Болно гърло - вече втора седмица

• 7 505
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
На мен гърлото ми е слабо място. Почти целогодишно съм с шалове, защото най лекият ветрец и .. зачервено гърло. Миналата седмица ме боля ужасно. Тази седмица дъщеря ми домъкня някакъв вирус от училище и ... отново се сдобих с болки в гърлото. Единственото, което ми помага е компрес нощем и гаргара с чист прополис. Пъскам и Тантум Верде, ама ми идва слабичко.

# 16
И аз съм с болно гърло и заглъхване на ухото, дори имам вече бяла точка на едната сливица, не е много голяма. Ужасно е. Пръскам Биопарокс, смуча Трахизан. Слаб ефект имат, но сякаш поне не се разраства. Приемам всякак и  съвети, че не ми се стига до антибиотик.

# 17
Starrydream - ако не греша мисля, че си от моята кръвна група- имаш лека форма на хипохондризъм  Rolling Eyes Не е кой знае какво ако го осъзнаеш и контролираш.

Направи си гърлен секрет преди приема на Трахизан.

Гърлобол трета седмица говори, че някоя гадинка се е нагнездила там - стрептокок например  Wink
Не се шашкай, не е кой знае какво.

# 18
Да ви кажа, моето болно гърло го лекувам само и единствено с чай. Билков чай, купен от билковата аптека, който се пие по схема. Нищо друго не признавам. Ефектът е същия и дори по-добър от всички спрейове и хапове, които се предлагат.

# 19
  • София
Хипохондризъм?!
Секрета беше отрицателен, оставих на самотек нещата и след седмица отшумя.

Да ви кажа, моето болно гърло го лекувам само и единствено с чай. Билков чай, купен от билковата аптека, който се пие по схема. Нищо друго не признавам. Ефектът е същия и дори по-добър от всички спрейове и хапове, които се предлагат.
И, какъв е той?

# 20

Аха, ако ти допада повече му викай хипохондрия  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт