Къде в Бургас? (43)

• 78 092
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте. Моля да ми препоръчате сервиз за мобилни телефони, по възможност в центъра или в Изгрев.

# 436
  • Бургас
choose joy в Славейков дамски фитнес Селена,намира се под заведение Грог,до уч-ще Д.Дебелянов.

неограничена карта - 40лв. за месец

12 посещения - 30 лв

доволна съм и инструктори има ако желаеш.

Valerina на ул.Фердинандова има сервиз за мобилни на единия ъгъл са пици,на другия има кафенце

под кафенцето се намира вътре в сервиза има голямо извънземно сиво. Laughing

# 437
  • Бургас
Здравейте. Моля да ми препоръчате сервиз за мобилни телефони, по възможност в центъра или в Изгрев.
и аз съм доволна от сервиза на Фердинандова

# 438
  • Бургас
А някой да знае от къде мога да купя диск (dvd) на Югио

# 439
  • Бургас
някой знае ли къде се заточват ножици, преди време имаше на улица Аспарух, но не го намирам, дали го няма вече или пък има на друго място

# 440
  • Пловдив
някой знае ли къде се заточват ножици, преди време имаше на улица Аспарух, но не го намирам, дали го няма вече или пък има на друго място

Точилар има на една пресечка на улица " Шар планина", има магазин Компас на ъгъла, точно до него, има и табела.

# 441
  • Бургас
това е до военна болница - ще ходя още утре БЛАГОДАРЯ   bouquet

# 442
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали майстори за ремонт? Шпакловка, боядисване, фаянс?
Предварително ви благодаря за отговорите на лични!

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 12:40 от sneji20

# 443
пясъчни фигури =5 лева
синята зона е до 19.00 часа и е почти нявсякъде в ценър , широк център и сие
на пясъчните фигури ако ходите, по-добре спрете колата в Лазур , където не е синя зона и от там пеша
Ако я спрете на т. н евин плаж или "капаните" -така ги знаят бургазлии рискувате да ви я вдигнат или с паяк или да ви я ударят
там е навалица до козирката
Пясъчните фигури се виждат и през оградата и тази година са по-малко , но за вас съответно ще е интересно
Препоръчвам ви морската гара
Готинко е или рзходка в самата морса градина

# 444
3 лв е входа за възрастен на Пясъчните фигури, онзи ден бяхме там, много ми харесаха  Peace

# 445
Здравейте,търся си качествен куфар за багаж.Разгледах в Тонино и във Варна гледах на Гепард,но все още не съм взела решение има още малко време  newsm78 newsm78 Може ли някой да ме насочи какво да гледам при избора освен цветът (слабост на всички жени )хахаха #Crazy newsm78

# 446
Здравейте,търся си качествен куфар за багаж.Разгледах в Тонино и във Варна гледах на Гепард,но все още не съм взела решение има още малко време  newsm78 newsm78 Може ли някой да ме насочи какво да гледам при избора освен цветът (слабост на всички жени )хахаха #Crazy newsm78
Виж Samsonite, ние сме доволни. Ето това им е сайта http://www.samsonitebg.com , можеш да ги видиш в мол галерия.

# 447
  • София
Виж Samsonite, ние сме доволни. Ето това им е сайта http://www.samsonitebg.com , можеш да ги видиш в мол галерия.

Можеш да погледнеш и моментната акция на OMV, куфарите са Lotto. Иначе ни е сме с Тонино и сме много доволни.

# 448
Здравейте, къде в Бургас преподават Специализиран английски език ( бизнес английски)

# 449
Малко странен въпрос имам-някой дали е носил торта на Октопода(заведението до езерцето на Морската градина),за празнуване на рожден ден,по-късно ще отида до там да говоря с тях,но все пак да съм подготвена.

Общи условия

Активация на акаунт