1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 243 тема

• 34 933
  • 742
  •   1
Отговори

"1001 нощ" - Binbir Gece
Халит и Бергюзар пред камерата и зад кадър

Колекция  „1001 нощ” епизодите с превод

VBOX7        dailymotion

Колекция  „1001 нощ” епизодите на турски

Ddizi        facebook

Стари теми от 1 до 141

Стари теми от 141 до 212

Стари теми от 212 до 242

Тема 241  КОНЦЕРТ НА ХАЛИТ 06/02/2015

Незабравими моменти от нашата приказка Planet052

Филмография

Предишни проекти на Халит и Бергюзар

Безкрайна песен  Готова на всичко

Горчива любов  Любовта идва, без да пита

Първа любов - 2006  Гост

Бергюзар и Халит-  интервюта

Бергюзар Корел- интервюта - първа част

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 19:45 от LU4IQ

# 1
С пожелание да я изпишем само с хубави новини от хубави събития от живота и творчеството на едно много специално семейство - Бергюзар, Халит и Али Ергенч. Приятни мигове и емоции за всички, които ще  изпишат и четат новата тема!

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 20:31 от LU4IQ

# 2
  • Varna, Bulgaria
Благодаря ти, Лучия!   bouquet  bouquet  bouquet
Страхотна тема!!!  Hug

# 3
LU4IQ..... Grinning Hug    bouquet

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 11:19 от vera17

# 4
  • Plovdiv
LU4IQ,   благодаря ти!  Hug

# 5
За новата така прекрасно оформена тема и нейната авторка Лучия - моят личен букет! Heart Eyes Heart Eyes

# 6
И много ми се иска онези червени сърчица в горния ляв ъгъл да стигнат поне до 100! Peace Peace

# 7
 Hug Hug Hug

За Халит и за всички вас- момичета! Grinning

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 21:05 от vera17

# 8
Благодаря ви!  Hug
Темата, както и украсата, са общо дело! Simple Smile Знаете, че в този вид я направи Lilims, за което винаги ще съм й благодарна! Гардения беше толкова добра и отзивчива да направи колаж с подходящи размери за корица на страниците. Благодаря, да си жива и здрава, Гардения!  Hug Мари отдели от времето си, за да поправи кривата украса Simple Smile Още веднъж благодаря, Мари!  Hug Вера, винаги е тук и създава спокойствие и уют с присъствието си и с всичко, което публикува Simple Smile За което съм й много благодарна!  Hug Джу минава като вятър и винаги успява да внесе свеж полъх в атмосферата... Simple Smile Благодаря ти, Джу  Hug Надя и Бабчи напоследък по - рядко се появяват, но винаги с прекрасни колажи и нови снимки Simple Smile Благодаря и на двете! Hug Бяла бреза, Редеми, Криси, Малкото 84, Сиси, Свет, Стефания, винаги се радвам на присъствието ви, на милите коментари и пожелания! Simple Smile Благодаря ви!  Hug Много съм задължена и благодарна на nbonova за отзивчивостта и готовността винаги да помогне и да отговори на всякакви въпроси.  Hug Защото времето не винаги стига да преглеждам стари теми, а ми се налага, понеже аз не съм най - информирания член на клуба на почитателите на любимото ни семейство. Simple Smile Благодаря на всички, които четат и се извинявам, ако съм пропуснала някого!  Hug Живи и здрави да сте и винаги хубави емоции да изпълват дните ви!  bowuu

# 9
mar_tomova, благодаря че ме подсети за Ергюн Демир (Али Кемал) - не ми беше никак приятен като образ и затова вече съм го забравила... Embarassed Но си изпълняваше ролята майсторски. Peace
Но колко се е променил... едвам го познах, след като се вгледах в него.  Joy Joy Пораснал е, т.е. поостарял.  Laughing

# 10
 Grinning Grinning Grinning  

Хубаво утро,макар и със стари снимки Hug Hug Hug

Доста се двоумих преди да пусна този  Халит....бонбон! Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 06:59 от vera17

# 11
Добро утро  wavey

Колажът е на грузинска фенка, снимката е стара /от миналогодишната сватба/ и с лошо качество, но ми се струва, че се появява за първи път newsm78

Скрит текст:

# 12
  • Plovdiv

Добро утро и ведър ден! Hug

Скрит текст:
LU4IQ, снимката не е нова. Heart Eyes
но момента е толкова нежен, че си струва да се припомни

Публикувана в тема 238 от Краси на 04 септември 2014 пост №407
Краси smile3525

# 13
  • София
Мар...  bouquet  bouquet

# 14
Извинявам се, сутринта нямах време да проверя ooooh! Blush Благодаря Мари, Краси!  Hug Hug Още една снимка от същия пост на Краси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт