Къде в Бургас? (43)

• 77 765
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,търся интересни и качествени тапети, за една стена като декорация са ми нужни така, че може и по голяма сума да отделим просто търся нещо наистина интересно като щампа, къде ще ме насочите да търся?
В Мартинели дали имат?

В началото на улица Калоян, преди Краснодар, има магазин с голямо разнообразие на тапети  Peace

# 541
Новите влакчета са на ток и ходят от моста до Морска гара .
Другите ги няма вече  Peace

Благодаря за информацията. Случайно днес дочух, че "нашето" влакче са го изпратили в Поморие. Там обикаляло Sad А тези нови влакчета на ток на колко време са, може ли някъде да се види разписание?

На 10- на минути ,мн са приятни ,тихи са и не бръмчат.

Много благодаря за отговора. А има ли място, къде да се сложи и детска количка или триколка?

# 542
Здравей те! Опитвам се да намеря някакъв списък на одобрените жилижни сгради за саниране в Бургас, но нищо не откривам, интересува ме има ли назначени дати в които ще минават комисиите, защото разбрах, че вече са тръгнали, в два блока около нас вече са минали.

Можеш да попиташ и директно служителките http://www.burgas.bg/bg/info/index/890

anik79 на този линк дето ти го дава бареленка ,
някъде посредата на страничката , пише
РЕГИСТЪР НА ПОДАДЕНИ ЗАЯВЛЕНИЯ (Актуализация на 27.07.2015 г.)
щракни върху него
и търси там вашият блок в таблицата....
но общо взето оттук се вижда просто коя сграда на кой етап е стигнала
А кога ще минават комисии  трябва да уведомават предварително преди да минат , инъче кого ще открият вкъщи по случайност... само някоя баба пенсионерка навярно  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 18:00 от Мимито & Светла

# 543
  • Бургас
Синът ми иска да му купя сребърен синджир с плочка като на военните от американските филми. Не знам как да го обясня по друг начин  Embarassed. Можете ли да ме насочите?

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 20:08 от pafal

# 544
Синът ми иска да му купя сребърен синджир с плочка като на военните от американските филми. Не знам как да го обясня по друг начин  Embarassed. Можете ли да ме насочите?
с/у търг. център Пиргос - има магазин за сребро и дрехи Simple Smile Там преди 2-3 год. открих такъв синджир с плочка

# 545
За детско одеало - преди две години купих от втория етаж на Галерия- магазин Рокси( за спално Бельо) , 25 лв струваше, изкл'чително съм доволно от качеството Peace

# 546
  • Бургас
Здравейте,търся интересни и качествени тапети, за една стена като декорация са ми нужни така, че може и по голяма сума да отделим просто търся нещо наистина интересно като щампа, къде ще ме насочите да търся?
В Мартинели дали имат?

В Домко съм виждала.

# 547
В Мартинели дали имат?
Евтини тапети има в началото на Цар Калоян, имат и сайт http://tapeti-burgas.com/
Ние не харесахме нищо там, така че ако и ти търсиш нещо по-така - Домко до КАТ е твоето място. Освен изложените, имат и много каталози, за 1-4 седмици идват тапетите.
Тапети също имаше и в Карпет макс, Мосю Бриколаж и Практикер. Там пак са евтини.

Като ги купуваш, обърни внимание да са от една и съща партида. Peace

# 548
В Мартинели дали имат?
Евтини тапети има в началото на Цар Калоян, имат и сайт http://tapeti-burgas.com/
Ние не харесахме нищо там, така че ако и ти търсиш нещо по-така - Домко до КАТ е твоето място. Освен изложените, имат и много каталози, за 1-4 седмици идват тапетите.
Тапети също имаше и в Карпет макс, Мосю Бриколаж и Практикер. Там пак са евтини.

Като ги купуваш, обърни внимание да са от една и съща партида. Peace

Благодаря много, насочвам се към ДОМКО   bouquet

# 549
Сладурани , къде в Бургас може да се намери ленено брашно ? Чувам , че е доста актуално за прочистване.

# 550
  • Пловдив
Сладурани , къде в Бургас може да се намери ленено брашно ? Чувам , че е доста актуално за прочистване.

Има по стелажите със здравословни продукти по супермаркетите и био магазините.Лененото семе също прочиства.

# 551
  • Бургас
choose joy    bouquet

# 552
Виждала съм в Болерото на Краснодар  Peace

# 553
Прехвърлям си въпроса и тук : Къде правят спермограми в Бургас? Четох, че такива, правени в лаборатория от типа на Лина или Тошкина, давали фалшиви резултати.

# 554
Някой да знае откъде може да се купи мехлем Чаевец?

Общи условия

Активация на акаунт