1001 НОЩ - Binbir Gece/ ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР пред камерата и зад кадър - 243 тема

• 34 953
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • г. Пловдив

# 16
# 17
# 18
  • Plovdiv
jupetrov7, благодаря ти ,
че обърна внимание на сърчицето  Heart
 hahaha  в горния ляв ъгъл под заглавието на темата.
 #2gunfire Как не съм го забелязала,  ooooh! а сигурно и други са като мен. Rolling Eyes
"Харесвам" темата разбира се, дори това не е точната дума. Laughing
Това кътче го усещам като частица от мен. Embarassed

krasminikif newsm53 Мноооого мил спомен!      love001
Скрит текст:
За съжаление  наистина ми остана само спомена, защото
флашката с всички снимки през годините ми изчезна !  ooooh!smile3518

# 19
 Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 16:54 от vera17

# 20
  • Plovdiv
  wavey     food010 kaffeetrmker_2

# 21
  • Plovdiv
Днес в много сайтове /където и да погледнеш/ върви една и съща новина свързана с Халит. Thinking
Но от превода на Гугълчо нищо не ми стана ясно! ooooh! newsm78

# 22
 newsm78 newsm78 newsm78   4.9.2014 g.

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 17:09 от vera17

# 23
Мари, благодаря Simple Smile Първата снимка - пишат за някакви проблеми с визите на летището в Азербайджан, но доколкото разбрах, това е било последните дни преди да приключат снимките на "Али и Нино". Ако излезе превод на английски, ще научим какво точно имат предвид. Втората снимка - Халит е заснет пред Soho House в Истанбул, не отказал да позира, /споменават за спортното му облекло/, поздравил представителите на пресата, качил се на такси и отпътувал към дома. Останалото са факти, които знаем - станал световно известен с участието си във "Великолепният век"...,  снимките на "Али и Нино" в Азербайджан. Soho House е верига от само 13 частни клубове, а членството не е за всеки:) Ресторанта  smile3503

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 17:25 от LU4IQ

# 24
  • Plovdiv
LU4IQ  newsm51
vera17   smile3525  hahaha

Скрит текст:
Снимката - селфи с Халит съм я срещала и в руския форум за "Великолепния век" ,
Разгледайте го -
http://velikolepnyj.ru/forum/threads/73/page-24

# 25

Какъв ли албум ще се получи, ако се съберат всички снимки на сем. Ергенч newsm78 Laughing

# 26
LU4IQ, благодаря за инфото. Hug
Затова не можем да видим напоследък Халит - ходи по частни клубове и частни хиподруми...  Peace
Но този клуб Сохо Хаус е наистина уникално място с уникална гледка... Rolling Eyes Rolling Eyes И явно далеч от любопитните очи на папараците.  #Crazy #Crazy

Колкото до албума за сем.Ергенч - ще е поне няколко тома!  Laughing

# 27
 Cry Cry Cry

Дали на някой се гледа това? newsm78

http://www.youtube.com/watch?v=uyitKFtaaxo

newsm78

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 19:48 от vera17

# 28
# 29
Благодаря ви!  Hug
Темата, както и украсата, са общо дело! Simple Smile Знаете, че в този вид я направи Lilims, за което винаги ще съм й благодарна! Гардения беше толкова добра и отзивчива да направи колаж с подходящи размери за корица на страниците. Благодаря, да си жива и здрава, Гардения!  Hug Мари отдели от времето си, за да поправи кривата украса Simple Smile Още веднъж благодаря, Мари!  Hug Вера, винаги е тук и създава спокойствие и уют с присъствието си и с всичко, което публикува Simple Smile За което съм й много благодарна!  Hug Джу минава като вятър и винаги успява да внесе свеж полъх в атмосферата... Simple Smile Благодаря ти, Джу  Hug Надя и Бабчи напоследък по - рядко се появяват, но винаги с прекрасни колажи и нови снимки Simple Smile Благодаря и на двете! Hug Бяла бреза, Редеми, Криси, Малкото 84, Сиси, Свет, Стефания, винаги се радвам на присъствието ви, на милите коментари и пожелания! Simple Smile Благодаря ви!  Hug Много съм задължена и благодарна на nbonova за отзивчивостта и готовността винаги да помогне и да отговори на всякакви въпроси.  Hug Защото времето не винаги стига да преглеждам стари теми, а ми се налага, понеже аз не съм най - информирания член на клуба на почитателите на любимото ни семейство. Simple Smile Благодаря на всички, които четат и се извинявам, ако съм пропуснала някого!  Hug Живи и здрави да сте и винаги хубави емоции да изпълват дните ви!  bowuu

Чузеден пост! Прекрасно ,колективно участие! Позитивни и интелигентни сте, както и героите на тази тема!

Общи условия

Активация на акаунт