Къде в Бургас? (43)

• 77 725
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Знаете ли в кои оптики освен в началото на Фердинандова има очила Prego?

В началото на Фердинандова, на светофара с Ботева, има една, отсреща по диагонал са няколко. В последната от редицата имаше скоро.

# 646
Здравейте, къде в Бургас се намира камарата на занаятите ? Може ли адрес и сайт ?

# 647
Здравейте, къде в Бургас се намира камарата на занаятите ? Може ли адрес и сайт ?
Телефон:+359 56 840 311

# 648
  • По широкия бял свят
Здравейте, къде в Бургас продават продукти на Chanel?  bouquet

# 649
Здравейте, къде в Бургас продават продукти на Chanel?  bouquet
Парфюми съм купувала от Микото, но беше преди няколко години. Не се сещам дали в Дъглас имат.
Дрехи и аксесоари на марката не съм виждала в Бургас.

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 19:38 от Барелина

# 650
Шанел се продава само в Мико срещу кафе Фреш и в Парадокс в Трия-та.

# 651
Къде мога да намеря разнообразие от детски раници(за ясла и детска градина)? Магазинът който е на Гладстон е винаги със спуснати щори.Имало някакъв магазин в Престижа(Славейков),но дали още работи?

# 652
Срещу Стоматологията има раници на Габол
В Славейков, до ДГ Детелина има един голям магазин за играчки - там също има доста раници

# 653
Препоръчайте ми вила, къща за гости или хижа край Бургас подходяща за семейства с деца- за предпочитане да има барбекю и някакъв детски кът.

Хижа "Каблешково" с четири ръце  Peace Peace Peace Peace

Мерси Simple Smile

# 654
Къде мога да намеря разнообразие от детски раници(за ясла и детска градина)? Магазинът който е на Гладстон е винаги със спуснати щори.Имало някакъв магазин в Престижа(Славейков),но дали още работи?

В Престижа на 2 етаж има магазин за детски играчки и раници. Собствениците са същите арменци, които държат и магазина до ДГ "Детелина" в Славейков. Ранички за ясла и градина има в Хиполенд и  в Дайхман.

# 655
  • БУРГАС
Къде пълнят в Бургас балони с хелий? Знаете ли дали в Метро продават бутилка с хелий за домашна употреба.

# 656
На Ботева до касата на Булсатком. Там освен хелий им слагат още нещо/ забравих как се казва, но се заплаща допълнително/. Балоните издържаха 2 седмици!

# 657
  • БУРГАС
На Ботева до касата на Булсатком. Там освен хелий им слагат още нещо/ забравих как се казва, но се заплаща допълнително/. Балоните издържаха 2 седмици!
Благодаря много, ако може малко по точно, срещу спирката ли е?

# 658
Малко по-надолу от спирката се пада
Скрит текст:

# 659
Здравейте, препоръчайте ми добра оптика в града, където да правят и надежден профилактичен преглед на очите?

Общи условия

Активация на акаунт