Къде в Бургас? (43)

• 78 118
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Привет дами от къде  мога да купя  играчка Peppa  pig

Peace

# 451
  • Бургас
Привет дами от къде  мога да купя  играчка Peppa  pig

Peace

тук  Peace

# 452
Много относително е това : Качествен куфар за багаж?!!!
Тониното имат малък избор на куфари без гаранция
Гранд Гепард са производители и имат избор. Имат текстилни, имат и от твърдите. Пластмасовите им са само от поликарбонат - лек материал, но податлив на чупене( най - вече по летищата). Като цветове и дизайн не са лоши. С 2 години гаранция са.
Естил - отново българска фирма с добър избор. Текстилни и Твърди, като вторите са от различен материал.
Поликарбонат, Полиетилен, абс( вид пластмаса), полипропилен. Като последния е най устойчив  на натиск  и удар.  Пак имат гаранция.
Именно от такъв материал са и на Самсонайт. Скъпи куфари от международна марка. Мисля че имат повечко гаранция.
Има и едни КЛМ на Сан Стефано е магазина. Много са комерсиални на вид и не съм запозната дали са хубави.

Извинявам се за дългия пост, дано ви е полезен.
Един куфар ако си го използваш само ти, може би няма да имаш проблем.
Но попадне ли на товарната лента на летище, очаквай Неочакваното.

# 453
Благодаря ви момичета Да наистина е относително,търсех инфо относно доволни и недоволни от
въпросните марки (по-горе написани).Най вече притесненията са ми за циповете,колелца дръжките newsm12 Дали няма да остана без тях по време на път.За сега няма да го ползвам по летища.Ще се"МЯТА" из автобуси.Оп забравих да поясня,че не държа да е много скъп

# 454
Най податливи  за чупене са колелата, механизма, дръжката и циповете.
Пластмасовите са на 4 колела. Текстилните и на 2, и на 4.
По устойчиви на улици са тези с 2 колела.

Щом ти е за автобус- вземи си текстилен на 2 колела. Според мен е по удачно да е с гаранция. Уредите как си ги купуваме  с гаранция, а тук щом ти я предлагат, предпочети я.

Аз препоръчвам Гранд Гепард и Естил. Разгледай и си избери.

# 455
  • София
Здравейте дами,
Моля да ме упътите къде мога да намеря бански на едро в Бургас, някакъв склад или борса? Или пък по пазарите?
Ще съм много благодарна за всяка информация  bouquet

# 456
  • Бургас
Здравейте дами,
Моля да ме упътите къде мога да намеря бански на едро в Бургас, някакъв склад или борса? Или пък по пазарите?
Ще съм много благодарна за всяка информация  bouquet
Има един склад за бельо на едро на ъгъла на Сливница и Калоян. Имат и бански.

# 457
На ул.Калоян до ул.Сливница:
Ул. "Цар Калоян" 33
Тел: 0895 45 61 71

Китайският магазин на ул.Ивайло до пазара.

Ако си магазин се свържи с марките, които искаш и те имат дистрибутори/агенти, които ще те зареждат директно. Но средата на юли е вече късничко май.

# 458
Здравейте, знаете ли къде продават бебешка козметика на Бюбхен? Търсих в Лили и Елитис но там нямаше.

# 459
  • Бургас
Здравейте, знаете ли къде продават бебешка козметика на Бюбхен? Търсих в Лили и Елитис но там нямаше.
Провери в магазини Тема, dm и по аптеките.

# 460
В ДМ няма Wink

# 461
  • София
Много ви благодаря дами за отговорите, искам да мина на място да разгледам. Hug

Барелина , до кой пазар е ул. Ивайло? Не съм много запозната с града, знам само Краснодар Blush

# 462
Между Цариградска и Фердинандова е магазина, до Краснодар е Simple Smile

# 463
  • Бургас
Здравейте!
Къде мога да напълня горелка (такава за брюле Wink) с газ?

# 464
  • Бургас
Здравейте!
Къде мога да напълня горелка (такава за брюле Wink) с газ?
В магазините за 1лв. продават флакони - пълнители с газ за запалки. Аз с него си я пълня.

Общи условия

Активация на акаунт