Бродирана красота - Тема 130

• 74 197
  • 713
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Здравейте! Решила съм да ушия един ръстомер за моето момче, но комплектите ми се струват доста скъпички. Ако някой може да помогне със схема и ключ ще съм много благодарна   bouquet

# 661
  • там където има винаги вятър
Здравейте! Решила съм да ушия един ръстомер за моето момче, но комплектите ми се струват доста скъпички. Ако някой може да помогне със схема и ключ ще съм много благодарна   bouquet
Наистина са скъпи - от 47 до над 80 лева.
Аз  купих и уших този - 60 лева е.
Скрит текст:
щракни с мишката върху снимката и за да я видиш в цял ръст

Схемата е на голям, голям лист, панамата е едра - лесно и бързо се шие, но ключ няма. Няма как да си набавиш цветовете, освен това ще трябва да измерваш и см отстрани, за да е верен.

# 662
  • БЪЛГАРИЯ
            Ох, мале, голямо боцкане на фон ще падне! Знам, че със "съветници" първоначалната идея на финала няма нищо общо с оригинала, но ще си позволя да препоръчам разграфената, която се изпира след накисване. Ако се намери сходен нюанс на посочения в комплекта, напълно ще отпадне мъката с прикриването на чертите. Последно, за да не ставам досадна,  предполагам, че на 16К (32К, още по-добре, помоему!) ще стане много фин и нежен гоблен! Край, спирам! Simple Smile

Ваня_кк, имам следните ръстомери:

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 16:51 от ФинЕти

# 663
  • София
Добро утро,  Coffee  food010
Да се похваля с моите кончета
Вече започнах да си го представям в рамка  Blush
Като ви гледам с дребосчетата нещо ми се доиска да направя някоя картичка  Crazy даже си разглеждах схемички.

# 664
Ооо Наде, на финалната права си. И аз имам нещо готово,  което първо ще рамкирам и после ще ви покажа. А дребоси шия по всяко време. Миналата седмица направих нещо коледно, но и него няма да показвам, защото е тайна и е за игра. Във фейса вече се организират коледни игри. Момичета, които нямате профили там, не ви ли се играе. На мен ми липсвате и искам да играя и с вас. То всъщност лятото не е свършило, на мен ми предстои и море, но пък много обичам коледните игри и определено това че е топло не ми пречи да правя коледни неща.

# 665
  • с.Николово, обл. Русе
Еееее Роси - играеми се, как иначе. Тръпката е уникална. Но си мисля, че малко раничко за Коледната игра. Потърпи поне до началото на октомври мила.  Hug

# 666
  • при най-добрия мъж...
Здравейте,минавам да си покажа последната облечена красота.Почнат на 16.07-свършен на 11.08-за първи път ми се случва толкова бързо да довърша нещо и да не го захвърля на средата да почака малко.
За първи път шия "Риолис" с акрилни конци и съм много доволна.

# 667
  • Бургас
Ето го готов с рамката- как ви се струва- мен  ми харесва много, обаче като го гледам ми се струва, че долната част на рамката е трябвало да се доближи повече към панделката

# 668
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
много ми харесва  Hug

индира, много е нежен. комплектите на риолис са много човеколюбни,  Blush шият се леко, с удоволствие, а и конците са достатъчно много
 Blush моето не беше толкова голямо, но много ми хареса. финети, пак благодаря  Hug

надежда, малко остана  Hug

коте ваня, мама яси, дребчовците са сладурчета Blush зимното много ми допадна  Blush

# 669
  • София
Не знам дали ще ви е интересно, но реших да снимам всеки един ден в който шия, какво съм ушила. Ето етапчетата до момента
Скрит текст:

Индира, много хубав Риолис.
шошка, на мен ми харесва!

# 670
  • с.Николово, обл. Русе
МСК тази идея със снимките е много оригинална и определено вдъхновяваща да си ушиеш текущото гобленче преди да посегнеш към още едно.  Joy Много ми допада.

# 671
# 672
  • с.Николово, обл. Русе
Показвам и моята вече ушита Роза, която успях да приключа вчера, но не е прана и гладена все още.

# 673
А Джилия и Ваня да не са се наговорили да шият заедно... Ваня, прекрасна е. Джилия и твоята ще стане прекрасна.
МСК и аз на няколко гоблена си правих така често снимки на етапчета. Действа наистина стимулиращо.
Шошка, много е хубаво бебешкото. И на мен ми се струва че е изместено поече нагоре и отдолу остава повече място под лентата. Не е болка за умиране и ако не те дразни много ще свикнеш да го гледаш и така. Ако те дразни,  го занеси в ателието и ги помоли да го оправят. Аз така връщах един фар че ми стоеше накриво и много ме дразнеше. Не са догледали и са го сложили така, но после го оправиха. Лошото беше че аз обикновено пращам ММда ми взима рамкираните неща, а той не се заглежда в тези подробности, та се налага като има нещо да ходя пак аз...

# 674
През телефона съм и не мога да редактирам затова пускам нов пост.
Индира, пропуснах да те похваля. Много е хубав гоблена. Браво!  Аз съм шила 2 неща на Риолис но и аз така - на един дъх. Не съм шилас акрилни конци но може би скоро ще опитам. Все искам нови и нови неща да пробвам.
А относно Коледна игра тук, ще чакам, Коте Ваня, какво да правя. Дано има и други желаещи, а ако не ще с

Общи условия

Активация на акаунт