Туба Бюйюкюстюн - проекти, изяви, новини, преди и след"20 Dakika" - 19 тема

• 71 718
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Привет на компанията. wavey Едвам ви намерих,че бяхте изпаднали на 3-та страница! Peace Имам един въпрос. Къде мога да намеря и изтегля преведени всички серии на това криминале за да го изгледам? Лек ден. Помнете че е петък и умната ей! bowuu Mr. Green

# 616
Привет на компанията. wavey Едвам ви намерих,че бяхте изпаднали на 3-та страница! Peace Имам един въпрос. Къде мога да намеря и изтегля преведени всички серии на това криминале за да го изгледам? Лек ден. Помнете че е петък и умната ей! bowuu Mr. Green

Няма ги качени с торент в момента. Има на първа страница линк за vbox, където са качени за гледане онлайн. Hug

# 617
# 618
Здравейте!
Попаднах на интересна информация.
 Туба освен с участието си в Тясна рокля прави и първите стъпки към продуценство.
В статията пише ,че някои актьори  се насочват към режисьорство ,Туба избира по-трудния път.
В Дар Елбисе   е съдружник продуцент, а  за в бъдеще се е насочила към собствена продуцентска компания 

# 619
Здравейте Hug

Майа HugБлагодаря ти newsm10,цитирах те в другата тема, та повече хора да разберат за Туба.
Хубав ден bouquet и нови новини. Laughing

# 620
Здравейте!  Hug
Майя, хубава новина е насочването на Туба и към други изяви в киното.  Peace

Продължава отразяването на речта на Туба в парламента на националния детски форум.

http://www.ucankus.com/detay/148242/unicef-iyi-niyet-elcisi-tuba … ek-aciklama-yapti
http://www.ucankus.com/detay/148242/unicef-iyi-niyet-elcisi-tuba … ek-aciklama-yapti

Още едно доказателство, че връчената на Туба награда на Ватикана е напълно заслужена.  Peace  Както са представили Туба на сайта на наградата Джузепе Скиаца, въпреки неточността в завършената специалност на Туба:

"Красивата турска актриса Туба Бюйюкюстюн получи премията за Кино и Театър на 14 издание на Наградите Шака. Туба получава това признание не само заради артистичния си талант, но и заради голямата и социална ангажираност.
Статуетката и дипломата и връчиха Василики Бафатаки (генерален секретар на Наградите Шака), принц Джованели и актрисата модел Астрид Пинеро Херера, чийто тоалет е бил дарен от DiCharme. Toaлетът е бил направен чрез фондацията ICAD и ще бъде даден за благотворителност за довършване на "Къщата на бременните" в Уганда.
"Завършила е сценография, само на 32 години е и е една от най-известните и ценени актриси на Ориента. Изиграла е различни главни роли в популярни ТВ сериали и получава много награди за своя професионализъм. Обича изкуството и се е отдала на благотворителност."

# 621
Здравейте!
Туба от ежедневието -на шопинг в Кадъкьой

# 622
Здравейте! Приятен ден!  Hug
На 24 ноември преди 1 година:

Айше Арман е направила интервю с Ферзан Йозпетек.
Очакваме интересен репортаж!

Спомняме си нейното интервю с Туба!  Peace

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 14:47 от rina-rina

# 623
Ринка,
Много лежерна и хубава Туба,гордо стъпва нашето момиче!
Беше ми тъпо дни наред ,че Туба не грабна статуетката,защото я заслужаваше .Сега съжалявам и за Енгин.За него бях 90%че ще вдигне наградата ,защото имаше по-големи шансове - пътеката беше отъпкана от Туба и това беше втора номинация за Турция  и Ай Йапъм на същия форум,Както се случи и в Сеул.
Но така стоят нещата . Там отиват най-добрите ,вече сред най-добрите единия е с предимство.
А това и двата пъти се оказаха холандци . Не че са по-добри а двамата са по екранизация на истински случаи.
А Туба и Енгин са много талантливи актьори и бъдещето е пред тях.

Кой ли е този господин?
С Енгин е от Емми ,но с Туба е от Турция когато връчваше наградата на Костнър

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 19:42 от Maya@

# 624
  • In the light side of the Moon!
привет  Hug

е минахме още едно ЕММИ  Joy Joy Joy Joy

хубави емоции имахме миналата година по това време, незабравими емоции!
специално аз няма да забравя дори и минутка от вси4ко, което преживяхме, като запо4неш от тръпненето дали ще се съгласят на такава среща, радостите след като разбрахме, 4е Туба се е съгласила, подготовката за подаръци, цветя, в последния момент къде да гравираме гривни4ката, какъв да е текста...и самата среща, после 4ервения килим...вси4ко беше много хубаво!
Туба ни отдели много време, беше много спокойна и все едно не бързаше за никъде, въпреки 4е накрая на срещата Онур и баща й стояха от срани и я 4акаха нетърпеливо! Ясемин също беше много приятна и отзив4ива. Оценявам жеста, който направиха, защото сега покрай Енгин разбрах, 4е неговата Дурак е била контактвана за среща, но тя не е благоволила дори да отговори.  Laughing
за другите неща дето разбрах ще си замъл4а  Laughing

4естито на холандеца Мартен, гледах му клипа с който го представят, е скри ми шапката това мом4е. бях убедена, 4е той ще вземе емито  Laughing за разлика от теб Май4е  Laughing

турската преса се повтаря от миналата година, тогава Туба се беше върнала с "прази ръце" сега Енгин, явно за тях номинацията не е постижение. Лошото е, 4е и универсалния фейс на Енгин го казаха същото, 4е Туба се прибрала с празни ръце, сега какво ли пишат  newsm78
 Е, то и за върлите фенки на Енгин ЕММИ миналата година беше кръгла нула, пък сега за 1 год стана много престижен фестивал. 4естито на Енгин за номинацията, успех му пожелавам за напред  Peace

много познати лица от снимките на 4ервения килим  Laughing
видях отново приятеля на Туба и Онур дето беше миналата год с тях, ако не се лъжа е същия този дето ходиха Туба и Онур в кафето му в Бруклин, когато идваха в НЙ през лятото  Laughing

само се 4удя, каква работа има на Керем жена му (която е много симпати4на) там и Едже Йорен4 също  newsm78
и на Туба баща й беше с нея, но 4овека не излезе на килима  Joy Joy Joy

# 625
Меги
 HugГуш
За този господин става въпрос нали ?

Туба е мълчалива и си стъпва напред...
То И Ватикана е унизена сега ,но догодина не се знае какво ще го сполети.
А аз за Ватиканската награда много се радвам.
Тази награда е от престижна -по престижна ,то е за талант и доброта.то не  е Комерс

# 626
Меги
 HugГуш
За този господин става въпрос нали ?

Туба е мълчалива и си стъпва напред...
То И Ватикана е унизена сега ,но догодина не се знае какво ще го сполети.
А аз за Ватиканската награда много се радвам.
Тази награда е от престижна -по престижна ,то е за талант и доброта.то не  е Комерс

то4но тоз младеж  Laughing
в неговото кафе ходиха , нали? имаше снимка Туба прави кафе на една огромна кафе машина    Laughing

много сладка жена му на Керем  Heart Eyes
ама още не мога да се на4удя какво прави Едже там  ooooh!
цяла делегация  ooooh!
тя Дурак затова е намръщена  Joy Joy Joy Joy то за нея не остана място на килим4ето  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 627
и аз се чудя на Ече ,нека да ги уважи ,
Тя вече 3ти месец е в Америка -не знам какви ги върши ,но не биваше да се натрапва толкова . Колкото и да се ядосвах на Сема и Ейлем,сега просто Ече ги бутна назад като че ли тя е създала образа на Йомер.
Ами да бяха номинирали Керим преди 2-3години. Аз съм сигурна ,че Керем Чатай от 2012година насам предлага сериалите си за Емми,,защото знаете ,че редом с 20минути бяха и Карадайъ и Берг и Кенан.
Той никога не залага на сухо винаги по два сериала и двойката партньори. Но доколкото четох някъде ,повторна номинация на един и същ актьор няма  newsm78
Таз година не ни достигна инфо дали и Меджезир  е предложил
Според мен ЕЧЕ си прави реклама чрез Емми ,чрез Енгин -има цел

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 20:34 от Maya@

# 628
и аз се чудя на Ече ,нека да ги уважи ,
Тя вече 3ти месец е в Америка -не знам какви ги върши ,но не биваше да се натрапва толкова . Колкото и да се ядосвах на Сема и Ейлем,сега просто Ече ги бутна назад като че ли тя е създала образа на Йомер.
Ами да бяха номинирали Керим преди 2-3години. Аз съм сигурна ,че Керем Чатай от 2012година насам предлага сериалите си за Емми,,защото знаете ,че редом с 20минути бяха и Карадайъ и Берг и Кенан.
Той никога не залага на сухо винаги по два сериала и двойката партньори. Но доколкото четох някъде ,повторна номинация на един и същ актьор няма  newsm78
Таз година не ни достигна инфо дали и Меджезир  е предложил
Според мен си прави реклама чрез Емми ,чрез Енгин -има цел

разбира се 4е си прави реклама, но е от полза и за двете страни  Peace

интересно кой ще предложи следващата година  Joy Joy
ако е някой който гледам да запо4вам с организацията  Joy Joy Joy Joy 4е тия менажери са много трудни  Joy Joy Joy Joy

# 629
И аз доколкото зная за ЕММИ не се допускат повторни номинации - тук е по-трудно и от Оскарите.  Joy Joy
Меги, започвай от сега че да ти е леко после.  Laughing Laughing

http://www.ucankus.com/detay/148393/sevilen-oyuncu-tuba-buyukust … le-guzel-dedirtti

Общи условия

Активация на акаунт