АПРИЛЧЕТО за плаж се стяга и към Слънчо се протяга :)

• 65 168
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
titinq, наистина е хубаво, че още се кърмите. Аз пак ще измрънкам, че май лесно паднах под провокациите и се отказах рано.  Tired

Споделете повече за шуслеровите соли!

# 646
  • София
аз давах Шуслерови 3,6,7 от Коледа, започна да му пробива обаче 17 зъб към 10 януари и имунитета падна и започнаха сополи (винаги като му избива зъб е така) започнах да давам 3,4,8 за по-малко от две седмици му минаха иначе ги точи повече от месец. сега съм на номер 3 и Инфлуцид по две на ден - сутрин и вечер. чудя се дали да не включа и клеева тинктура. имаме домашен мед и му давам да хапва като се сетя.
Има ли нещо, което не сте включили още в менюто на дребните?
аз не съм давала шоколад  newsm78

# 647
В началото давах 3-ка само , после започнах комбинация сутрин номер три , след ясла 7 и вечер 6 . Когато има сополи към 3 включвам номер 8 за бистри , 6 ако са жълто зелени . Имам доста материали за солите , порязгледах и една книжка за шс за деца как се дават. Важна е правилната комбинация , някои номера до обяд влияят за едно след това за друго , много се зарибих с тези соли , но е факт че малко преди Коледа като ги спрях и спря да има и сополи даже Краси . Може да е съвпадение , може да действат наистина с натрупване . Ама свга и без тях сме си добре. Ако някой иска да остави E-mail  ще пратя каквото имам

# 648
Честито на новите бъдещи мами! Лека бременност! bouquet bouquet bouquet

# 649
Аничка, Титиня, мерси че споделихте Simple Smile (емайл: olechka@mail.bg - прати, моля те).
и нашите сополи са точно по време на никненето на зъбите. Първият път - покрай кучешките, а сега - покрай последните кътни.
По време на последното боледуване Енгистол взимахме за имунитета.  Цинабсин, Грип Стоп и Виброцил - за сополите. (+ Ангин Хийл за гърлото) и съм много доволна как подействаха.

ШС номер 3 винаги давам в самото начало или като се разкиха. Комбинации засега не съм давала.
За менюто: като че ли всичко включих. Чудя се само има неподходящи за възрасста им ядки?

# 650
Olechka,много сте се изсилили със зъбите,наборчетата вече имат разминавания явно  Wink. Колко станахте на ръст и килограми? Аз да чукна на дърво почваме 11ти месец без грам разболяване,пу-пу. На фона на кошмарна първа година,когато все беше болен,направо не мога да повярвам как толкова време удържахме фронта

# 651
Olechka,много сте се изсилили със зъбите,наборчетата вече имат разминавания явно  Wink. Колко станахте на ръст и килограми? Аз да чукна на дърво почваме 11ти месец без грам разболяване,пу-пу. На фона на кошмарна първа година,когато все беше болен,направо не мога да повярвам как толкова време удържахме фронта

Ох, да излизат и тези, че да има малко пауза Simple Smile после ще чакаме да падат Simple Smile
На килограми никак не сме добре, според мен, понеже покрай двете боледувания сваляше доста и после пак ги възстановяваше. Сега е 11.3 и 86 см.
Браво на вас, дано сте все така здравички и само да подобрявате рекорда!

Давате ли нещо за апетит?

# 652
13.7кг и 86см

За апетит не давам нищо, има си достатъчно  Wink

# 653
Ръст ~90см и ~10-11кг
Сега му пробиват долните кучешки зъбки, придружено както обикновено със сополи. Казва около десетина думички, общо взето каквото му трябва кола, вода...
За апетит нищо не давам. По принцип добре си хапва, само като е болен не яде много. Кг не мисля, че са му малко, не изглежда слаб. А и е много активен, от 10м почти не сме ползвали количката.

# 654
gerryy3, браво! дано все така радва мама с добър апетит!
Zireael,Доста е висок момъка, браво! Simple Smile
и моят Дани е от хиперактивните, откак навърши 1 годинка, количката не сме я ползвали нито веднъж, даже я бяхме давали на наши приятели. Не може да стои седнал, абсурд Simple Smile нито на триколка, нито на кола (от тези детските) дава да го возим, сам си ги бута. Апетитът му се намалява точно по време на боледуване и известно време след това.

# 655
Краси няма 10 кг , не знам колко точно е към 9,500 , 82-3 см скоро не сме я мерили , за апетит не давам , не мисля че ще помогнат тези сиропи , тя има апетит , ама не към супа и манджа .... Вечеря попара сигурно вече от месец , сухи неща предпочита , банани , суче си, да е здрава пък квото иска да яде . Вече спрях да се ядосвам и на сила не става

# 656
Аз за апетит не бих давала нищо,пък ако ще и залък да не хапне. Мисля,че човешкият организъм,дори и детският, е достатъчно добре "програмиран" кога има нужда и кога не от прием на храна. Аз дете умряло от нежелание да яде не съм видяла. Като малка също съм била злояда ,отказвала съм всичко,изключае сладки и шоколади. Никога не са ме карали да ям на сила,нито са ми стимулирали изкуствено апетита.
Калоян е около 11,800 и 82-83 см. С бавни темпове расте,но хич не ме притеснява. Хапва си,жизнен е,енергичен,колкото порасне-толкова. Думи казва много. Свързва ги и в прости изречения от опо 2-3 и без проблем можеш да си водиш разговор с него,даже може да те изклюкари. Използва свободно над 100 думи вече

# 657
Хриси тежи малко над 14 кг (около 14,100-200 е), на ръст е 91 см. Доста е едричък, сравнено с повечето наборчета. Има стандартен запас от думи, които използва, когато му скимне.. Най-новата от тях е "благодаря". Приказва, не млъква, но на японски или хинди, още не сме разбрали Joy Чакаме го с нетърпение да проговори Blush

# 658
Хайде, Честит празник и хубав неделен ден на всички!  bouquet
Ние вчера си сложихме вана, решихме и малкия в нея да изкъпем.......е, няма такава паника, чак почна да се тресе от страх. Извадих го, без да сме успяли да го топнем даже - той пък почна да се притеснява, че тате остана там с голямото бяло чудовище насаме. Та рев да се връщаме да спасяваме тате..... ooooh!

# 659
Хаха,Olechka,добре,че не е по-голям,за да звънне на 112 ,за да ви евакуират 😀. Калоян пък умира да се къпе,без значение водата къде е-от душа ли излиза,в корито ли,кофа,леген..абе навсякъде. При нас драмата е с изваждането. Почва се истеричен рев,ритане,извиване,търкаляне по пода-гол.. Преди няколко дни рева над 20 мин,че сме го изкарали. Та в тоя ред на мисли много би се зарадвал на вана-голямо бяло чудо с мноооооооого вода,където да шляпа.
Ние от вчера сме с 2та последни кучешки зъби избили. Остава ни само задната 4ка. Колко успокояващо..тъкмо за 4-5 -6 месеца ще му избият кътниците и ще се спре със зъбните драми и ще почбат на бебето...еххх,какъв прекрасен 4 годишен зъбен драматизъм ме очаква. Добре,че съм го преполовила  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт