Гергьовден иде и от раз, две чертички ще развея аз!-Бъдещи мами над 35

• 26 771
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Бе аз ви казвам, че тотално почвам да бутам масло  Embarassed....ужасТ
Айде спамете деееееее Twisted Evil

# 676
# 677
  • Варна
Кали, тези хора луди ли са??? Хиляда лева за ембрион  ooooh!  Ужас  Shocked

Ами те стоят там от май 2012-та... Даже се учудих, че никой не ме потърси по-рано. Явно това е цена за две календарни години, ако приемем, че първата е поета от Фонда...

Кали, аз като сестрата на Тома неверни да питам, сигурна ли е работата, че ще се ползват за научни цели  newsm78

Е, да е сигурно, колко да е сигурно...
Ама да ти кажа честно, хич не ме и интересува. Важното  е, че аз нямам ембриони, защото не мога да си позволя да ги имам...

# 678
  • В полите на Пирин планина

Не мога да кажа че ми е любима, ама всеки път си казвам " ЕЙЙЙЙ - котка по гръб не пада" ЗА СВЕКЪРВАТА СТАВА ВЪПРОС  Laughing

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 19:24 от tan4eto_71

# 679
Кали   Hug  не го мисли, минало заминало. Извинявай, че повдигнах болна тема  Rolling Eyes  Сега се надявам да имаш най-хубавите ембриончета, а догодина сладки бебенца  Hug

# 680
Какво ни чака в бъдеще:
В детската градина
Майка отива да прибере детето си от детската градина и какво да види – всички деца в пясъчника със смартфони, а лелката спи на пейката.
– Веднага се събудете, как не ви е срам. Не ви ли е страх, че някое от децата ще избяга? – възмутено събужда майката учителката.
– А, къде ще избягат – при нас Wi-Fi има само в зоната на пясъчника – невъзмутимо отговаря лелката.

В училище
Прибира се момиченце от училище и казва:
– А днес рисувахме мама!
– Но нали и миналия път рисувахте мама! – казва майката.
– Еми, то щом влезе учителката и веднага вика:
„Рисувайте, вашта мама!“

# 681
https://m.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0

Една друга търсих, ама и тази ми е от любимите.

Вицът е трепач!

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 19:34 от DarinaK

# 682
# 683
  • Истински се вижда само със сърцето.
Танзу  hahaha

Даре  Peace

Ето една много готина, дано ви се отвори  Simple Smile

# 684
Ели, тази мацка им скри топките направо Wink

Предлагам Кали, като първенец на випуска, да бъде жури на рекламите. Ако няма нищо против де.

# 685
  • Варна
Ели, тази мацка им скри топките направо Wink

Предлагам Кали, като първенец на випуска, да бъде жури на рекламите. Ако няма нищо против де.

На този лап-топ бебе нямам качен плеър и дори не мога да ги гледам, а НЕТ-а тук е зле... Май точно сега няма да се справя с тази задача...  Tired

# 686
Покрай ровенето в тубето си пуснах моята любима руска певица Елена Ваенга и искам да я споделя с вас
Когато ми се плаче, си пускам ето тази песен, на слушалки, силно и ... си плача.
Скрит текст:
Още една и спирам
Скрит текст:

Поздрав за Дарето. Дано да разбира  Hug
https://www.youtube.com/watch?v=AUovGLdse9w

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 20:18 от Keй

# 687
  • Истински се вижда само със сърцето.
Keй, няма да плачеш  Naughty бебето усеща емоциите, пуснии и някоя весела песничка Simple Smile

Даре, нали - единият даже се разплака горкия  Mr. Green

# 688
Ели Simple Smile

Сега пък не мога да копирам линковете ... някой път хич не се разбирам с тия нови.телефони .... да не говорим какъм правопис вадят ....

# 689
  • София/Стара Загора
аз пък не мога да кажа, че имам някаква любима реклама....така като се замисля....ама ще си поровя харда да видим дали има някакво инфо за това заделено в него Mr. Green даре, много ми харесаха рекламите с детенцето и speed dating-а

Общи условия

Активация на акаунт