Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 11

• 145 085
  • 742
  •   1
Отговори
# 105

За девойката  има хубави препоръки тук  -   http://www.bg-mamma.com/index.php?all;topic=739470.0  

Цитат
книга за 11 годишен, който харесва Дръндьо
-  и

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 09:22 от Roo Roo

# 106
  • Разпиляна във въображението
Благодаря

# 107
  Сега видях,че от др.седмица пускат в продажба,трета част на Тими Провала

# 108
  • Sofia
Последната ни придобивка детето си купи със собствени средства. Отново ще е запознанство с авторката и, ако ни хареса, ще взимаме и другите ѝ две книги. Simple Smile

# 109
Последната ни придобивка детето си купи със собствени средства. Отново ще е запознанство с авторката и, ако ни хареса, ще взимаме и другите ѝ две книги. Simple Smile

Моренка,ти ли ще я четеш на Гушкан,или тя самичка ? Баткото беше  в 5 клас когато  му я купих/много му хареса/, та се чудя  дали да я предложа на Беа. Има и хубаво филмче,по романа. Wink

# 110
  • Sofia
О, да, Ру, забравих да спомена, че съм набавила филмчето за след прочита. Simple Smile
Шрифтът на книжката е добър, та Гушкан ще си я чете. Ще е след няколко други книги де.

# 111
  • София
Ssaani, от списъка на моя второкласник препоръчвам Матилда на Роалд Дал, ако не я е чела. Имаме още Пинокио, Карлсон, Мечо Пух.  Другите са ни по-приказни...

# 112
    Днес таткото на Беа  и "подари" японския ,детски роман:"Приключенията на професор Попен в тресавището"   ,изпринтван,от "Читанка" http://chitanka.info/text/34531/6  /Моренка,мерси ,че ни я посочи,в темата "Детски електронни книги" !!! Hug/
Направил и е странички,за да прави самостоятелно илюстрации.Разбрахме се да я четем заедно-тя на мен,аз на нея... и да ме изненадва с рисунки,към отделните глави. Иначе цял ден се суети около колекцията за "Малкия Никола" и се опитва да преговаря и там да сме екип.... Wink

# 113
  • у дома
Виждам,че има нова за Феликс -жалко,че децата го израстаха,бяха чудесни книжки,които ги запалиха да потърсим повече географски сведения за различни държави.
Обаче по цената съдя,че явно е по-малка от предишните,пише че съдържа 6 писма-ако някой я купи моля да даде отзиви Hug

# 114
  • София
Последните ни удачни покупки за момче на почти 12 години и половина:
Теса от Пилар Молина Йоренте /харесана, доста/
Еребус от Урсула Познански /много се хареса!/
Арчи Грийн от Д.Д. Еверест /с питане за следваща  Simple Smile/
Дивергенти /толкова ме запали, че и аз ще чета поредицата. Купих също "Фор", така че са четири книгите/.

Къде мога да намеря Подвижният замък на Хоул?

Купих и Ерагон от Кристофър Паолини  и Дракони в порутения замък от Тери Пратчет, но още не са прочетени и затова засега ги оставям без отзиви.

# 115
  • Sofia
Само където има останали бройки, питаш Гугъла и ровиш, ровиш...  Късмет ти желая!
Аз я намерих в OLX - нова за невероятната сума от 2лв.  Crazy

# 116
  Светле ,благодаря за "Писмата на Феликс"- любими са  и плюшен Феликс си имаме,освен всички книжки от поредицата. Погледнах ,кои деца по света,"ще обиколи" и ми хареса .
Скрит текст:
  "Феликс гостува на саамите в мразовитата тундра и на туарегите в горещата Сахара, запознава се със стопаните на щраусова ферма в Южна Африка и с маорите в Нова Зеландия, отбива се в Сан Франциско и празнува Празника на светлините в Израел   "
  Нетрадиционни и непознати места са,така че ще ни е в списъка за покупка!Определено всяка книжка провокираше намирането на още информация и се понаучиха интересни неща за държавите ,по лек и забавен начин!

# 117
  • у дома
  Нетрадиционни и непознати места са,така че ще ни е в списъка за покупка!

Оф,то моя списък за покупки е толкова голям,че трябва да спечеля от онези билетчета до живот по не знам си колко хиляди на месец ,за да го изпълня Embarassed

# 118

Да попитам,някой подарявал ли е това издание на "Алиса"? 
        http://www.book.store.bg/p126086/prikliucheniata-na-alisa-v-stra … r-luis-karol.html   Приключенията на Алиса в Страната на чудесата разказани за най-малките читатели от самия автор Луис Карол  
   Дали не е по-удачно то да се предложи /за самостоятелно четене/,вместо пълната версия.   Знам за мненията,че това е книга за възрастни,но си спомням ,че като дете съм я препрочитала  2-3 пъти ,с голям интерес...И точно стихчетата и главоблъсканиците ми харесваха.    Беа е гледала само филм/анимационната версия на "Дисни" и един руски игрален/ ,но книгата не съм я предлагала още. Имам спомен от баткото ,че май влизаше в задължителния списък,за някой от началните класове....

# 119
  • у дома

Тук http://www.artline-store.net/product.php?ProductID=42 я дава налична,но дали действително е така нямам представа.
Другите две от авторката са тези ,но тях си ги има на доста места налични.

Общи условия

Активация на акаунт