Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~123

• 28 154
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Тио

Цитат
Даже и на неприятелите си не пожелавам лошо ,но Дафа наистина заслужава да не бъде майка ,защото е чудовище безпощадно …артистката ми стана страшно антипатична !!!

Абсолютно съгласна  Peace Ако Дафка стане майка ще опетни святото майчинство. Не е само да износиш и родиш едно дете, след това трябва да го възпиташ, за да стане Човек.
Как Дафка ще възпита детето си, когато й е сбъркана ценностната система....Ще го научи да лъже и да убива ли....Защото нищо друго не видях в този звяр, дори не искам да омърсявам святата дума жена.....Единствено жената Бог е дарил с възможността да ражда, да създава нов живот. И в този ред на мисли, майчинството е свещено....До него нямат право да се докосват мръсни твари......

# 557
Скрит текст:
Отивам на гробища, да садя цветя...И там е същата несправедливост, като в живота...

Интересно какъв ще бъде рейтинга за снощния епизод и какъв след това....

Топрак и той има кола - чичо Джелал се е погрижил  Peace

Май забравих да ви пожелая лек и спорен ден   Hug

# 558
Добро утро! Не съм гледала снощи, само ви четох тази сутрин. Не можах да разбера кое се оказа, това, дето щеше да промени живота на Елиф, според резюмето, дето го умувахме? Катастрофата, това ли беше?

# 559
  • Русе
Добро утро!  Hug

Нов ден, нов късмет!  Peace

А за мен и другите, чакащи онлайн и довечера и... още драма  ooooh!

Ама... така е като сме се хванали да гледаме такива сериали... - добре поне, че моите са само два, иначе как се издържа не знам.  Peace

Добро утро! Не съм гледала снощи, само ви четох тази сутрин. Не можах да разбера кое се оказа, това, дето щеше да промени живота на Елиф, според резюмето, дето го умувахме? Катастрофата, това ли беше?

Гале  Hug да, катастрофата е  Peace Нали за това от дни предлагаме варианти и почти всички стигнахме до извода, че Максут ще спаси Елиф, но... ще я скрие от нейния свят и там близките и ще я мислят за мъртва  Sad

Нещо нормално за мен за такъв сериал, но пък по-доброто от смъртта на някой от главните герои  Peace

Знаем, че в сериалите без болести, затвор и погребения...  ooooh! - не минава, та... само търпение ни трябва за да продължим нататък.  Peace

Хубав ден на всички!  Hug

п.п.  ooooh! Човек не може един поста да пусне - пак разни грешки се явяват  Mr. Green и трябва да се чака форума, да му премине  ooooh! Как да пишем, като и без това времето ни е кът...  ooooh!

# 560
Добро утро, Ани! Добро утро, Галя!
Снощи го гледах този филм и си мислех, че ще гледаме в следващия епизод поредните недообмислени гадости на сценаристите.
Една серия за повдигане на рейтинга, следват гадости и пак наново се редуват...
Не съм фен на турските сериали и си мисля, че ще приключа с тях скоро. Може би на човек му трябва някакъв отдушник от света, в който живее и се хваща в тези филми.
След един такъв филм установяваш колко всъщност те натоварва и ужасява. Първите серии са добри, после постепенно всичко се изражда и започват простотиите, ти го гледаш докато разбереш че си като зомбиран от филма. Поне с този е така. Другите, които гледах си бяха любовни истории тук там с по някое убийство или отвличане. Не зная как е с вас, но аз установих колко много си губя времето с непрекъснато търсене за новия следващ епизод и колко ме натоварва този филм, та чак ми пречи на ежедневните дейности.
Стига толкова!
Хубав ден ви желая!

Добро утро и на теб, Цвети!

# 561
Добро утро!  Hug Hug Hug Hug Hug
Снощи сценаристите пак дадоха възможност на зверовете да се изявяват, дано доживеем скоро да видим и нещо друго.  Whistling
Това може би е от следващата серия  newsm78

Дано само Кахраман скоро да намери Елиф, че не ми се мисли как ще гледам следващите серии  Sad
Лек ден момичета  Hug Hug Hug

# 562
Добро утро
снощи не гледах нали имам да наваксвам и не ми се щеше да прескачам епизод.
Но само един пост ми бе достатъчен ,че този сериал ще ни държи на макс.
Тези сценаристи освен да лишат от памет главната друго не могат ли да измислят и в лалето бе така и там Къй си се припираше нон стоп със сватя и снаха
и аман бееее от тая женица в комплект с Дафка и цялото змийско котило.
Ако има втори сезон ще е баси драмата.

Сериала и мен доста ме натоварва
КПА и там не е рози и цветя , но някак си така изградиха образите на ГГ ,че хич не ги мисля , защото знам че ще се справят с всичко , а тук не съм убедена в това . Драмата ми е в повече.

# 563
  • Керодиспансера
Здравейтец момичета  Hug Hug  Hug
Наистина прекалиха с драмата в тоя сериал  ooooh! то гърмяха Кахраман, убиха Керем, отвличането на Топрак, сега и не се знае какво ще стане с Елиф  newsm78 винаги лошите са с една крачка напред, а любовта и добротата на Кахраман и Елиф като самотно цвете в пустиня ,се мъчи да оцелее  ooooh!

На снимката Максут ли е насочил оръжие срещу Джелял  newsm78

# 564
Добро утро!

Ани HugТио HugГаля HugЦвети HugДеси HugДиде Hug

Нерви Hug така беше в Лалетата...И Гюл Онат като Къймет вече знае как да се вихри.... Laughing

Снощи доста сте пописали!Дафка да е хванеш за косата и да е скубеш.... smile3511

Добре,че епизодът не беше финален за сезона!Щяхме да се чудим цяло лято какво е станало с Елиф? newsm78 А сега ще видим в следващия епизод какво са измислили СЦ? Peace

Харесаха ми Елиф и Кахраман с бебчо! Heart Eyes Two Hearts

Скрит текст:
Снощи не успях да гледам целия епизод!Внучката ми е на гости и се разболя,вдигна температура,кашля.Наложи се да я водят в спешното! ooooh!Но днес е по-добре,бабината душица! Peace

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

ПП Ели Hug

# 565
Рейтингът за епизода! Peace

TOTAL
 1 SURVIVOR ALL STAR TV8 20:40 00:18 7.35 19.95
2 ASK YENIDEN FOX TV 20:43 23:29 6.20 15.51
3 KADERIMIN YAZILDIGI GUN STAR TV 20:40 00:17 5.42 14.36

AB
 1 ASK YENIDEN FOX TV 20:43 23:29 7.73 19.58
2 SURVIVOR ALL STAR TV8 20:40 00:18 7.29 19.80
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59 20:00 4.22 17.24
4 CAKALLARLA DANS 3 SIFIR SIKINTI (T.S) KANAL D 19:59 22:17 4.11 11.49
5 KADERIMIN YAZILDIGI GUN STAR TV 20:40 00:17 4.01 10.62

20+ABC1
 1 SURVIVOR ALL STAR TV8 20:40 00:18 8.00 20.16
2 ASK YENIDEN FOX TV 20:43 23:29 7.78 18.45
3 KADERIMIN YAZILDIGI GUN STAR TV 20:40 00:17 4.80 11.84

http://www.ranini.tv/reyting

# 566
Рейтинга е плачевен
аз предлагам Мера да разбира че Керо е убил самия себе си
Макси да затрие Ибрахим , а него полицията вече да го вкара доживот и да спрат да го изкарват кога си решат
Дафа да помята и да влиза в психиатрия и
Ках и Ел да заживеят щастливо с Топрак
няма нужда от втори сезон да се мъчат да смучат от пръстите си познати драми
виждат че ни на турци ни на гърци ни на българи им е кеф да им ги гледат

# 567
Нерви Hug права си! newsm10

Ето и седмичният рейтинг!От 5-то място миналата седмица,отидоха на 10-то за тази! Peace

Sıra   Program   Kanal   Rating   Share   İzleyici
1.   Paramparça   Star TV   % 8,38   % 20,93   6,51 Milyon
2.   Karagül   Fox TV   % 8,23   % 21,04   6,39 Milyon
3.   Kurtlar Vadisi Pusu   Kanal D   % 7,42   % 20,73   5,77 Milyon
4.   Survivor All Star   TV8   % 7,35   % 19,95   5,71 Milyon
5.   Aşk Yeniden   Fox TV   % 6,20   % 15,51   4,82 Milyon
6.   Karadayı   ATV   % 5,97   % 14,71   4,64 Milyon
7.   O Hayat Benim   Fox TV   % 5,84   % 15,67   4,54 Milyon
8.   Diriliş Ertuğrul   TRT 1   % 5,76   % 14,39   4,48 Milyon
9.   Kocamın Ailesi   Fox TV   % 5,52   % 15,64   4,29 Milyon
10.   Kaderimin Yazıldığı Gün   Star TV   % 5,42   % 14,36   4,21 Milyon

# 568
Здравейте момичета  Hug

Галя, Цвети, Деси, Нерви, Диди, Злати, Ели изчетох ви с удоволствие...Всички мислим в една посока....Рейтинга е паднал значително - миналата седмица в тотала 6,20, тази 5,38....Тези малоумници не разбраха ли, че разделят ли Елиф и Кахраман и рейтинга пада....Може много да им се иска да ни пробутват Дафка, да оправдават възнаграждението й, ама хората не я искат.....Освен змииския нрав  на героинята, двамата с Кахраман визуално  и като характери на героите не се кльопат....Ако я ползват като манекенка да рекламира облекла, може и без присъствието на Кахраман....
Мислех, че Ойлето е най-драматичния сериал, но тук  от любовна драма направиха психо трилър....Ами няма да гледат хората тъпизмите на сценаристите. Няма един епизод в който зверовете да не са като маслото отгоре...Баси Къймет и Дафка ще дават на всички тон в живота....Ами да ги слагат в една килия или в една стая в психиатрията и да се надхитрят....То доктори ли не лобират, полицията ли не заблуждават....Всички са малоумници, само двете свраки най-умните...А сиктир бе.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сложили 10 човека охрана и Ибрахим разпитва, ония главанаци разказват все едно, че им е първи братовчед....Кахраман плаща заплата на шофьора на Дафка, да убие жена му.....
Както казва Нерви,  Макси в завизисимост от нуждите на сценария ту е в затвора, ту на свобода....
Кафа вече от простотии........и от крадене на случаи  от други сериали....

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 11:31 от MAMA-AN

# 569
Злати мерси за рейтинга  Hug
Голям кеф  newsm68 - 1милион и 100 хиляди зрители по-малко тази седмица....Да им е честито 10-тото място..... newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт