Къде в Бургас? (43)

• 77 757
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, мами!   bouquet
Бихте ли ми препоръчали местенце, където правят временни татуировки?

# 571
Момичета ,къде в Бургас има магазин с русенска  конфекция?

# 572
  • Бургас
в някой мебелен магазин да сте виждали малки  кръгли стъклени масички

# 573
в някой мебелен магазин да сте виждали малки  кръгли стъклени масички
Виж в Зоната.

# 574
Има ли в Бургас народни танци за начинаещи?

# 575
На ул. Христо Фотев, в отсечката, която е между главната и Христо Ботев, има магазин, който се казва Конфекция Русе, май няма много неща, влизала съм 2 пъти, но и двата пъти уцелих на неща, които взех на половин цена, останали по една бройка.

# 576
  • Бургас
На ул. Христо Фотев, в отсечката, която е между главната и Христо Ботев, има магазин, който се казва Конфекция Русе, май няма много неща, влизала съм 2 пъти, но и двата пъти уцелих на неща, които взех на половин цена, останали по една бройка.

Бургас                  М-н DANINI, ул. Александровска 94

М-н DANINI, ул Богориди 8 (срещу хотел България)

BOBO ZANDER10:15 - 19.30ул. "Александровска" N45;  Бургас

Рени стил
Бургас ул.Копривщица №5, Комплекс Лазур
Бургас ул."Фердинандова" 44 М-Н Бел Ами

Магазин Роси, ул. Александровска 38

# 577
Никой ли не знае за добър и евтин архитект?

# 578
  • Бургас
lusia, фирма ли държиш да извърши почистването? Аз миналата година ползвах услугите на една, горе-долу съм доволна. Излезе ми 270 лв. за апартамент близо 90 кв. м., включително пране на диван и матрак на спалня. Но е хубаво непрекъснато да има човек да ги наблюдава. При интерес ще дам координатите на фирмата. Иначе мога и жена да препоръчам за почистване. 

# 579
  • Burgas, Bulgaria
anita_bs ,може ли и на мен да изпратиш координатите на фирмата, трябва ми за основно почистване на апартамента.А за по-нататък сигурно ще търся и жена за почистване, макар че се чудя как да пусна някой непознат у дома. Всъщност какви са тарифите на жените, които чистят самостоятелно?

# 580
  • Бургас
Фирмата е Американ Флор Кеар - 0878380092. Иначе на жена плащам 35 лв.  за почистване и гладене. 

# 581
lusia, фирма ли държиш да извърши почистването? Аз миналата година ползвах услугите на една, горе-долу съм доволна. Излезе ми 270 лв. за апартамент близо 90 кв. м., включително пране на диван и матрак на спалня. Но е хубаво непрекъснато да има човек да ги наблюдава. При интерес ще дам координатите на фирмата. Иначе мога и жена да препоръчам за почистване. 

Благодаря за отговора! Предпочитам фирма, понеже искам работата да се свърши максимално бързо, апартамента е след наематели и има нужда от основно почистване с проф.техника и материали.
Някой ползвал ли е "Чистичко"имат и пусната оферта в Грабо? Thinking

# 582
  • София
Ползвам услугите на жена, 20 лв. на посещение за 2 ч., само почистване, около 100 кв. Много съм доволна!!

# 583
  • София
Има ли в Бургас народни танци за начинаещи?

Провери сайта на клуб Чанове, много са добри и имат всякакви групи из всички комплекси. Аз хосещавах напредранала група, но съм танцувала над 10 г. Само като че ли 6 лв. на посещение е мааалко скъпичко.

# 584
  • Бургас
Ползвам услугите на жена, 20 лв. на посещение за 2 ч., само почистване, около 100 кв. Много съм доволна!!
Какво се включва като дейности в почистването?

Общи условия

Активация на акаунт