Гергьовден иде и от раз, две чертички ще развея аз!-Бъдещи мами над 35

• 26 790
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Кали,
Скрит текст:
виж в тази тема момичетата пишат, че и при тях е така
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8845.0
Но звънни утре за твое спокойствие да питаш

# 601
  • София

Пиафче, вясвай се по-често  Hug Откога мислиш да даваш детето на ясла? Уф, на мен все малки ми се виждат...Аз не съм се засилила де...То и с баткото тъй, до 2 год.и 3 мес.си го гледках. Почнах работа належащо заради заем за апартамента, иначе с удоволствие бих останала и до 3 год.

Звездичке, мислех от септември-октомври (то това класиране за тогава важи), но...ако започна работа, ще трябва да мислим друг, по-скъп вариант, при който пак няма да увеличим семейния бюджет  Sad
А искам да сменям и месторабота, та сега ми се отваря някаква възможност и ще го мисля за и против...

Другата Звезда тъдява ли е или и тя като мен се е отнесла ?

# 602
  • София
Утро и честит рожден ден, Лили! Бъди жива, здрава и щастлива! Весел празник Simple Smile

Снощи не правихме сладолед, беше голяма драма в нас. Лили ме посрещна с рев и се залепи за мен, едва се съблякох ,измих и т.н и легнахме да цока и да се успокоява и стана никое време... Днес ще го забъркаме.

# 603
Добрутру smile3507 Изглежда, че добре сте си изкарали... ама не вярвам Sly Око да види дет` се вика - поправителен на морето Whistling Party Drunk

# 604
Добро утро и от мен.Тук е направо лято.

Лили,ЧРД.Бъди жива и здрава.

Скрит текст:

# 605
  • В градината...
.

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 09:08 от perunika

# 606
Честит рожден ден, Лили!
Желая ти много здраве и най-прекрасните изживявания с мечтата, която е на път!

Браво за срещата! От присъстващите познах Дари, Магнет и Манди, а с Рейнбоу се знаем.

# 607
Някой петъчен ерген сигурно, няма кой  hahaha
Добро утро! И аз не ви вярвам много, снимките може да са някаква измама  Joy Рансън е права, задължително поправителен!
Лили, ЧРД! Да си здрава и много щастлива  bouquet

# 608
  • В градината...
Лили, жива и здрава бъди и винаги позитивна  

Ами добре сте си изкарали, то ви личи. Но възниква въпросът - кой ви снима  Whistling

# 609
Сервитьорката ни снима. Тоя път момъци нямаше Wink
Ива_миши, като видиш другия път Амурчето, кажи й колко е несериозна и да вземе да се появи Simple Smile

# 610
Добрютру  smile3507
И ти да видиш, че и снимков материал имало  Mr. Green. Да си призная ли.....да не си ли призная...... newsm78 Ма съм грешна пред вас де  Naughty
Лили  hbday хайде и днес да си здрава и весел празник!   bouquet
Магнет, за сефте ли се делите с Лили?Милото   remybussi

# 611
  • В полите на Пирин планина
Лили, Честит Рожден Ден!

# 612
Добро утро

Лили, Честит рожден ден! С пожелания за много здраве и късмет! Бъди винаги усмихната и позитивна, все така красива и влюбена!

# 613
Лили, честит рожден ден! Здраве и късмет!

# 614
Честит рожден ден, Лили!
  bouquet
Пожелавам много щастие и лека среща с подаръчето в коремчето ти!

Общи условия

Активация на акаунт