Къде в Бургас? (43)

• 78 558
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Момичета ,препоръчайте ми дерматолог моля.Искам да погледне бенките на сина ми,че има доста.Дали има някой с  дерматоскоп ?

Аз , за бенки ходих при др. Паздерова , за една от бенките ме препрати при онкохирург-др. Хрусанов. Останах доволна и от двамата Peace

# 121
Къде се намират тези пицарии? Гранд Италия била в Славейков, ама къде точно? Пиаца Гранде даже не съм я чувала Blush

# 122
Къде се намират тези пицарии? Гранд Италия била в Славейков, ама къде точно? Пиаца Гранде даже не съм я чувала Blush
Пиаца Гранде била на мястото на магазин Егоист до Булаир, аз лично само съм поръчвала не съм ходила , но съм доволна от качеството. Самите пици не са претрупани с всякакви продукти , много добре са подбрани продуктите , шунката е много добра не е класическата която срещаме по пиците , колбасите също са  много добри, изключително вкусни. Гранд Италия се намира в Славейков от ОМВ посока Галерията по улицата която се движи покрай парка свиваш в дясно ул. Яни Попов , в една нова кооперация в приземния се намира има табела вижда се от пътя от дясно. Пиците са много богато аранжирани с продукти .

# 123
Благодаря за пицариите, започваме да ги пробваме подред!

# 124
  • Бургас
Педи няколко години си купихме техен тиган от фирмения магазин на Пиргос плод, магазинчето беше вдясно от входа срещу ъгловия магазин за спално бельо който е в момента, ама дали силистренския стои не съм сигурна
Това магазинче вече го няма но техни съдове има в склада на Савели - София, пак в Пиргосплод

# 125
Здравейте, препоръчайте подходящо заведение за отпразнуване на рожден ден на малко дете? Бебка ще прави една годинка скоро и ми се иска да събера роднини и приятели някъде в центъра, на открито  newsm78

# 126
Здравейте, препоръчайте подходящо заведение за отпразнуване на рожден ден на малко дете? Бебка ще прави една годинка скоро и ми се иска да събера роднини и приятели някъде в центъра, на открито  newsm78
Инканто иЧервило

# 127
  • Бургас
Знаете ли къде продават продукти за коса на "Macadamia"?

# 128
Знаете ли дали има някъде червила на Констанс Карол ,  Embarassed Blush ?

# 129
Момичета ,запазих апартамент  близо до Флората  за лятото  , препоръчайте ресторантче с прясна риба  и добри цени в близост  Simple Smile

# 130
  • Бургас
Момичета ,запазих апартамент  близо до Флората  за лятото  , препоръчайте ресторантче с прясна риба  и добри цени в близост  Simple Smile

http://www.provereno.bg/burgas/bg/places/4552

# 131
  • Пловдив

Онлайн  и по някои фризьорските салони.

# 132
По Фердинандова след кафето Кристал Палас  има парфюмерия, в която предлагат продукти  на Macadamia.

# 133
Моля препоръчайте  добър масажист ,за болки в гърба ! Благодаря   bouquet

# 134
  • Бургас
didabs Благодаря ти!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт