БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 45 310
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
цепвам на две и ги овкусявам с подправки (аз ползвам една готова подправка за скара).
каква ти е подправката ?

# 706
Батето, готова я купувам. Сега се зачетох в съдържанието, не пише какво точно подправки съдържа, освен черен и червен пипер и натриев глутамат. Иначе я ползвам наистина само за сърцата на скара.
Скрит текст:

# 707
Благодаря- запомних я. Има и удачни от готовите и си ги ползвам...

# 708
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
Здравейте,
В черешката на тортата Дидо Мачев сготви уникално вкусно телешко (поне така казаха участващите). Моля някой да удари едно рамо с рецептата. Моля, моля, моля...

# 709
  • София
Къде може да се купи брашно от гъби?

# 710
Не знам, купувала съм отдавна, но сега (вече 2-3 години ) ползвам сушени гъби, които си меля

# 711
  • Sofia
Къде може да се купи брашно от гъби?

В Била има - до плодовете и зеленчуците един щанд със сушени гъби и брашно.

# 712
  • Sofia
Брашно от гъби продават и търговците на гъби по големите пазари,виждала съм на Красно село и на Женския пазар.

# 713
Момичета и момчета, правили ли сте тирамису с ягоди? Много ми се иска да пробвам, но се чудя как точно да 'изменя' оригиналната рецепта -- най-вече дали да не махна алкохола от крема, за да не се блъскат вкусовете newsm78

# 714
  • София-Младост
Момичета и момчета, правили ли сте тирамису с ягоди? Много ми се иска да пробвам, но се чудя как точно да 'изменя' оригиналната рецепта -- най-вече дали да не махна алкохола от крема, за да не се блъскат вкусовете newsm78
Ти къде смяташ да ги сложиш ягодите. Няма да се блъскат вкусовете според мен.

# 715
алкохолът е малко и няма да се сблъскат вкусовете с ягодите ....

# 716
Благодаря ви  Hug
Мисля да сложа ягодите на тънки парченца между пластовете, а алкохола... хм, всъщност Марсала нямам, но ми се иска да ароматизирам с малко ром кафето за бишкотите /или пък Бейлис в крема? не съм решила още.../ Simple Smile Ще видим какво ще стане!

# 717
Благодаря ви  Hug
Мисля да сложа ягодите на тънки парченца между пластовете, а алкохола... хм, всъщност Марсала нямам, но ми се иска да ароматизирам с малко ром кафето за бишкотите /или пък Бейлис в крема? не съм решила още.../ Simple Smile Ще видим какво ще стане!

Ще стане, доста преди време беше, на детски рожден ден ни черпиха точно с ягодово тирамису, много свежо и вкусно беше. Ето и рецепти на бг. ез.. Peace

# 718
Моля да ми дадете идея/рецепта за приготвяне на пилешки сърца и дробчета. Смущава ме факта, че са смесени. Благодаря.

# 719
Моля да ми дадете идея/рецепта за приготвяне на пилешки сърца и дробчета. Смущава ме факта, че са смесени. Благодаря.

няма смущаващо - често ги продават така, готвиш си, както си свикнала.... рецепти бол
ако продължава да те смущава, като ги миеш, можеш да си ги разделиш.

newsm78

Общи условия

Активация на акаунт