Бродирана красота - Тема 130

• 74 208
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
Честито Целуфче на Мама Целуфка, да е живо и здраво и с много късмет в живота, мама бързо да се възстановява   bouquet

Роси много хубава картичка  Simple Smile

# 601
Момичета, оказа се, че утрото е по-мъдро от вечерта и май успях да си направя правилно кръстчетата. единственото, което ме притеснява, е че има нишка разстояние между тях, но иначе се застъпват и не се получават... Много Ви благодаря за помощта   Hug

# 602
Честита радост Целувка желая много здраве и късмет на малкото Целуфче  newsm51

# 603
  • Пловдив
Добре дошла на малката Целуфка Simple Smile

Бързо възстановяване на Мама...............

# 604
  • с.Николово, обл. Русе
Ех, чи хубава новина - Целуфка да Ви носи много радост малкото съкровище. Честито!  bouquet

# 605
  • там където има винаги вятър
Честито бебче - да расте здраво, да има щастливо детство, да носи радост в семейството   bouquet

# 606
  • Бургас
Честито Целувка- да ти е жива и здрава беба  baby_neutral

# 607
Джулия, кръстчетата са добре, но погледни все пак в инструкцията накъде трябва да е наклона на долната чертичка и на горната съответно. Аз шия долната с наклон на дясно , а горната с ляв наклон.

# 608
  • София
Честито Целуфка - жива и здрава да е малката Целуфчица, много радост да ви носи. Two Hearts 1stroller

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 17:32 от teddybearm

# 609
  • София
Честита Целуфчица на мама Целуфка !!! Да ти е жива и здрава, и много много да ви радва!  Hug  bouquet

# 610
Здравейте, за първи път пиша в темата. Доста полезни неща открих и се възхищавам на таланта ви. Аз съм начинаеща в шиенето и предпочитам то да е с бот на кръстчета:) Молбата ми е ако можете да ми помогнете със схеми за черно-бели гоблени, които са като щриховка само с черен цвят конец /дано се изразявам правилно/. От страниците тук успях да открия схеми на Исус Христос с венеца, Васил Левски и схема на Кончето.

# 611
  • София
Напиши в гугъл монохром вишивки, цъкни на изображения и виж дали нещо ще ти хареса. Подобни схеми само с един цвят се наричат именно монохром. Успех и да показваш етапи! Simple Smile

# 612
Напиши в гугъл монохром вишивки, цъкни на изображения и виж дали нещо ще ти хареса. Подобни схеми само с един цвят се наричат именно монохром. Успех и да показваш етапи! Simple Smile

Хиляди благодарности Малко Сладко Коте  Hug Не знаех, че така се казват. Харесва ми типа графика, а и стават доста бързо и резултата поне за мен е поразителен и ефектен Simple Smile Дано се получат добре, за да ви се похваля Embarassed

# 613
Благодаря много момичета!! Минавам да почерпя за радостта и невероятната емоция!!

Мама ЦелуФка е вече възстановена, а малката наследница е истинско съкровище  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts  ylinfant

Аз поизоставих Момичето с коня, не че до последно не ших де  Embarassed  След завършването му се планират малки проекти, които бързо и лесно да се вадят и прибират. За целта дори използвам торбичката от Индира от РД-то ми и като съм на темата - Индира, от къде и какви са мънистата от картичката? Много са дребни и много ми харесаха. Искам да добавям и аз такива. Бях взела от Ем-Арт ама са големички, малко грубо стои. Харесах едни от Алиекспрес, ама за поръчка ще трябва да почакам 2 седмици (ако не помрънкам по-настойчиво де  Twisted Evil ), но когато искам нещо го искам СЕГА Simple Smile))

# 614
  • Ямбол
Здравейте Simple Smile
Покрай лятото нямам много време пред компа или с гоблена, но ви чета от време на време.
Видях, че имаме бебе!
Честито  celuFka, желая на малката - здраве, вдъхновение, любов и всичко най-хубаво в живота занапред.   bouquet
А на теб - сила, търпение и много любов да отгледаш прекрасно и здраво детенце!

Общи условия

Активация на акаунт