Отговори
# 405
София, да ти кажа имам 2 приятелки, които са по-пухкави и те не качиха нищо през бременността си, някакви символични килца качиха последните месеци и след като родиха, бяха по-слаби, от колкото преди да забременеят.
Така че не си мисли, че на всяка цена ще качиш много.
Прави ми впечатление, че по-слабите жени, качват повече килограми.
Аз бях примерна с първата ми бременност, около 10-12 кила качих, които се изпариха след раждането. Надявам се с тази да са по-малко, ама като цяло съм оптимист, че бързо ще ги сваля, колкото и да са.
Просто годината, в която бях майчинство, с детето не се спирахме, а сега живот и здраве с 2 броя ще е още по-лесно да вляза във форма.

Иначе днес от сутринта ми се гади, след обяд не издържах и повърнах. Дано не ми става навик!!!

# 406
Аз засега не се притеснявам за килограмите. Ще гледам да са по-малко, за да не ми тежат де. По-важно ни е бебоците да са здрави. Като родим ще има да тичаме из парковете и ще ги свалим лесно  Hug

# 407
И мен ме притесняват тези килограми, защото и аз стартирам от килограмите на  sofiq119 и мисълта че може да почна да се търкалям ме плаши  Crazy
Гледам, че говорите за боядисване, аз се боядисвах преди 2 седмици, нямаше проблем с хващането на боята. Иначе аз така или иначе от години се боядисвам с безамонячна и доколкото намерих информация и говорих с фризьорката ми няма проблем за плода (или поне не е доказан такъв  Confused).

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 20:43 от Elemaca

# 408
Здравейте! И аз се записвам сред вас. Пожелавам на всички и на себе си лека и безпроблемна Б. На кратко да се представя, на 26 години съм, първа Б, последен м.ц. 21.03. Първия ми преглед е в петък, дано всичко е наред и аз имам своите си притеснения. Относно кафето и аз не мога да пия, а преди с отварянето на очите за него мислех. Сутрин ми е лошо, горе долу до обяд, нямам много апетит и по време на хранене все ми става гадно и се храня на почивки. Наблягам на фреш, салати и по-леки храни. Много се радвам за тази тема, тук ще мога да споделям, а също и да науча много неща. Хубав ден на всички!

# 409
Пия си по едно кафе сутрин с голям кеф и не мисля да го спирам. От цигари обаче започна много да ми се гади. При мен гаденето е целодневно, но поне не повръщам. Като хапна нещо и ми става по-добре. Затова и започнах да качвам стабилно, което не ме радва, защото знам, че това което качваме в момента са само сланинки. От тези жени съм на които кърменето и разходките въобще не помогнаха да свалям. Замислям се пак да тръгна на спининг, но утре съм на преглед и ще питам дали е ок.

# 410
Здравейте момичета! Аз малко живнах, не съм оздравяла напълно, но... За килограмите искам да споделя..., през първата си бременност качих... 40 кг (от 50 станах 90), свалих ги за около година без да правя нищо специално. Втория път се представих по-добре, качих само 20 кг, сега времето ще покаже... Wink Няма две еднакви бременности, камо ли три...  Кафе пия 3в1, но не всяка сутрин.
Спокойна вечер!   bouquet

# 411
  • Silistra
Здравейте и от мен, момичета Simple Smile
Аз също съм в клуба на непонасящите вече кафе. Само от миризмата започва да ми се гади. Цигарения дим също ми пречи, а то по закона за всеобщата гадост, димът винаги идва отгоре ми, макар че съм непушачка. Относно килограмите - аз не съм мръднала и 100 грама даже. Ям доста начесто, но по малко, тъй като ми става лошо.
Хубава и спокойна вечер на всички.

# 412
Здравейте,момичета.Аз нещо настинах и бях като парцал и само попрочитах какво споделяте.
Софи,и аз съм стартирала с 90 кг. .. За сега не ме е страх,че съм качила много,защото ям по 1-2 пъти на ден и то по малко..нещо не съм любител на храната - никакво сладко,тестено,мазно,меса,риба ...не мога да ги гледам Laughing За това пък тараторчета,сокчета(портокалов особено и да е киселичък Laughing ) и плодове ми харесват повече. Grinning
Що се отнася до кафето,добре че ми понася още,че си го обичам Laughing

Аз съм на преглед на 18 и вече нямам търпение да видя как с развива "човечето" ни  Heart Eyes

# 413
  • София
Здравейте и от мен , от няколко дни започна да ми се гади , дори преди два дни повърнах , но само веднъж сутринта , следващите дни не съм повръщала хванах му цаката хапвам нещо банан или филийка с нещо веднага след ставане и после нито ми се повръща нито нищо , относно боята боядисах се на другия ден след като разбрах , че съм бременна , с първата ми бременност се боядисвах редовно , а относно килограмите миналия път качих 18 , минаха 5г. и чак сега съм както преди да родя , все си имах едни 3,4 кг отгоре , сега обаче мисля да не допусна това , иска ми се да кача най- много 10-12 за да си ги върна после по лесно , опитвам се да не се храня нон стоп и да не се поддавам на глада , хапвам плодове , макар че ми се ядат тестени храни , но ги свеждам до една , две филийки хляб на ден . Първия ми преглед ще бъде на 18 и тогава вече ще знам всичко наред ли и ще се включвам по често .

# 414
  • Кърджали
Днес си изкарах акъла по едно време. Изведнъж ме заболя корема, ама яко. Засилих се да ходя до лекарката, но се сетих че днес не работи. Tired  Поеха дълбокото въздух. Спомних си че това все пак често се случва с мен. С моето злоядство имам и нередовен стомах, така да се каже. И се случва понякога когато дълго време не съм ходила до тоалетна да ме пристегне корема и накрая ми избива на разстройство. Тъй като бяхме на гости звъннах на мъжа ми да дойде да ме прибере. Прибрах се с идеята да пробвам това, което ми помага обикновено и ако не помогне - марш към спешното. В къщи пийнах малко топла вода, минах през тоалетната и положението се успокои. Изслушах лекцията за пореден път как трябва да хапна и пийна нещо (днес пък щото не ми е лошо ям непрекъснато). Надявам се че не съм сгрешила като не отидох до спешното, но все си мисля че ако имаше проблем нямаше да пиене с чаша топла вода.
В петък сигурно ще ходя на лекар. Тя каза да ида на следващия преглед между 15ти и 20ти. До 20ти със сигурност няма да чакам.

# 415
Здравейте, момичета. Кафето и цигарите ги спрях от раз, не ми понасят особено цигарите.
Да ви питам как се справяте на работа? Аз вместо да намаля работните часовете, се наложи да ги увелича и едвам издържам.

Стискам палци на всички, на които са им нужни ♡

# 416
Pufhen, аз трудно се справям на работа вече, уморено ми е все, разсеяна съм, трудно се съсредоточавам. Дано отмине скоро.

Днес съм на лекар към 16ч., нямам търпение да видим какво става с нашето човече.

От сутринта ми е лошо, знам, че като хапна нещо се пооправям, ама след това ми става много по-зле... Хапнах малко кисело мляко сега, поне от него не ми се повръща.

# 417
Pufhen , и аз ходя на работа, не знам как ще се справя лятото, защото определено ще ми се увеличат часовете, понеже сме курортно градче... А, и не мога да си взема болничен, защото шефката ми разчита на мен..., става много сложно....
Слънчев и спокоен ден, момичета!  Hug

# 418
Момичета, от два дни много ме боли кръста. Някой има ли такива болки?

# 419
Хайде и аз на отчет.   Laughing
Предварително се извинявам за дългия пост ама доста теми сте захванали Simple Smile
Прегледа мина фантастично Simple Smile))) като изключим, че чакахме 3 часа да влезем, защото доки на два пъти го викаха за спешни операции. 
С бебчо всичко е наред  Party мърда, шава, пуснаха ни сърчицето, няна такава мелодия с която да се сравни. Уникален звук.  Доки ми каза да си пия витамините, ако имам болки нош па и да не се шашкам ако има болки или леко зацапване каза, че е нормално и няма от какво да се плаша.  Много съм щастлива, направо незнам дали мога да го опиша с думи. Вчера преди прегледа само се молех всичко да е ок и като видях мишката на екрана да шава  Blush терминът си ми излиза точно на 19.12 както си ми го изчисли програмата в началото бебчо отговаря точно на седмиците си (8 седм и 4 дни)
Относно кафето пия по едно на ден ако ми се допие второ пия фрапенце е с малко нес. Тъй като не ми се гади много ми е сложно с цигароте и паля по 2-3 на ден.  Rolling Eyes
Следващия ми преглед е на 08.06 за изследвания и ще ми правят картон вече.
Пожелавам на всички момичета такова развитие на нещата и никоя да не мърда от тук до декември  Hug
Kalina 87 успех на прегледа днес дано всичко мине гладко. Чакаме после новини.
Относно килограмите аз съм 2 килограма отгпре вече ама аз съм от скелетите на батерии сега съм 51 и не го мисля колкото кача толкова.  Като съм гладна ям и хич не ми е.  Килограми се свалят, важен е бебчо.
Хубав деееееен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт