Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-213тема

• 40 880
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Русе

Като видях този колаж и...  Wink има нещо на него - сякаш е надписан от наша дружка  Laughing

Рали  Hug нашият фаворит на Евровизия е бил фаворит и за гласувалите в интернет българи  Simple Smile

А друга песен, която донякъде ми се видя по-различна и ми хареса е тази на Естония, така че да допринеса и аз с нещо към темата ни днес  Simple Smile

Линка  Hug аз все още не съм гледала епизода, но... това не е само заради тежестта му,  Wink така е като си имам гост веднъж на няколко седмици, а и е сезонът на ягодите  hahaha намирам си работа  Joy Joy Joy

# 721
Боби  Hug весел празник на твоя абитуриент, а и на всички абитуриенти!  Hug

Широк и безавариен път в живота!  Hug

Моята племенница също има бал, и то точно в сряда! Да е жива и здрава, заради нея ще пропусна за пръв път онлайн!  Laughing

Много щастие на всички деца, успехи в учението нататък и много щастлива любов!  Hug

# 722
Върви Народе Възродени,
Към Светли Бъднини върви....
Здравейте на този толкова Български Празник, момичета!

Честит Професионален Празник и на нашите учителки в темата - Боби, Диди Злати, Ринка   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Да сте живи и здрави, и да продължавате да работите професията си с любов!
Защото това е една от най-важните професии, които трябва да се работят със сърце, и от които зависи развитието на всеки човек по-нататък в живота! Peace

Надин Peace вече е сложила нашата учителка от Изпит
Аз да сложа и прилежната ученичка Хасрет newsm03

Боби  Hug да ви е жив и здрав абитуриента и да има попътен вятър в живота! Peace

Благодаря ви момичета от сърце за музикалния следобед, който сте ни спретнали  с музикалните клипове от Евровизия, и не само от там. Цвети, Злати, Вичи   love001
Надин   bouquet към Il Volo  имам по-особен пресантиманс. Много им е хубава и тази песен. Жалко, че не  са  спечелили 1 място. Но със сигурност са спечелили 1 място в сърцата на зрителите Peace Линка, Рали, Дори  Hug Hug Hug
 Аз съвсем съм се отнесла и забравих за финала   Blush Така, че вече съм в час за случилото се на Евровизия Whistling

За да сте щастлив, няма значение какво притежавате, кой сте, къде сте и какво правите. Важно е какво мислите. Например двама души могат да бъдат на едно и също място, да работят една и съща работа, да притежават еднакво количество пари и престиж и въпреки това единият да се чувства нещастен, а другият - щастлив.

Дейл Карнеги

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 21:16 от kanti

# 723

"Черные деньги и любовь" был назван в СОЦИАЛЬНОМ МЕДИА ПРОСТРАНСТВЕ - ФЕНОМЕНОМ.
БЫл проведен опрос аналитика компании ATV и признаны Туба Büyüküstün Энгин Akyurek как самый популярный пары экранов с рекордным количеством сообщений. Впервые в Турции, а также ТТ состоялся и в мировом рейтинге.

http://sivridilli.com/haber/kara-para-ask-sosyal-medyada-fenomen-oldu/33735/

https://vk.com/club83771486

# 724
Тръгнах да пиша този пост преди час и като започна една телефониада.... ooooh!
Ама сега ще го донапиша Peace

Като видях този колаж и...  Wink има нещо на него - сякаш е надписан от наша дружка  Laughing

Скрит текст:
Рали  Hug нашият фаворит на Евровизия е бил фаворит и за гласувалите в интернет българи  Simple Smile

А друга песен, която донякъде ми се видя по-различна и ми хареса е тази на Естония, така че да допринеса и аз с нещо към темата ни днес  Simple Smile

Линка  Hug аз все още не съм гледала епизода, но... това не е само заради тежестта му,  Wink така е като си имам гост веднъж на няколко седмици, а и е сезонът на ягодите  hahaha намирам си работа  Joy Joy Joy

Цвети  Hug Значи ника ми е влязъл в кадро с Елмер  smile3503

Линка, Вичи Hug споделям мнението ви, че последните два епизода са доста kara Peace  А и са ми много тегави Peace Но няма как иначе да се разкрият далаверите с Чиче и Лелче.  
Снощи изгледах преведения епизод и ми стана ясно, че Мето си прави някакви сметки за собствено облагодетелстване. Но Нилю понеже му се опълчи и този път не му се поддаде на приказките /все пак й дойде донякъде ума в главата/ той явно ще направи Хю видим. Но как ще стане това не ми е ясно Rolling Eyes
А атаката на която е подложена Ел е твърде масирана-  "бялото петно"от случилото се онази фатална нощ + психоатаката на психиатъра+ хапчетата+ тормоза от Ханде§Сие+ всичко, което преживя през последната година  Sick  доведоха естествено до психически срив на Ел.  yes И си права, че Йо не отчете правилно сигналите от Синьорината, защото се е фокусирал върху това да открие следа, за да я извади от затвора.
Снощи докато гледах епизода ме затормози един въпрос: От къде лошите разбраха, че  Началника е заловен и че Йо го води към съда, че да се опитат да го убият? newsm78 Нали само девремите знаеха за него?! Peace Дали няма някой от тях също да "снася инфо"/не дай Боже/ на Чиче или Мето? newsm78
И още нещо: в състоянието,в което е Ел в края на епизода /брилянтна игра на Туба в целия епизод smile3501 / си мисля, че може евентуално да колабира и ако я хоспитализират, тогава лесно ще се разбере, че е  състоянието й се дължи до голяма степен на  лекарството на доктора Peace Тогава серията би продължила в относително по-добри условия за Ел Peace Може би Йо ще се активира да разбере що за доктор е психиатъра и т.н.

Ето ви едно гифче за състоянието, в което се намира Ел Peace

Линка Peace вярно КРА и двойката Туба-Енгин си е събитие. Но мисля, че за това допринасят и съвременните форми на общуване. Защото всичко става много лесно с ТТ и Фейса Peace Мисля, че ако по времето на Аси и ПЛ имаше подобни възможности, тогава двойките Туба-Бюлент и Туба-Мурат също биха били на първите  места  Heart Eyes То както виждаме вече толкова години след Аси все още има хора, които са още вътре в сериала и не могат да излезнат от двойката Аси-Демир/Туба-Мурат Peace

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 21:17 от kanti

# 725
Момичета,благодаря ви от все сърце за пожеланията! newsm51

Скрит текст:

# 726
Здравейте Hug

]Снощи докато гледах епизода ме затормози един въпрос: От къде лошите разбраха, че  Началника е заловен и че Йо го води към съда, че да се опитат да го убият? newsm78 Нали само девремите знаеха за него?! Peace Дали няма някой от тях също да "снася инфо"/не дай Боже/ на Чиче или Мето? newsm78

Канти HugАз също си зададох въпроса дали  има  нова костенурка, та всички лоши научиха, бяха 5 човека които знаеха Йомер,Арда, Толга,Пелин и Ипек изключвам Йомер остават четиримата ,за  Арда недопускам  newsm78 все пак нищо не се знае какво са решили СЦ, как смятате  кой е новия  костенур.Да нямаш вяра  абсолютно на никого.Дано СЦ не отидат  в някоя крайност ,да е Арда.
Много неизвестности,смятам, че Нилю ще каже на Аслъ и Йомер, но ако каже и на Леля ще стане взривоопасно.
Приятна вечер.

# 727
Канти HugВичи Hug,нали делото се изтегли по рано!Тайяр и лекарят се чудеха и затова са изпратили техен човек да следи пред съда!След като са видели,че Йомер води свидетел,стрелят веднага!Това са мои предположения! newsm78 Дано няма предател сред девремите! Praynig Ще видим! Peace

# 728
# 729

Веднага я изрязаха...

Познайте кой е на тази снимка?  Joy Joy Joy

# 730
  • Русе

Това Аслъ ли е? Сякаш на нея ми прилича в очите  newsm78

# 731
  • Сливен
         Линка, Hug  Рали,  Hug Канти,  Hug Благодаря ви, момичета! От вашите усти в Божиите уши! Peace Peace Peace

# 732

Това Аслъ ли е? Сякаш на нея ми прилича в очите  newsm78

Викат че е тя, ама ...  newsm78

Сутринта, след любовта...

# 733
# 734

И  унисон с отминаващия празник, четящите героини на Туба...

И Елифче...

Общи условия

Активация на акаунт