Къде в Бургас? (43)

• 77 762
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Търся евтин и добър архитект който да уважава мнението ми за проекта.

# 556
  • Burgas, Bulgaria
Прехвърлям си въпроса и тук : Къде правят спермограми в Бургас? Четох, че такива, правени в лаборатория от типа на Лина или Тошкина, давали фалшиви резултати.
За съжаление спермограмите , които се правят в обикновени, а не ин витро лаборатории често дават отклонения от истината. Може би има такава лаборатория в Бургаския ин витро център, където работи Табакова. Ако има сериозен проблем, по-добре е директно в София да се направи в репродуктивна клиника. Тук им нямам доверие.

# 557
  • Burgas, Bulgaria
Аз пък търся инжекции Клексан 0.4, никъде няма по аптеките дори с поръчка, защото го нямало по складовете. Някой да знае за някакво останало количество някъде?

# 558
Някой да знае откъде може да се купи мехлем Чаевец?

аз купих от Грий Мастер - каталожна търговия са

# 559
За какво търсиш архитект?

# 560
  • Бургас

аз купих от Грий Мастер - каталожна търговия са

В къщи не оставаме без мехлем с чаено дърво и от всички изпробвани само на Грийн мастер ми допада, има доста масло в него  Peace
Инъче съм купувала от ДМ и от аптека.

# 561
За какво търсиш архитект?
Искам да надстроя съществуваща едно етажна постройка и имам също няколко въпроса по ЗУТ, като например сега съществуващата постройка е долепена до съседна 3 етажна, ще ми е нужно ли съгласието им при надстрояване на моята, като спазвам за ЗУТ за ниско строителство 10 м.

# 562
Къде в Бургас има магазин за интересни и модерни чанти, нещо от типа на репликите.  Обиколих магазините по ул.Александровска и Богориди, но нищо не ми хвана окото?

# 563
Lexy, Krismi, vessita   bouquet   bouquet   bouquet, благодаря за чаевеца

# 564
  • Бургас
Къде в Бургас има магазин за интересни и модерни чанти, нещо от типа на репликите.  Обиколих магазините по ул.Александровска и Богориди, но нищо не ми хвана окото?

Погледни в магазин Ревю малко след Малибу, виждала съм реплики на Майкъл Корс в един от магазините под Света София, също и в уличката от магазин Феручи към църквата Кирил и Методий.

# 565

Погледни в магазин Ревю малко след Малибу, виждала съм реплики на Майкъл Корс в един от магазините под Света София, също и в уличката от магазин Феручи към църквата Кирил и Методий.

mersi  Simple Smile

# 566
А къде около Бургас има хубав комплекс с басейн с пързалки за деца?

# 567
  • Бургас
Къде ще ми препоръчате да си направя някоя терапия нс косата??

# 568
  • Бургас
Аз си купувам от магазин за билки и др. биопродукти срещу ресторанта на ТОХ на бул. Стефан Стамболов, до едно фото.

# 569
Препоръчайте фирма за почистване, трябва ми за основно почистване на апартамент.
Благодаря предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт