Кралски работи и клюки - 9

• 138 011
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Sydney
А Камила ще стане ли кралица ако Ули не прескочи Чарлз, нещо не ми се нрави идеята да се окичи с тази титла...
нем, няма да стане кралица... както и Кейт няма да е кралица, както и Филип (мъжът на Кралицата) не е крал, а си седи с титла херцог на Единбург...

# 571
  • София
А Камила ще стане ли кралица ако Ули не прескочи Чарлз, нещо не ми се нрави идеята да се окичи с тази титла...
нем, няма да стане кралица... както и Кейт няма да е кралица, както и Филип (мъжът на Кралицата) не е крал, а си седи с титла херцог на Единбург...

Значи майката на сегашната кралица си беше кралица и не намирам причини, що пък Кейт да не стане кралица. Към Камила като втора съпруга на Чарлз, нещата стоят малко по-различно.

# 572
Аз па много не се вълнувам кой от тях ще стане крал, ама не харесвам Чарлз, и харесвам Кейт.  Laughing Та ще продължа да си чета за нея, а него не ща да го виждам изобщо.

# 573
  • Sydney

Значи майката на сегашната кралица си беше кралица и не намирам причини, що пък Кейт да не стане кралица. Към Камила като втора съпруга на Чарлз, нещата стоят малко по-различно.
значи моя грешка  Peace сега проверих: в случая с Кралицата (Елизабет) тя е става кралица, защото е най-голямото дете на Джордж 6-ти, а мъжът й Филип остава със старата титла. Като стане Уилям крал и Кейт ще получи титлата автоматично... Ако Шарлот им беше първородно дете, нейният мъж нямаше да е крал когато тя стане кралица, ама не е...

# 574
  • София
Бенитбени пак не си разбрала - този, който застава на трона сам избира дали съпруга/та да получи титлата крал/кралица или да си запази досегашната титла. Елизабет е първата жена лишила съпруга си от титла.

# 575
  • Майничка
Бенитбени пак не си разбрала - този, който застава на трона сам избира дали съпруга/та да получи титлата крал/кралица или да си запази досегашната титла. Елизабет е първата жена лишила съпруга си от титла.
Принц Филип е принц-консорт - титла, въведена от кралица Виктория, за съпруга й принц Албърт. Официално никога не е бил обявяван за такъв, но /по заповед на съпругата си/ стои по-високо в йерархията от всеки от наследниците си /освен в парламента/. Ако Чарлз стане крал, както и Уилям, жените им най-много биха могли да се надяват на титлата кралица-консорт, както е било при майката на кралица Елизабет и кралица Мери преди нея. Титла крал-консорт няма.

# 576
  • София

А клипчето завършва с раждането на Едуард,той е единственият принц,роден след коронацията на Елизабет.

С раждането на Андрю завършва, той е роден през 1960г., а Едуард е 1964г. Коронацията на Елизабет е през 1953г., когато Чарлз и Ан са вече родени.
Но няма значение, клипът е мил.

# 577
Принц Джордж се среща със семейство Обама Heart Eyes:

Скрит текст:

Повече снимки тук: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3554403/Now-s-party-time … alace-dinner.html

и тук: http://www.goodhousekeeping.com/life/news/a38031/obama-meets-prince-george/

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 06:35 от Смърфиетка

# 578
Ау,Мишел Обама нещо с много къса пола Mr. Green Протоколът да си вземат бележка #2gunfire

# 579
  • София
Интересно обаче, защо американската президентска двойка не се срещнаха с престолонаследника принц Чарлз, ами отидоха при синовете му?

# 580
Кейт е като малко момиченце до Мишел Обама  Mr. Green

# 581
  • HH
Кралицата със забрадка  hahaha Друго се замислих, какво ли има в дамската чанта. Освен носни кърпички друго сигурно не носи. Пари не и трябват, телефон вероятно също не и трябва  Simple Smile

# 582
  • Пловдив
Очилата си може би носи в чантата.

Кейт е като малко момиченце до Мишел Обама  Mr. Green

Аз пък се замислих колко младее Мишел, а Кейт изглежда по-стара. И като се загледам ми изглеждат на една възраст, а имат около 20 години разлика.

# 583
И като се загледам ми изглеждат на една възраст, а имат около 20 години разлика.
Глупости! Личи им разликата в годините Stop

# 584
  • Sydney
гледах снимките с Джордж, по халат, на кончето подарък от Обама...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт