию против иностранной интервенции. Основу армии составила молодёжь, которой в руки было дано будущей зарождавшейся республики. Таким образом, молодые ребята стали основой своего государства.

Мы надеемся, что наше нынешнее поколение проявит такую же верность и любовь к своей Родине в любой момент своей жизни. С праздником!

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 07:10 от dai4e

# 134
Дайче Heart Eyes  аз без да  се правя на интересна  , а напълно искрено  си признавам ,че някак откривам събитията около Джансел , но не намирам подробностите .

Ти си силна там и аз се радвам , че някак се допълваме за да  е всичко точно около Джансел  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт