Къде в Бургас? (43)

• 78 115
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
И аз с едно питане : знаете ли какво са направили в района на лугата - заведение ли има ?   newsm78

# 406
Някой знае ли дали китайския магазин, който се намира на втория етаж на Велека работи в неделя?
Да работи и в неделя ако не се лъжа до 21часа.Утре ще проверя и ще кажа със сигурност.

# 407
От къде мога да купя тапи за уши за деца, за плуване става въпрос ?

# 408
  • Бургас
От къде мога да купя тапи за уши за деца, за плуване става въпрос ?

Комсед

# 409
  • БУРГАС
Момичета, препоръчайте ми заведение за кръщене. В Поморие ще е в манастира и може и там ресторант , но искам да е на открито с полянка или поне да има простор за децата.

# 410
Някой може ли да препоръча читав курс за маникюр?

# 411

Студио Дафи - http://www.studiodafi.com/%D0%BE%D0%B1%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F.html

# 412

Много благодаря за скоростния отговор!   bouquet

# 413
Препоръчайте ми добра маникюристка в центъра.

# 414
  • Бургас
За маникюристка в центъра мога да препоръчам Цветелина от салон "Стайко Кошничаров". Адреса на салона е ул. "Възраждане" 10.
При интерес мога да дам телефона й на лично съобщение.

# 415
  • Бургас На пресечката за Рая
  bouquet  bouquetНякой прал ли е килим в пералня Белина-еко и дали ще ми излезе скъпо за тежък килим?
От тези с космите 2 метра на 3 метра е килима...
А кажете ми как да се отърва от отвратителната миризма на мърша от изпран килим с дългите косми. Прах го на площадката с хубав прах и омекотител. Но не изсъхна и го навихме за една нощ , на другия ден пак го изнесох. Сега мирише на мърша в хола.....
Имам Р.......у и сега го изплакнах с нея и омеготител на място. Ходих купих лимони и във водата ще сложа  изтискани 3 лимона и пак ще го изплакна.
    Дали ще се отърва от тази миризма?
Много е тежък едвам го извадихме на вън. Не се сетих при прането със водоструйката да го изсмуча с прахосвукачката, за да изсъхне, за един ден...Повече се заричам, при наличието на изсмукваща прахосмукачка да не го пера вън!!!!! Бясна съм!!!

# 416
  • Бургас
  bouquet  bouquetНякой прал ли е килим в пералня Белина-еко и дали ще ми излезе скъпо за тежък килим?
аз прах есента, на килограм се плащаше май, но не съм доволна, върнаха ги леко влажни, вонящи на някакъв гаден препарат и пълни с прах, явно не ги перат с течаща вода, а само с някаква машина, която не маха прахоляка
предни години ползвах един Данчо и бях по-доволна, той също идваше да ги взима от къщи и после ги връщаше пак

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 14:59 от asya02

# 417
Аз съм доволна от барата в Долно езерово идват вземат ти ги и после ти ги връщат изпрани и изсушени. Вземат на кв. м.
0896783819
0879580597

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 18:54 от ssk-Sofi

# 418
Дайте го да ви го изперат
Идват и ги вземат аот дома ви с автомобил
Прането е машинно
Ще потърся къде съм сложила визитката им и ще ви пиша

# 419
  • София

Галя от Салонът също води курсове.

Общи условия

Активация на акаунт