Къде в Бургас? (43)

• 78 192
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Аптека в която приготвят лекарства по рецепта? По възможност в района на Кирил и Методий,
На Оборище, до Ел Масри /бензиностанцията на Петрол/ също.

# 226
Аптека в която приготвят лекарства по рецепта? По възможност в района на Кирил и Методий,
И в аптеката на "Оборище" и "Иван Богоров" също приготвят лекарства

# 227
  • Бургас
какви такси се събират от КАТ за регистрацията
зависи каква точно регистрация...
ако е само  смяна на талон на автомобил с бургаска регистрация: 17,50
Регистрация на чисто нов автомобил е 35 лв
Регистрация на автомобил, който минава канал (втора употреба) : 45 лв.

# 228
Здравейте,
търся пластмасови чашки, възможно най-малък размер в големи разфасовки. Цветът не е от значение.
125мл как е като размер? Ето линк

Благодаря   bouquet

# 229
Помогнете ми с нотариус, който взима   най-  ниска цена за декларация за излизане на дете с един родител  в чужбина Simple Smile

# 230
  • Бургас
Помогнете ми с нотариус, който взима   най-  ниска цена за декларация за излизане на дете с един родител  в чужбина Simple Smile
По принцип нотариусите работят по една тарифа. Ако се притесняваш, звънни предварително в няколко нотариални кантори и питай. Ще ти кажат веднага

# 231
system, okean, ориентирахте ли се към някой курс за грим?

# 232
Здравейте
знаете ли в кой зоомагазин в Бургас мога да си продават котенца? ( освен в мол Плаза)

# 233
Здравейте, искам да си направя Вега тест. Ще се радвам, ако някой ми препоръча къде Simple Smile   bouquet

# 234
system, okean, ориентирахте ли се към някой курс за грим?
Аз не съм -чакам включване и препоръка от някой тук , ако се е  ориентирал по въпроса?

ЗА  вега тест преди време видях това и си  го отбелязах с идеята да ги посетя някога, но  още нямам лични впечатления  :
http://grabo.bg/burgas/vega-test-0vrt3b3
Давам линка от Грабо , че друг не ми се отваря .

# 235
  • София

Платих преди време 6 лв. за печата и подписа на нотариуса, но отидох с готова декларация. Един съвет от мен: не позволявай да ти вписват в декларацията данни от паспорти и лични карти, той като те имат валидност. Когато тя изтече, автоматично и декларацията ти става невалидна. Това не го правят нотариусите, за да може пак да ги посетиш след време естествено. Без тези данни, само ЕГН е напълно достатъчно, декларацията е вечна. Моята е такава и съм извеждала детето без проблеми. Освен това не огроничавай извеждането само в дадена държава. Това също е тяхна уловка.

И в крайна сметка най-важното е другия родител да ти подпише такава декларация!  Mr. Green Че моят като я видя и каза: Никой път в този живот! Twisted Evil Хахахах, но разбира се, че ми я подписа!

# 236
  • там край морето...
Здравейте
знаете ли в кой зоомагазин в Бургас мога да си продават котенца? ( освен в мол Плаза)

в зоомагазина , който е отстрани на бившото кино Септември , много продават и в Продавалника

# 237
Мис Джули, Мама Светла Много ви Благодаря!
Ние не сме разделени със съпруга ми, но се налага само с детето да излезем извън страната.
Откъде да си взема готовата декларация?!

# 238
  • Бургас
Мис Джули, Мама Светла Много ви Благодаря!
Ние не сме разделени със съпруга ми, но се налага само с детето да излезем извън страната.
Провери в интернет. Може да ти изскочи някоя бланка.

# 239
  • Бургас
Понеже и мен ми се налага да я вадя се разтърсих и аз - ето я: http://www.mfa.bg/bg/pages/91/index.html

Общи условия

Активация на акаунт