Къде в Бургас? (43)

• 78 096
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Къде да заведа майка ми за да й поръчам очила? Има рецепта и търсим оптика с прилични цени.

# 421
  • Бургас
За килими - преди 2 години ползвах услугите на Данчо, но не бяха изпрани килимите добре /може би са били прекалено замърсени/.  Сега съм дала килим и пътека в Белина Еко, но другата седмица ще мога да дам отзиви.
За оптика ако сте от М. Рудник препоръчвам тази в 185 блок - имат голямо разнообразие на модели и цени.

# 422
От къде мога да купя тапи за уши за деца, за плуване става въпрос ?

Комсед
[/quo

Мерси

# 423
Някой може ли да препоръча читав курс за маникюр?

Галя от Салонът също води курсове.

Много благодаря  Hug !

# 424
  • Бургас На пресечката за Рая
 bouquet  bouquetНякой прал ли е килим в пералня Белина-еко и дали ще ми излезе скъпо за тежък килим?
От тези с космите 2 метра на 3 метра е килима...
А кажете ми как да се отърва от отвратителната миризма на мърша от изпран килим с дългите косми. Прах го на площадката с хубав прах и омекотител. Но не изсъхна и го навихме за една нощ , на другия ден пак го изнесох. Сега мирише на мърша в хола.....
Имам Р.......у и сега го изплакнах с нея и омеготител на място. Ходих купих лимони и във водата ще сложа  изтискани 3 лимона и пак ще го изплакна.
    Дали ще се отърва от тази миризма?
Много е тежък едвам го извадихме на вън. Не се сетих при прането със водоструйката да го изсмуча с прахосвукачката, за да изсъхне, за един ден...Повече се заричам, при наличието на изсмукваща прахосмукачка да не го пера вън!!!!! Бясна съм!!!

Много благодаря   bouquet!   bouquet

# 425
  • Стара Загора
Актуални ли са часовете на корабчетата от Морска гара за остров Света Анастасия? Предполагам, че да, но реших все пак да попитам дали някой знае. Другата седмица ще посетим Бургас и искаме да отидем до острова. Има ли къде да оставим автомобила (на неплатен паркинг) около морската гара?
Каква е цената за Пясъчните фигури за деца и възрастни?

# 426
  • у нас
Актуални ли са часовете на корабчетата от Морска гара за остров Света Анастасия? Предполагам, че да, но реших все пак да попитам дали някой знае. Другата седмица ще посетим Бургас и искаме да отидем до острова. Има ли къде да оставим автомобила (на неплатен паркинг) около морската гара?
Каква е цената за Пясъчните фигури за деца и възрастни?

Билетите за пясъчните фигури са 1лв - пенсионери и ученици; 2лв - групов билет; 3лв - нормален билет. Децата до 6 години - безплатно.

Да, има неплатен паркинг точно до морската гара, където да оставите колата. Ето тук виж за графика

http://anastasia-island.com/plan.php?id=33

# 427
  • Стара Загора
Благодаря! Аз разписанието го бях видяла, но бях пропуснала условията за записване. Ние ще сме на Отманли, преди години са ми казвали, че са се качвали от там за острова, но попитах дали има сега такова нещо и ми отговориха, че няма Sad

# 428
Здравейте,може ли да помоля някой ,който е празнувал детски рожден ден в РЕЗИДЕНЦИЯ САРАФОВО,да ми даде телефони за връзка,защото на посочените два телефона не вдига никой.Намерих някакъв емейл,пратих запитване,но не знам дали някой ще го прочете.Ако сте чували нещо тази година  да не би да не  организират рожденни дни?

# 429
Здравейте,може ли да помоля някой ,който е празнувал детски рожден ден в РЕЗИДЕНЦИЯ САРАФОВО,да ми даде телефони за връзка,защото на посочените два телефона не вдига никой.Намерих някакъв емейл,пратих запитване,но не знам дали някой ще го прочете.Ако сте чували нещо тази година  да не би да не  организират рожденни дни?

Denito, тъй като живеем до резиденцията, изпратих дъщеря ми да пита на място, но не празнуват рождени дни лятото, също така и ресторанта бил затворен.

# 430
  • БУРГАС
Здравейте!Трябва ми учител по Немски език за голям човек,абсолютно начинаещ.Може из комплексите,може и в Меден рудник.Моля ако някой знае да ми отговори.Може и на лично съобщение.Благодаря!

# 431

Denito, тъй като живеем до резиденцията, изпратих дъщеря ми да пита на място, но не празнуват рождени дни лятото, също така и ресторанта бил затворен.
Оникс,много ви благодаря.Утре мислех направо да отскоча до там и да проверя.Значе в Бургас рожден ден на басейн остава само на Флората басейна,нали?

# 432
  • Бургас
Denito и на басейна в х-л България правят рождени дни. Ние миналия месец бяхме там на РД.

# 433
Denito и на басейна в х-л България правят рождени дни. Ние миналия месец бяхме там на РД.
Исках да е на открит басейн,но не знам по каква причина Флората не ме привлича.А на ЛУНАПАРКА някой празнувал ли е,да каже дали са доволни децата? Видях условията,но дали ще е забавно?

# 434
Сладури, кажете фитнес в Славейков за жени/мъже , от който сте доволни и цени ако може ? (без фитнеса в мола, моля )

Общи условия

Активация на акаунт