Другото е ,че сега се женят по големи от нас и изградени личности. От училище сме били още деца ,свикнали да се подчиняват ,да взема друг решение за нас. По лесно става. Сега са с навици ,с изисквания ,само при добро желание може да няма проблеми.
Не обърнахме внимание на момичето с излъганите надежди. Може би нещо е станало да постъпят така с тях ,наистина без причина си е яко кофти да хвърлиш средства в началото на живота си и да те изритат.Поне да им възстановят парите.Много се ядосвах на мъжа си и смятах за мързел в началото ,че нищо не иска да променя ,ремонтира ,създава удобства ,той казваше,че не е негово. Няма да прави на чуждо име.После беше късно ,разболя се.
Ама нас поне не са лъгали . Бе не са. Казваше свекървата,че другия няма да вземе нищо ,ама нищо ,не е такъв човек. И той почина , и моя мъж почина ,и ако аз не бях се разбрала със свекъра да прехвърлят чрез гледане на мъжа ми,като изплатиха дела на другия син накрая щяхме да се срещнем с етървата и не знам какво скубане на коси можеше да има. Или с нейната снаха -неснаха,дето я тормози жива и здрава за апартамент ,дали след нас нямаше тези пък да се дерат по братовчедски. Защото младото маце ми намекна ,че няма да ме изгонят никога ,да ми направят проблем за къщата. Трябваше да я пробвам какво мисли по въпроса ,а аз изтърсих ,че си е наша и имам акт. Конфузно...
Много са гадни тези имотни въпроси...И сляпото доверие прави изненади ...
Само дето не пуснах волана да я удуша. Направо не знам как си прехапах езика. 'Щото е мама на милото и си викам "Айде, поне да не се караме". Но след малко ММ ще научи точната ми позиция и ще бъде заставен да се оправя с майка си (само да си тръгне съседа).