Кралски работи и клюки - 9

• 137 623
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Някъде там
Това ми идва в повече

Скрит текст:
Не мога да видя кой е на снимката? Бихте ли казали?

# 196
# 197
  • Телиш/Плевен
втората снимка кърти (физиономия)
hahaha
даааааа Joy

Не вярвам на приказките за сурогатната майка. Кейт наистина почти нищо не беше качила, а коремът при някои жени се прибира наистина бързо. Една приятелка роди и след около месец като се видяхме, малко ми оставаше да започна и аз да си мисля, че е ползвала сурогатна майка. Laughing Структура на тялото, ген - всичко това влияе. Peace

Ех, тук снимките са повече, ама аз ви показах тези, които видях във Фейсбук. Heart Eyes

# 198
Лале -   bouquet На принципа колкото повече, толкова по-добре. Особено, когато снимките са на този уникален чаровник. Много дяволит поглед има.  Wink

Честито на Меделин! Направо на косъм да не роди на сватбата на брат си.  Simple Smile

Кейт освен един корем, друго нямаше. После след раждането - специален режим на хранене, тренировки, ген и готово. Два месеца след това все едно не е раждала. Да не забравяме, че като бъдещи крал и кралица, двамата са сериозен медийно-маркетингов продукт, така че външният вид, стил и т.н. са важни и се полагат не малко грижи и усилия в тази насока.  Peace Не вярвам изобщо на теориите за сурогатна майка. По-скоро ще останат бездетни, отколкото да им се разреши сурогатно майчинство. Наследници на короната има достатъчно.

# 199
Кейт, освен един корем, не забелязвам да качва на друго по време на бремеността.  Wink Така ,че въобще не ме очудва ,че е в старата си форма.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/ … c42182c95c9e71844 тук е с еднотипна блуза и същите обувки,като тук - http://hollywoodlife.com/pics/kate-middleton-waitrose-post-pregnancy-pics/#!3/kate-middleton-waitrose-post-pregnancy-8/

# 200
  • Има много детски смях.
Хах, и аз обичам да пазарувам във въпросната верига магазини  Mr. Green
Днес по радиото постоянно говорят за кроковете на Джорджи- лимитирана серия, тотално изчерпана от всякакви лайн, не- лайн и онлайн сайтове  Laughing Абсолютен тренд сетър. Нямам търпение да видя наесен малки момченца с тричетвърти чорапи до коляното  Crazy

# 201
  • Sydney
Кроксовете са супер удобните обувки, моето дете ги носи нон стоп и в къщи и навън...

# 202
  • София
Кейт изглежда великолепно. Съмненията за сурогатна майка са ми неоснователни. Тя явно има хубав ген, отлична подръжка и на лице са резултатите. Харесва ми как го обличат Джорджи. А я си представете след година, когато принцесата е на поло турнир?  Heart Eyes Нямам търпение да ни я покажат пак, да расте и да гледаме рокли.

# 203
  • Има много детски смях.
Естествено, че измислиците за сурогатна майка са пълни глупости. Не заслужават коментар, никакъв. Имам близка приятелка, февруари роди третото си дете. До последно ходеше с рокли по нея и платформи. Беше наддала само на корем. В гръб като я погледне човек- никога не би предположил, че е бременна. Днес пихме кафе. По- слаба е от Кейт, коремът й е вдлъбнат, дънките отпреди последната бременност й висят. Да, това е 4 месеца след раждането. Месец след събитието беше просто в отлична форма, няма и да предположи човек, че има прясно- прясно новородено.

И аз чакам с нетърпение новите изяви на Кейт и на Малката Прекрасна Шарлот  Heart Eyes

# 204
мислите ли, че кралският двор ще позволи сурогатна майка да се смеси кръвта с някоя си жена. пълни глупости. а и това е коментирано по назад в темата. невъзможно нещо такова. аз не вярвам.

# 205
  • София
И за мен подобни твърдения са глупости. Никой от двора няма да допусне такова нещо. Здрава, права, млада жена, защо да не роди 1-2-3 деца?!  Peace

# 206
И за мен подобни твърдения са глупости. Никой от двора няма да допусне такова нещо. Здрава, права, млада жена, защо да не роди 1-2-3 деца?!  Peace
точно така! Напълно съм съгласна и подкрепям.

# 207
# 208
Кръщенето на принцеса Шарлот ще бъде публично. Heart Eyes

http://life.dir.bg/news/krashtene-sharlot-19426942?nt=5

# 209
http://resources1.news.com.au/images/2014/04/22/1226892/182037-2 … -1a79dc9db4b9.jpg Какво ли е накарало Кейт да подскочи така  Joy

Общи условия

Активация на акаунт