1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 243 тема

• 34 936
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
 Grinning Grinning Grinning................Тук е с часовник сребрист! Joy Joy Joy

# 721
  • Plovdiv
vera17, точно с тази снимка сравнявах.  Shocked
Или е значеща нещо гривна,
или е игра на светлината с часовника. Laughing
В края на краищата няма никакво значение,
просто ми направи впечатление.

# 722
vera17, точно с тази снимка сравнявах.  Shocked
Или е значеща нещо гривна,
или е игра на светлината с часовника. Laughing
В края на краищата няма никакво значение,
просто ми направи впечатление.

Сигурно е от светлината! Важното е да има какво да "обсъждаме" Heart Eyes Hug    bouquet

И хубав спомен от посещението в Братислава! Peace

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 17:11 от vera17

# 723
  • г. Пловдив
Bergüzar Korel - Pantene

Синя гривна на лявата ръка  newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:
оригиналната снимка -

Марче това е против уроки

# 724
wavey
Под ръба на десния ръкав на приятеля му забелязах тънка зелена ивица... Възможно е да са гривни, които имат връзка с изложението. smile3503

Слагам преведената първа част на интервюто на Халит с Магали Медина в спойлер

Скрит текст:
Това е нашето пътуване в Турция за интервю с най - желания актьор. Истинска знаменитост в Турция и др.  държави.
Халит Ергенч.... Онур...
Като че ли приказката стана истина... или по-добре .... реалният живот се превърна в приказка.
М. Кой налага дисциплина у дома?
Х. Аз.
Ще се радвам да отидa в Перу, защото би ми харесало да съм  в Перу.
М. Името й /на напитката/ е на "кечуа" - езика на перуанските индианци.
Шапката е да топли през зимата.

Халит Ергенч за всички е Онур.
Актьорът с прекрасно наситени сини очи, който е обявен за един от най - секси мъже на планетата.
Той е най - важната звезда в сериала "1001 нощ", сериалът, който завладя не само перуанската публика, но и на целия американски континент.
22 ч. полет за вълнуваща среща с него.
Вие отивате в Истанбул за да се срещнете с Онур? Как го направи тя, аз не зная------ Магали, желая ти късмет...
Има новини, пътуването до Турция е уредено.
Даа, ние тръгваме за Турция.
Не, не, само аз ще пътувам, чао!
Напускането на Лима отнема малко повече от ден, но като пристигнеш в най - космополитния град в Турция - Истанбул, умората приключва незабавно и се превръща във възхищение.
Ние сме в уникалния и единствен град на света, построен на 2 континента. Европа и Азия на едно място. На Босфора сме, ще посетим азиатската и европейската част, където са прекрасните жилища, ще ви покажем семейните къщи на Бурхан и Онур. Тук се случва голяма част от историята. Тук се сливат изключително богато световно културно наследство и модернизъм,
 консервативно общество с красиви жени, но прикриващо тяхната красота, място с топли и весели хора. Няма значение колко дълго беше пътуването от Перу, защото освен красотата на страната... аз ще застана лице в лице с най - привлекателния, най -  желания мъж от цялата дамска латиноамериканска аудитория.
Халит Ергенч,  за вас - Онур.
М. Халит, промени ли се вашия живот след ББГ?
Х. Той наистина се промени много, да, вярно е. Първо се ожених.... след сериала се ожених за Бергюзар, или Шехерезада за вас, имаме дете, Али.
М. Промени ли славата, известността вашия живот? Трудно ли свикнахте с тях?
Х. Да, славата променя много неща в живота, няма как , справяш се сам, тя е част от професионалния живот.. За да правиш добри неща, трябва да се приспособиш към нея и искаш или не, ти трябва да живееш с нея. Това е начинът. Тя е част от работата ти и няма друг начин освен да се приспособиш. Мисля, че съм успял да го направя.

Любовната история м/у Онур и Шехерезада се е пренесла в действителността. Двамата актьори Бергюзар Корел и Халит Ергенч се влюбват по време на снимките на сериала. ...Интересното в този роман беше, че и двамата са имали романтични връзки  с други хора. Тя е имала приятел, а той - съпруга. Скандал в  жълтата турска преса...
Х. В началото ние имахме много проблеми, понеже не бяхме женени. Имаше много клюки и това ни караше да се чувстваме тъжни, но след това ние станахме приятели с пресата/журналистите. В началото беше трудно, но след това свикнахме.
М. Трудно ли беше да спечелите сърцето на съпругата си?
Х. Случи се естествено, не беше нещо, което трябваше да търся. Отнася се и за двама ни.
М. Трудно ли беше за вас двамата, когато започнахте да усещате, че сте се влюбили?
Х. Не мога да кажа, че беше по - лесно или по - трудно, но истината е, че химията м/у нас беше необикновена. Ние сме професионалисти и направихме това, което трябваше. Да, когато си влюбен, си щастлив и това се случи с нас.
М. Но химията оказва влияние в/у романтичните сцени.
Х. Не зная дали можете да забележите това, когато гледате сериала.
М. Ние в Перу сме много романтични. Когато научихме, че вие сте продължили като двойка след края на сериала, това се хареса от всички, публиката обича това...
Х. Разбира се, това означава, че приказката се е превърнала в истина или по - добре - действителността е станала приказка.
М. Да, това е точно така, харесва ни да вярваме в приказките с щастлив край.
Х. Да, така е. Кой не харесва това?
М. Също като в сериала любовта беше по - силна, те са любимата двойка в целия свят..., която блести толкова много...  сватбата им през 2009 г. беше наблюдавана от хиляди и хиляди техни фенове.
М. Колко време отделяте за семейството си? Как организирате работата си, когато снимате, съпругата ви също е актриса? Как я съчетавате със семейния живот?
Х. Малко е трудно, защото работим много и по едно и също време. Когато аз се прибирам у дома, тя тръгва и си казваме "ще се видим догодина". Ние се възползваме от възможността да сме заедно толкова, колкото можем, и това е нещо, което ни кара да се чувствам много добре със сигурност.
М. Мисля, че това е добре за актьорската кариера - някой, който е свързан с телевизията, да се ожени за някого със същата професия, защото по - лесно го разбира.
Х. Да, това е добре, такива са правилата на актьорската професия. Това е решение, защото всеки от нас разбира другия, всеки от нас знае тези правила.
М. Какъв баща сте? Строг ли сте със сина си?
Х. Да, понякога.
М. Кой налага дисциплината в дома ви?
Х. Аз съм този, който налага дисциплината.
М. Вие? Не ви вярвам.
Х. Тя не ми вярва? /М. се смее/. Да, аз, такова е положението. Опитвам се да прекарвам с Али колкото може повече време и да го науча да е свободен, въпреки, че има неща, които той трябва да прави, защото искам да го науча на дисциплина. Нещо, което е много важно в живота. По този въпрос с Бергюзар сме на едно мнение. И това също е важно, защото ние работим и има значение еднаквото ни мнение по тази точка.
М. Смятате ли да имате друго дете?
Х. Ще видим. Не зная.
М. Може би момиченце...
Х. / поглежда нагоре и сочи небето/
М. Когато си спомняте ББГ, кои моменти изплуват в съзнанието ви?
Х. Много се смяхме за едно нещо, беше много забавно. Онур купи дворец на Шехерезада, къща на брега на Босфора. Той плати $100 млн.
М. Аууу.
Х. Добре, това беше цената по него време.
М. Аз също искам нещо такова.
Х. Разбира се, това е подарък за Шехерезада, изненада. И Шехерезада каза на Онур: Защо не ме попита преди да го купиш?
М. Аз не бих го казала, щях да благодаря.
Х. Беше много забавно, много се смях.
М. Има ли къщи на такава цена?
Х.По това време тези къщи бяха оценени на $100 млн. Сега те струват 200 - 250. Да, $200 - 250 млн., защото са на Босфора. Най - предпочитаното място в Истанбул. Всеки би искал да има къща там. Мястото, което разделя Европа от Азия. И ако вие искате да купите една от тези къщи или апартамент, трябва да платите цяло състояние. Това е най - важното място в града. Това е положението.
М. Това сега струва ли $250 млн.? /сочи към хотела/ Аууу.
Х. Да, нещо такова.
М. Това е по - скъпо от Бевърли Хилс, нали?
Х. Истанбул е скъп град.
М. Аууу, мечта е да имаш такава къща.
Х. Възможно е да купиш даже по - голяма къща или дворец в Бевърли Хилс, би било по - евтино от Истанбул.

Този район е едно от най -  красивите места на света. Най - могъщите турски фамилии живеят тук, защото това не е само демонстрация на могъщество, но и на изтънчен вкус. Ние сме в европейската част на Босфора и това са някои от местата, показани в ББГ, където са заснети някои сцени, в които героите се срещат за кафе или питие.
М. Знаете ли нещо за Перу, за храната или за културата?
Х. Да, зная някои неща за Перу. Всъщност, по - голямата сестра на Бергюзар е била в Перу. Тя е живяла в Лима.
М. Колко време?
Х. Не зная колко години е живяла, но доста време.
М. Защо е живяла там?
Х. Съпругът й е работил там.
М. Значи вие знаете много за Лима. Ние се надяваме, че вие и Бергюзар ще ни посетите някой ден.
Х. Ще се радваме...
М. Перуанската кухня стана известна по целия свят, особено през последните години.
Х. Да, разбира се, ние знаем и искаме да дойдем в Перу, но не можем...
М. Чували ли сте за някое перуанско ястие?
Х. Да.
М. Кое? Чували ли сте за ceviche / ястие от прясна сурова риба/?
Х. Не зная имената, но зная, че перуанската храна е много вкусна.... Добре, през някое от следващите ми пътувания бих искал да посетя Перу и да опитам вашата национална кухня.
М. Имаме ликьор "Pisco" /от грозде/.... Наздраве!
Х. Наздраве!
М. Хареса ли ви?
Х. Да.
Магали обяснява още за ликьора, че го пили чист, но може и с белтък на  яйце и лимон в блендер, туристите много го харесвали и пиели по 2 -3, а той това не го е чувал, интересно му било : )))) Но било рисковано /и как не, суров белтък с алкохол/ и тя не го препоръчва, само по 1 -2, а той ще запомни, защото е важна забележка.
М. На следващия ден не помниш кой си и какво си правил.
Х. Така ли?
Халит Ергенч има изключителен глас /кадри от концерта/.
М. Как решихте да направите този концерт?
Х. Беше малко трудно. Не бях пял от дълго време и поисках да го направя отново. Айше ми каза "защо не направиш нещо", "защо не излезеш на сцената и не пееш", по същото време случайно имах разговор с диригента на оркестъра, с когото съм работил преди и той ме помоли да пея... И аз отговорих - разбира се, защо не, идеята е добра.
М. Класически песни, класическа музика...
Х. Класически джаз, известни филмови песни, поп, турска музика и др. подобни. Това изпях.
М. А когато сте с приятели, молят ли ви да пеете?
Х. Обикновено не, те знаят, че няма да го направя.
Харесвам всякаква музика - турска, поп, рок, класическа, всякаква музика. И класическа арабска музика - също, опера - също. Ако трябва да кажа някои имена - много харесвам музиката на "Daft Punk", Бьорк.
М. Мислех си за ББГ... в каква степен си приличате с Онур?
Х. Ако ме питате за времето на снимките, бих ви казал, че физически си приличахме, но сега никак.
М. Вече не.
Х.Сега не приличам много на него. Очите - да.
М. Да, очите.
Х. Ако ме питате - романтизма, любовта, начинът по който решава проблемите, любовта към партньора и постоянството са общите ни черти.
М. В Перу и други държави като САЩ, има много папараци, тук същото ли е?
Х. Да, същото е. Ние имаме добро приятелство с журналистите. Ние уважаваме всички, те ни уважават, ние тях - също. Можем да кажем, че добре съчетаваме интересите, имаме добър баланс. Уважаваме се взаимно, можем да се отнасяме по такъв начин, че всеки от нас да запази собствените си интереси.
М. Искаме да ви поднесем някои подаръци от Перу. Ръчно изработени от вълна на бебе алпака /от мен - 1. много симпатични животни от ЮА, / 2.Вълната от алпака се счита за злато на Андите. Необикновените влакна са признати като един от най-луксозните материали на света, защото притежава изключителни свойства на мекота и топлина. Вълната от алпака е седем пъти по-топла и четири пъти по-устойчива от овчата вълна и нейната нежност е сравнима с кашмир./
Това е за Бергюзар, пашмина от вълна от бебе алпака, надявам се, че ще го хареса  /пашмина е голям шал, който се намята, страхотен цвят Simple Smile /
Х. Благодаря ви... прекрасен жест..
М. Това е малък подарък за сина ви.
Х. Али.
М. За Али.
Х. Уаауу. : ))))
М. Ръчно изработено от занаятчия.
Х. Знаете ли, че лелята на Али му донесе нещо подобно?
М. Наистина? Да, това е ръчно изработено от перуанки.
Х. Харесва ми, много е хубаво, благодаря ви х 2
М. Това е нещо за вас.
Х. Уааау.
М. Това е чуйо / вид шапка, която се носи в Андите, б. м./ това е името й на "кечуа", езикът на нашите прадеди. За зимата, носи се през зимата.
Точно ви е.
Х. Това е то. Хайде, чао
М. Имаме видео, изпратено за вас от 3 - ма режисьори / от някаква програма/, които се опитаха да говорят на турски.
Видеото - Здравей, Онур, аз съм Рикардо. Аз съм жури и ви представям Марикармен и Катя, големи ваши почитателки.
първата - Здравей, Онур, аз съм ваш фен.
двете - Аз съм най - добрата /прави грешка/ вие сте най - добрия, ние двете сме ваши фенки, Халит.
Рикардо - надяваме се, че скоро ще дойдете в Перу, в нашата програма...
Х. Уаау. Това беше страхотно, много приятно, много хубаво, много хубаво, благодаря ви!
М. Какво ще кажете за турския на тези шоумени? Как беше акцентът им? Добър ли беше?
Х. Да, добре се разбира...
Обръща се по имена към тях - благодаря ви, беше очарователно..
Халит Ергенч е не само съблазнителен актьор от мелодраматичен сериал, а и кавалер! Обикновен човек, който не е имал щастливо детство, син на разведени родители. Халит е опитал своя късмет в пеенето, актьорството и дори в инженерството, въпреки че съдбата му беше подготвила мисия. Той се превъплъти в студен човек, който предлага много пари на една смела жена срещу една нощ на удоволствие. Тази нощ за развлечение се превърна в любовна история, която няма край....

Останах с впечатление, че преводачът от испански на английски не е успял да запише всичко от разговора. Има места, където изреченията са недовършени или съкратени. Ако имам печатни грешки, моля за извинение...

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 21:47 от LU4IQ

# 725
  • Plovdiv
 gardenia85   bouquet
За нас всички версии са допустими, но...той знае истината!
LU4IQ, това беше първото ми предположение! Heart Eyes

От сета - но не знам дали са нови Embarassed

# 726
Благодаря ви, за снимките и всичко, което сте споделили  Hug
Мари, снимката от сета е нова Grinning Фериде е бременна Grinning Grinning  love001  гледах я увеличена във фейса, а Али я пази Laughing

# 727
  • София
LU4IQ ,БЛАГОДАРЯ ТИ за превода,много интересни и дори непознати моменти от времето на снимките на 1001 и след това.....

От сета на КАРАДАЙЪ

АЛИДЖИМ  сигурно много се забавлява с коремчето на мама,макар и наужким,но лека по-лека да свиква.... newsm78 Joy Joy

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 17:22 от krasminikif

# 728
  • Plovdiv

krasminikif Hug ами така де, да свиква детето.  Heart Eyes
Наужким, наужким коремче,  preggo ама Али сигурно задава въпроси  Laughing
 и няма начин да не му отговорят като по учебник! smile3529   bowuu
 hahaha  Пък и време е да се действа за  pregnant, ако питат мен! smile3503
LU4IQ, Благодаря за интервюто! newsm10

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 21:32 от mar_tomova

# 729
 Laughing Laughing Laughing................

LU4IQ,.....Mного благодаря за бързия и безгрешен превод!
Какво бихме правили без теб?!

# 730
  • Plovdiv

Берг с прекрасна рокля! Laughing

Тази вечер ли имаше някакви награди?  newsm78 newsm78 newsm78
Берг да не се е подготвила за това?

# 731
Краси  newsm51 добре си сложила и двете снимки - от миналата и тази седмица  Grinning През следващата сигурно бебето ще се появи.  Grinning Много мила картинка са двамата с Али Grinning
Мари, ако питаха нас, отдавна да са родили Laughing Grinning Намерила съм бебешка количка, която се движи сама smile3503
Вера, преведох интервюто за всички, които чакаха повече от месец докато го излъчат, събуждаха се в ранни зори едната събота, следващата събота... и макар че  почти нищо не разбирахме, го гледахме отново и на видео. Вярно е, че Магали би могла да се подготви малко повече, но аз няма да я критикувам. Най - малкото заради нашето, българско представяне в поредицата чуждестранни интервюта...

Да, тази вечер са наградите Altın objektif

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 23:16 от LU4IQ

# 732
  • Plovdiv
LU4IQ, дали ще има директно предаване по телевизията
 на наградите Altın objektif ?

От Фейсбук

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 22:28 от mar_tomova

# 733
Мари, не съм проверявала Sad Не ми остана време...
Като изпишем и последната, 50 -та страница, заповядайте в

НОВАТА ТЕМА

# 734

Общи условия

Активация на акаунт