Раждане в Хигия Хасково

• 6 305
  • 19
  •   1
Отговори
Моля мамите,които скоро са раждали там да споделят мнение за обстановката,отношението и колко им е струвало това да родят там.Благодаря пресварително за отгоеорите.

# 1
И аз бих искала да чуя мнения на мами раждали в Хигия Simple Smile

# 2
Странното е че никой нищо не споделя.Темата я пуснах още май месец и вече почти съм към финала на бременността и още не съм убрдена дали ще раждам там.

# 3
Интересно,цяла хасковска област няма раждали в Хигия  Thinking

# 4
Хайде,споделете! Има ли мами,които скоро са раждали в "Хигия", Хасково?

# 5
Аз родих там и съм мн доволна и от екип и от отношение,вярно даваш пари ,но знаеш защо ги даваш.

# 6
Може ли да кажеш кога си родила и колко струва раждането секцио,ако знаеш?Благодаря предварително!

# 7
Здравейте, раждането секцио в Хигия беше 800лв през  2010 година, когато аз бях бременна. Не родих там, защото не исках да раждам секцио, но клиниката изглежда много добре и съм чувала хубави отзиви като цяло. Друг е въпроса, че по принцип не съм привърженик на частните клиники.

# 8
На мен ми се наложи секцио ,но го платих чрез ,,Здеавна грижа на Булстрад,,но мисля че е някаде окло 650.Ако си от хасково иди до клиниката и всичко ще ти обяснят.Ако искаш мога да ти дам номера на др.Тенев.

# 9
Може ли да кажеш кога си родила и колко струва раждането секцио,ако знаеш?Благодаря предварително!

Аз живот и здраве,март ще раждам там.Цената за секцио е 850лв.

# 10
Аз родих юли 2014 беше 850 лв отношението беше прекрасно.

# 11
А какво трябва да си носиш за там, казаха ми нищо освен лк,вие какво си бяхте зели?

# 12
През 2010 родих и всичко даваха от там.
 Сега кой прави операциите,ще споделите ли мнения?

# 13
Операциите ги правят др Тенев и др Филипов

# 14
Аз си носих две нощници,но дават и от там,тоал.хартия,хавлии,пантофи,бях си взела и превръзки,но и това дават.За бебчето не носих нищо.

Общи условия

Активация на акаунт