Къде в Бургас? (43)

• 77 751
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Аааа дааааа, забравих за Чайната!!! Подкрепям - мноооогооо вкусни нещица има там  Peace май имаше веган чийз кейк с боровинки мммм

# 601
  • Бургас
освен аптеката на Водната палата, къде другаде продават продукти на Виши

# 602

Аптеки Кедър, Аптеки Субра - в Мола Плаза и Мол Галерия, в аптека до 3-та в апека срещу 5Д Синема и намного други места..

# 603

Почти във всички аптеки продават техни продукти, ако в момента няма налично точно това, което търсиш, ако го имат на склад може да го поръчаш да ти го донесат.

# 604
на Богориди , от ляво на ъгъла след музея , който е от дясно

# 605
  • Бургас
И на мен ми стана интересно какво чисти за 2 часа - прахосмукачка, стирка, прах, прозорци?! Аз за това се сещам Thinking

От къде мога да си купя захарни кофички за  сладолед, но повече бройки?!

в пиргосплод склада на фирма новаджел -130 кофички около 25 лв

# 606
В коя аптека мога да намеря тези таблетки?
http://apteka.framar.bg/30017777/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%84% … B0%D0%BF%D1%81-60

# 607
Тук на първо четене, че и са с по-ниска цена. Сигурно и в други аптеки ще има

# 608
Тук на първо четене, че и са с по-ниска цена. Сигурно и в други аптеки ще има
А къде се намира тази аптека в Бургас?

# 609
  • Бургас
На доста места имат аптеки-в голямата Била,на Гладстон 61,Хр.Ботев 70/билковата аптека/,Зорница,Меден Рудник...........

# 610

Отлично заредена е атеката на ул.Оборище 98 -"Линк-2005". Работят на доставни цени.Дори и в момента нещо да го нямат ти го поръчват от склада и след 15ч на същия ден може да минеш да си го вземеш.

# 611
  • Бургас
Къде мога да намеря оригинални очила Polaroid (да не е онлайн)? Мерси.

# 612
  • Бургас
Къде в Бургас (освен на Краснодар) има млекомат?

# 613
  • София
Ползвам услугите на жена, 20 лв. на посещение за 2 ч., само почистване, около 100 кв. Много съм доволна!!
Какво се включва като дейности в почистването?

И аз се почудих за толкова време какво успява да изчисти?

Зависи колко често чисти Simple Smile
Че за 2 часа може да се свърши много работа.
Разбира се, че много неща може да свърши, не живеем все пак в аптека. Прахосмукачка, палка на пода, прах по мебелите, банята основно, мивките, шкафовете в кухнята, уплътнява до 2 часа с измиване на някой прозорец, фурна, микровълнова. Редува прозорците в различните стаи, а не всички наведнъж. Идва 1 път в седмицата.

# 614
До преди няколко години - две, три, не помня точно, на Фердинандова от страната на Кристал Палас за известно време имаше един магазин за бижута, бяха доста хубави, да не кажа много, на цени от 10-12 лева. Като изчезна, питах в съседните магазини, казаха, че май жената преместила стоката да я продава в Сл. бряг. Та молбата ми е ако някой знае нещо, да сподели, защото и малкото неща, които съм купувала оттам и до днес не са мръднали, и са наистина красиви.

Общи условия

Активация на акаунт